Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Καλησπέρα παιδιά. Εμένα με κάλεσαν πρίν 10 μέρες να τούς στείλω το πρωτότυπο πτυχίο των αγγλικών, αλλά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, ούτε μου το έχουνε στείλει πίσω.
έχεις πάρει καρτέλα για υγειονομικές εξετάσεις; η όχι ζήτησαν μόνο το πτυχίοwell έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Εμένα με κάλεσαν πρίν 10 μέρες να τούς στείλω το πρωτότυπο πτυχίο των αγγλικών, αλλά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, ούτε μου το έχουνε στείλει πίσω.
Οι διαδικασιες παιδια συνεχιζονται κανονικα απο το αρχηγειο.[/
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μετά τις εκλογές θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή για να αποφασίσει εάν θα γίνει (πριν τα αθλητικά_) η νέα συμπλήρωση των κενών που παρουσιάστηκαν από την μη προσέλευση στο κάλεσμα για την παραλαβή των καρτών υγείας Ή μετά τα αθλητικά των ήδη καλεσμένων. ΄Ολα θα συνεχιστούν κανονικά. Το πόσο χρόνο θα πάρει η ολοκλήρωση είναι ένα θέμα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μετά τις εκλογές θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή για να αποφασίσει εάν θα γίνει (πριν τα αθλητικά_) η νέα συμπλήρωση των κενών που παρουσιάστηκαν από την μη προσέλευση στο κάλεσμα για την παραλαβή των καρτών υγείας Ή μετά τα αθλητικά των ήδη καλεσμένων. ΄Ολα θα συνεχιστούν κανονικά. Το πόσο χρόνο θα πάρει η ολοκλήρωση είναι ένα θέμα...
Εχω περάσει υγειονομικά και αθλήματα από το 2012. Απλά τώρα μου ζήτησαν το πτυχίο.
Παιδιά ειμαι στην 620 θέση από ΤΕΕ έχω καμία ελπίδα; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
John ts έγραψε:Παιδιά ειμαι στην 620 θέση από ΤΕΕ έχω καμία ελπίδα; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
Όχι φίλε μου δυστυχώς. Βέβαια όλα είναι σχετικά καθώς οι διαδικασίες έχουν "παγώσει". Έτσι μου είπαν από το ΠΣ που πήρα τηλ προχθές.
plom ΕΣΥ που μιλάς όπως ο Γιώργος πάψε να ασχολείσαι μαζί μας. και αν δεν είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να μας λες της πληροφορίες σου. οκ

- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Περιμενουμε απο εσας που εχετε καρτελες αν σας πηραν να παραδωσετε σημερα
Οπως βλεπεται με επαληθευουν και αλλα ατομα. Τωρα αν εσεις δε θελετε να ενημερωνεστε απο ατομα που ειναι στα πραγματα και γνωριζουν δε πειραζει. Εγω τα γραφω και οποιος θελει τα διαβαζει. Παντως μεχρι τωρα οτι εχω γραψει εχει επαληθευτει. Μην αρχισω να απαριθμω για του λογου το αληθες. Δε χρειαζεται. Παντως μη περιμενε κατι μεχρι να σχηματιστει καινουρια κυβερνηση. Τωρα το ποιος ειναι ο ***** ς... Μαλλον αυτοι που ελεγαν οτι θα μπειτε απο τον περασμενο γεναρη. Και μαντεψτε, δε το ελεγα εγω
Γειά να τελειώνει αυτή η παρωδία, με το καθένα. Υπάρχει είδη εσωτερική εντολή για πάγωμα προσλήψεων, μεταθέσεων, κρίσεων στο Σώμα, όπως γίνεται πάντα όταν προκηρύσσονται εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει η διαδικασία, θα συνεχιστεί αμέσως μετά τις εκλογές, όσο αναφορά τη κατάταξή ούτος η άλλως δεν θα γίνονταν τώρα, κατά συνέπεια δεν επηρεάζει τη διαδικασία, ότι άλλο γράφετε είναι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.30/03/2015 υπεγράφει η διαδικασία πρόσληψης 232 ΠΠΥ για τη κάλυψη κενών θέσεων, ύστερα από αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος στις 26/02/2015. Στις 08&09/06/2015 συστάθηκαν οι επιτροπές,31/08/2015 ξεκίνησαν οι διαδικασίες, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 232 ΠΠΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα έχει ορκιστεί Υπουργός και Γενικός Γραμματέας, θα έχουν δικαίωμα υπογραφείς, θα είμαστε στο Πυροσβεστικό Σώμα, εκτιμώ στο επόμενο τρίμηνο δεδομένου πώς το Νοέμβριο έχει το Σώμα κρίσεις.(Εκτιμώ μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα έχει γίνει κ κατάταξή). Αυτή είναι η πραγματικότητά, δεν αλλάζει τίποτα απλά καθυστερήσαμε, αλλά συνεχίζουμε, αφού φτάσαμε έως εδώ θα φτάσουμε και στο τέλος!
giwrgos έγραψε:Οπως βλεπεται με επαληθευουν και αλλα ατομα. Τωρα αν εσεις δε θελετε να ενημερωνεστε απο ατομα που ειναι στα πραγματα και γνωριζουν δε πειραζει. Εγω τα γραφω και οποιος θελει τα διαβαζει. Παντως μεχρι τωρα οτι εχω γραψει εχει επαληθευτει. Μην αρχισω να απαριθμω για του λογου το αληθες. Δε χρειαζεται. Παντως μη περιμενε κατι μεχρι να σχηματιστει καινουρια κυβερνηση. Τωρα το ποιος ειναι ο #@^&@! Σ... Μαλλον αυτοι που ελεγαν οτι θα μπειτε απο τον περασμενο γεναρη. Και μαντεψτε, δε το ελεγα εγω
Εσύ ασχολήσου με την ζωή σου και μην σφίγγεσαι για κάτι που δεν σε αφορά, άντε *****, τόσο καιρό σε ανεχόμαστε εδώ μέσα.
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα μίλησα με το Αρχηγείο στην Μουρούζη για το πτυχίο των αγγλικών που είχα στείλει (για να δω αν έφτασε στα γραφεία ) και η απάντηση που έδωσαν είναι ότι οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά και δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές.
Και ο κοσμος ανεχεται τοσο καιρο εσας που δε ξερετε τι σας γινεται. Ετσι παει. Ο ενας ανεχεται τον αλλον εδω μεσα. Αν δε σαρεσει τα κουβαδακια σου και αλλου. Οσο για το *****. Ασχολιαστο. Δε πεφτω στα επιπεδα αμοιβαδας
νευρίασε ο Γιώργος. γιατί; γιατί ο Γιώργος ξέρει.γιωργος έγραψε: Και ο κοσμος ανεχεται τοσο καιρο εσας που δε ξερετε τι σας γινεται. Ετσι παει. Ο ενας ανεχεται τον αλλον εδω μεσα. Αν δε σαρεσει τα κουβαδακια σου και αλλου. Οσο για το *****. Ασχολιαστο. Δε πεφτω στα επιπεδα αμοιβαδας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες