Ομορφότερη γυναίκα
Ομορφότερη γυναίκα
Χαλια ειναι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
Ομορφότερη γυναίκα
Εντάξει, ο Καθένας έχει την άποψη του... Για μένα κορυφαίες είναι η Μπελουτσι κ η Μεγκαν Φοξ... Δλδ για μένα πρέπει να έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά για να πω ότι μια γυναίκα είναι όμορφη... Αυτές τις φωτο που ανέβασα είναι γυναίκες που τις θεωρώ πολύ όμορφες κ γλυκές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Μαρ 14, 2010 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
Ομορφότερη γυναίκα
Θα με κανετε να ανεβασω φωτογραφια στο τελος, με τα μπαζα που βαζετε. Ασε που δε μου αρεσουν με τιποτα οι ξανθιες
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Ομορφότερη γυναίκα
Εννοειται ο καθενας εχει το δικο του γουστο και αυτο ειναι κ καλο, γιατι αν σ'ολους αρεσαν οι ομορφες ξανθες σωματαρες τι θα καναμε εμεις οι μελαχρινες θεες;
Μας εφαγε η μετριοφροσυνη σε αυτο το σαιτ
Edit: Πως βαζουμε φωτο ρε παιδια μεσα σε ποστ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Κυρ Μαρ 14, 2010 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ομορφότερη γυναίκα
Εγώ πηγαίνω σε σάιτ που ανεβάζεις φωτογραφίες ( Π. Χ.imageshak.us) και ακολουθώ τις οδηγίεςtsiripobina έγραψε:Εννοειται ο καθενας εχει το δικο του γουστο και αυτο ειναι κ καλο, γιατι αν σ'ολους αρεσαν οι ομορφες ξανθες σωματαρες τι θα καναμε εμεις οι μελαχρινες θεες;
-
- Στρατηγός
Ομορφότερη γυναίκα
Οστ, την ειχα ξεχασει αυτη, ειναι απο τις αγαπημενες μου... Ειναι γλυκια κ εχει κ φινετσα!osst έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Μαρ 14, 2010 11:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ομορφότερη γυναίκα
Ανεβασε! Τι μας το λες απειλητικα δλδ; Κανε το!Velerefontis έγραψε:Θα με κανετε να ανεβασω φωτογραφια στο τελος, με τα μπαζα που βαζετε. Ασε που δε μου αρεσουν με τιποτα οι ξανθιες

Dum spiro spero
Ομορφότερη γυναίκα
Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ και η Ευρυδίκη η τραγουδίστρια
-
- Ταξίαρχος
Ομορφότερη γυναίκα
με προκαλεις; Δε με πιανεις [;) ]illy έγραψε:Ανεβασε! Τι μας το λες απειλητικα δλδ; Κανε το!Velerefontis έγραψε:Θα με κανετε να ανεβασω φωτογραφια στο τελος, με τα μπαζα που βαζετε. Ασε που δε μου αρεσουν με τιποτα οι ξανθιεςΜπαζα... Ακου εκει μπαζα... Το θεμα δεν ειναι στο χρωμα των μαλλιων, εκει κολλας εσυ; Φυσικα κ εμενα μου αρεσουν οι μελαχροινες αλλα εγω μιλησα για ωραια χαρακτηριστικα προσωπου...
Ομορφότερη γυναίκα
illy.Kάποτε ήταν τρελά ερωτευμένη με μένα.illy έγραψε:Οστ, την ειχα ξεχασει αυτη, ειναι απο τις αγαπημενες μου... Ειναι γλυκια κ εχει κ φινετσα!osst έγραψε:

-
- Ταξίαρχος
Ομορφότερη γυναίκα
Τωρα σωθηκες, αμα σου ειπε η illy omerta, αυριο θα το ξερει η μιση Ελλαδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης