Κακή χρήση αναβολής;
Κακή χρήση αναβολής;
Δεν ξερω την απαντηση. Θα ελεγα πως πιθανοτατα οχι, γιατι μπορεις να πεις οτι την παρατησες τωρα και θα κοψεις την αναβολη σε μερικους μηνες. Μπορεις να την κοψεις και απο τον Μαιο, ωστε να μπεις το καλοκαιρι αμεσως μετα το πτυχιο (αν και δεν ξερω ποτε ακριβως, εχει γινει μπερδεμενο με τις νεες ΕΣΣΟ, αλλα απο την αλλη δεν εχεις και τοση αναμονη για τις 2 ΕΣΣΟ που πρεπει να περιμενεις)
Αλλα ετσι κι αλλιως, γιατι καιγεσαι; Η κακη χρηση αναβολης ειναι 90 ευρω, αν δεν απατωμαι
Αλλα ετσι κι αλλιως, γιατι καιγεσαι; Η κακη χρηση αναβολης ειναι 90 ευρω, αν δεν απατωμαι
- Ghost Rider
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κακή χρήση αναβολής;
Καταρχήν ευχαριστώ για την αμεση απάντηση.Ειλικρινά δεν με απασχολεί αν θα δώσω 90 ευρώ αλλα πιο πολύ μην στιγματιστώ και δεν μπορώ να υπηρετήσω στους καταδρομείς που ειναι και το βασικό μου μέλημα. Εν πασει περιπτώσει και παλι ευχαριστώ, και αν καποιος που τύχει και διαβάσει το μηνυμα γνωρίζει κατι διαφορετικο χαρά μου να με διαφωτίσει!Mike έγραψε:Δεν ξερω την απαντηση. Θα ελεγα πως πιθανοτατα οχι, γιατι μπορεις να πεις οτι την παρατησες τωρα και θα κοψεις την αναβολη σε μερικους μηνες. Μπορεις να την κοψεις και απο τον Μαιο, ωστε να μπεις το καλοκαιρι αμεσως μετα το πτυχιο (αν και δεν ξερω ποτε ακριβως, εχει γινει μπερδεμενο με τις νεες ΕΣΣΟ, αλλα απο την αλλη δεν εχεις και τοση αναμονη για τις 2 ΕΣΣΟ που πρεπει να περιμενεις)
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια σας παιδια, να ρωτησω και εγω κατι. Εχω αναβολη λογω σπουδων μεχρι το 2015. Πριν δεκα μερες ομως τελειωσα το πανεπιστημιο και πηρα το πτυχιο. Τωρα μπορω να διακοψω οποτε θελω ή θα εχω κυρωσεις; Μπορω π. Χ να μπω Νοεμβριο χωρις να εχω προβλημα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Μπορείς να την κόψεις μπορείς να την αφήσεις να λήξει κάνε ότι σε συμφέρει, κυρώσεις δεν έχεις
Κακή χρήση αναβολής;
Δινω για 2η φορα πανελληνιες κι εχω παρει αναβολη. Εχω παει στα περισσοτερα μαθηματα να γραψω, αν δεν παω σε 2 παιζει προβλημα?
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι σου ζητάνε βεβαίωση συμμετοχής για τις πανελλήνιες...
αν ισχύει αυτό που λέω και δεν πας να δώσεις τα επόμενα 2 όταν παρουσιαστείς θα σου έχει επιβληθεί 1 μήνας πρόσθετης θητείας η αλλιώς 90 ευρώ.
αν ισχύει αυτό που λέω και δεν πας να δώσεις τα επόμενα 2 όταν παρουσιαστείς θα σου έχει επιβληθεί 1 μήνας πρόσθετης θητείας η αλλιώς 90 ευρώ.
Κακή χρήση αναβολής;
Για σας θα ήθελα να ρωτήσω για Δυο απορίες που έχω
λοιπόν τελειωσα πριν κάτι μέρες το ιεκ μετά από 4 εξάμηνα αλλα πριν αρχίσω είχα πάρει πριν κάπου 6 με 7 μήνες Αναβολή από το στρατό και τώρα η ερώτηση μου είναι η ακολουθείς Θα έχω κύρωσης "γιαφτους" τους κάμποσους μήνες;
Και μια δεύτερη ερώτηση λοιπόν ξέρω ότι αυτό ίσος κακοφανεί σε ορισμένους και έχουν όλο το δικαίωμα να πουν ότι νομίζουν ότι είναι σωστό αλλα τώρα που το τελειωσα το ιεκ 21 ιουνίου λέω αν γίνετε και δηλώσω από το σεπτέμβριο να μπω επειδή λογικά όπως κάθε άτομο τις ηλικίας μου (21 χρόνον) θα ήθελα κάπως να περάσω το καλοκαίρι χωρίς στρατό και μετά ας bo και από τα μέσα σεπτεμβρίου η οποτε είναι με λίγα λόγια θα έχω κύρωσης αν το δηλώσω από σεπτέμβριο;
λοιπόν τελειωσα πριν κάτι μέρες το ιεκ μετά από 4 εξάμηνα αλλα πριν αρχίσω είχα πάρει πριν κάπου 6 με 7 μήνες Αναβολή από το στρατό και τώρα η ερώτηση μου είναι η ακολουθείς Θα έχω κύρωσης "γιαφτους" τους κάμποσους μήνες;
Και μια δεύτερη ερώτηση λοιπόν ξέρω ότι αυτό ίσος κακοφανεί σε ορισμένους και έχουν όλο το δικαίωμα να πουν ότι νομίζουν ότι είναι σωστό αλλα τώρα που το τελειωσα το ιεκ 21 ιουνίου λέω αν γίνετε και δηλώσω από το σεπτέμβριο να μπω επειδή λογικά όπως κάθε άτομο τις ηλικίας μου (21 χρόνον) θα ήθελα κάπως να περάσω το καλοκαίρι χωρίς στρατό και μετά ας bo και από τα μέσα σεπτεμβρίου η οποτε είναι με λίγα λόγια θα έχω κύρωσης αν το δηλώσω από σεπτέμβριο;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς στο πρώτο σκέλος, μήπως εννοείς ότι πήρες πρώτα αναβολή από το στρατό και στο ιεκ πήγες μετά από 6-7 μήνες;
από την στιγμή που έχεις τελειώσει με το ΙΕΚ μπορείς να κόψεις την αναβολή σου όποτε θέλεις η να την αφήσεις να τελειώσει, δεν θα έχεις κυρώσεις
από την στιγμή που έχεις τελειώσει με το ΙΕΚ μπορείς να κόψεις την αναβολή σου όποτε θέλεις η να την αφήσεις να τελειώσει, δεν θα έχεις κυρώσεις
Κακή χρήση αναβολής;
Για το πρώτο σκέλος τις "ερώτησης"/απάντησης ναι Επειδή απότυχα να βρω 1 εξάμηνο στην ειδικότητα που ήθελα έτσι έπρεπε να περιμένω ολόκληρο εξάμηνο Και το καλοκαίρι μαζί αν και είχα αναβολή τότε για ψυχολογικούς λόγους μετά την έκανα αναβολή για ιεκ το τακτοπισα αυτό το θέμα σχετικα με ψυχολογικούς/σχολικούς λόγους τότε
για δεύτερο σκέλος 1000 ευχάριστο ανθρώπε μου :) με έβγαλες από μεγάλο άγχος
για δεύτερο σκέλος 1000 ευχάριστο ανθρώπε μου :) με έβγαλες από μεγάλο άγχος
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Ούτε για πρώτο σκέλος θα έχεις θέμα
Κακή χρήση αναβολής;
Παιδιά, Έχω Πάρει Αναβολή Γιατί Σπούδαζα Σε ΙΕΚ και τώρα Τελείωσα, η Αναβολή Τελειώνει Το 2015. Θέλω Όμως Τον Προσεχή Φεβρουάριο Να Δώσω Για την Πιστοποίηση Του Πτυχίου Μου.Εαν δεν διακόψω την Αναβολή Μου (γιατί Θέλω Να Διαβάσω Με την Ησυχία Μου), τι Κυρώσεις Θα Έχω.
Ένας Γνωστός Μου, Επειδή Δεν Έκοψε Την Αναβολή Του, Αφού Τελείωσε Τη Σχολή, του Έβαλαν Εξαγοράσιμους 3 Μήνες.
Ευχαριστώ.
Ένας Γνωστός Μου, Επειδή Δεν Έκοψε Την Αναβολή Του, Αφού Τελείωσε Τη Σχολή, του Έβαλαν Εξαγοράσιμους 3 Μήνες.
Ευχαριστώ.
Κακή χρήση αναβολής;
Είπαμε, δεν έχεις πρόβλημα.
Κακή χρήση αναβολής;
Παιδια καλησπερα. Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα περασει μεσω πανελλαδικων το 2008 σε μια σχολη τει στην πατρα. Ειχα παρει κανονικα αναβολη απο την γραμματεια (αν και ακομα και τωρα δεν ξερω ποσα ακριβως χρονια ειναι η διαρκεια της αναβολης) αλλα τον σεπτεβρη του 2011 αποφασισα να παρατησω το τει και να γραφτω σε ιδιοτικο ιεκ διαρκειας σπουδων 2 ετη. Αφου τελειωσα το πρωτο ετος εμεινα ικανοποιημενος και θελω να κανω και το δευτερο για να παρω το πτυχιο μου. Και τωρα στο ζουμι.1) χρειαζεται να παρω χαρτι αναβολης απο το ιεκ η ισχυει το παλιο που ειχα παρει απο το τει;2) αν τελειωσω κανονικα το 2013 και ακομα η αναβολη δεν εχει ληξει θα πρεπει για να την Να φερω το χαρτι απο τα ιεκ μαζι μου στο γραφειο στρατολογιας;3) ακουω κατι για το ενδεχομενο επιβολης παραπανω θητειας σε περιπτωση που δεν περνας εστω και ενα μαθημα απο την σχολη που σου εδωσαν αναβολη, εγω δεν μπορω να προσκομισω καποιο χαρτι οτι δεν πηγαινα καθολου και ημουν σε εντελως διαφορετικη σχολη;
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα και απο μενα ειμαι και γω νεος στο φορουμ, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση δεν γραφτηκα στην σχολη μου αυτα τα δυο εξαμηνα τα προηγουμενα δυο ημουν κανονικα γραμμενος, αρα λογικα διαγραφομαι αυτοματα απο την στιγμη που δεν πατησα δυο εξαμηνα, εκτος απο αμελεια το εκανα και με το σκεπτικο οτι τον ερχομενο οκτωβριο θα εγγραφω σε καποιο ιεκ, το χαρτι της αναβολης γραφει για ενημερωση σε περιπτωση μεταγγραφης, υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει χρηση κακης αναβολης και να τιμωρηθω ειτε με προστιμο ειτε με προσθετη θητεια;
θα πρεπε να ενημερωθω νωριτερα αλα θεωρησα λογω οτι θα γινει αλλαγης σχολης τον οκτωμβριο δεν θα υπαρξει προβλημα, απο την στιγμη που απλα θα αλαξω σπουδες και στο τελος που θα διακοψω η οταν τελειωσει η αναβολη μου θα παω στρατο, θα εχω τα δικαιολογητικα σπουδης στα ιεκ δν ξερω αν πρεπει να τιμωρηθω.
θα πρεπε να ενημερωθω νωριτερα αλα θεωρησα λογω οτι θα γινει αλλαγης σχολης τον οκτωμβριο δεν θα υπαρξει προβλημα, απο την στιγμη που απλα θα αλαξω σπουδες και στο τελος που θα διακοψω η οταν τελειωσει η αναβολη μου θα παω στρατο, θα εχω τα δικαιολογητικα σπουδης στα ιεκ δν ξερω αν πρεπει να τιμωρηθω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες