Δ. Υ. Κ έγραψε: Στον στρατό πιστεύω να έχει μείνει κανά 4 χίλιαρο. Στην Αεροπορία να περιμένετε πάρα πολλές αιτήσεις. Τουλάχιστον ένα 10 χίλιαρο. Παρόμοιες οι καταστάσεις και στην Στρατολογία.
4 χιλ λες συνολο περιπου αυτοι που πηγαν αθληματα ε; Πολλοι μωρε. Αλλα 1 στους 2 ετσι θα μπει;
Νομιζω πως το 4χιλιαρο ειναι καλο και να μπαινει 1 στους 2. αλλα ποιος θα ειναι ο ενας που θα μπει και ποιος οα λλος που θα κοπει; Χαχα.:) μακαρι να ειναι και λιγτεροι. εχω πολυ αγχος αν περασα.
Ο νομος λέει πάντως ότι πρέπει αυτοί που θα μείνουν έξω να ποτελούν το 50% δηλαδή στο σύνολο πρέπει να είναι από 3000 και πάνω λιγότεροι αποκλείεται περισσότεροι ναι απλά να το ξέρετε και αυτό που σας είπα.
ELEANOYLA έγραψε: Νομιζω πως το 4χιλιαρο ειναι καλο και να μπαινει 1 στους 2. Αλλα ποιος θα ειναι ο ενας που θα μπει και ποιος οα λλος που θα κοπει; Χαχα.:) μακαρι να ειναι και λιγτεροι. Εχω πολυ αγχος αν περασα.
πρωτη φορα εδωσες; Πως τα πηγες στα αθληματα; Κ εγω πρωτη φορα εδωσα κ εχω αγωνια κ αγχοσ
eleanoyla έγραψε: νομιζω πως το 4χιλιαρο ειναι καλο και να μπαινει 1 στους 2. Αλλα ποιος θα ειναι ο ενας που θα μπει και ποιος οα λλος που θα κοπει; Χαχα.:) μακαρι να ειναι και λιγτεροι. Εχω πολυ αγχος αν περασα.
πρωτη φορα εδωσες; Πως τα πηγες στα αθληματα; Κ εγω πρωτη φορα εδωσα κ εχω αγωνια κ αγχοσ
ναι πρωτη φορα εδινα για εποπ. Αλλα εχω ξαναδωσει για λιμενικο μια φορα. Καλα τα πηγα στα αθληματα. Ολα τα περασα. Κ στο λιμενικο καλα τα ειχα παει στα αθληματα. Τα ειχα περασει. Εσυ πως τα πηγες; Γιατι ομως πρεπει να εινα πανω απο τομισο που ειπες ο φιλος πιο πανω; Δεν το καταλαβαινω αυτο.