Λοιπον παιδια ειμαι 15 και φετος παω 1η λυκειου.(Γενικο).9Στο γυμνασειο επερνα 16-18 ΣΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΑΡΧΑΙΩΝ (15-13) αν παιζει ρολο) Θα ηθελα να μαθω αν περασω στρατιωτικες σχολες (πχ Ευελπιδων) και μετα μπορω να δηλωσω ειδικες δυναμεις (πεζοναυτες/ΟΥΚ) και πως;
Επισης θα μπορω να παω σε εξτρα σχολεια οπως σχολειο μαχης εγγυς αποστασεως (cqb) ή σχολειο αλεξιπτωτιστων στατικου ιμαντα κτλπ;
Α! Και αν περασω και σαν αξιωματικος (ΕΔ) παω για μονιμος θα Στο στρατοπεδο παντα ή απλως θα μενω σπιτι μου και θα με φωναζουν για μετεκπαιδευσης και λοιπα; Δηλ. Εγω μενω Κερκυρα και ας πουμε πως περναω στρατιωτικη σχολη, γινομαι αξ/κος κλπ... Μετα οταν τελειωσει η θητεια μου και γινω μονιμος θα πρεπει να μετακομισω κ να μενω ας πουμε πχ Αθηνα οπoυ ειναι το στρατοπεδο

Ή θα παω σπιτι μου μετα απο λιγο καιρο πχ (μηνες/κανα 2 χρονια) και θα με φωναζουν μετα περιοδικα για μετεκπαιδευσεις κλπ;
Σας παρακαλω απαντηστε μου αν μπορειτε γιατι ειμαι πορωμενος με το θεμα πανω απο 5 χρονια και θελω πολυ να παω, αλλα οπως βλεπετε εχω μπερδευτει...

Ευχαριστω εκ των προτερων...