Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Αντωνη μη ξεχνας ομως οτι ολες οι λεξεις που ανεφερες τους εχουν αλλαξει σημασια! Οταν πω εγω οτι ειμαι εθνικιστης αυτοματα με λενε φασιστα! Εχουν χασει το νοημα οι λεξεις! Οσο για τη Χ. Α δε συμφωνω στο οτι χτυπανε ελληνες! Δε μπορεις να λες "εξω οι ξενοι απο την ελλαδα" και να χτυπας ελληνες επειδη ειναι διαφορετικης ιδεολογιας απο 'σενα! Δε μπορεις να δηλωνεις πατριωτης και να υποστηριζεις τη χουντα γιατι και καλα πηγε μπροστα το εθνος τη στιγμη που αφησε σχεδον Αβοηθητη την κυπρο και εκαναν παρελαση οι τουρκοι! Επισης το να δηλωνεις πατριωτης απο τη καρεκλα της καφετεριας και του υπολογιστη ειναι ευκολο! Στη πραξη ομως;
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

@ Αντωνη21 και Πειραιωτη(Γεια σου ρε πατριδααααααα)

Παιδια, με καλυψατε και οι δυο. Οσο για το < < Οταν πω εγω οτι ειμαι εθνικιστης αυτοματα με λενε φασιστα! > > Ετσι το εχουν φερει αυτοι που δεν τους βολευει να υπαρχει Πατριδα και καθαρα εθνη, οι λεγομενοι (δεν θυμαμαι απο ποιον αλλα μου αρεσε) ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΙΔΕΣ. Ο πολυπολιτισμος γιατι λετε γινεται... Δεν λεω οτι υπαρχει Ανωτερη φυλη και διαφορα τετοια ακραια, αλλα οταν η Ελλαδα δεν ειχε μπασταρδευτει με Ενα καρο ακομα λαους, Εφτιαξε Εναν πολιτισμο που εδω και 6000 χρονια ακομα για αυτον μιλανε... Τωρα, για το μονο που αναφερωνται σε εμας οι ξενοι, ειναι για καταστροφες, μιζες Και σκανδαλα.
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

Οι λεξεις δεν εχουν αλλαξει σημασια, συγκεκριμενοι ανθρωποι προσπαθησαν και προσπαθουν να τις αλλαξουν και δυστηχως τα καταφεραν σε ενα μεγαλο βαθμο. Μπορω με βαθεια συνειδηση να τους ονομασω ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Τετοια ατομα ειναι ατομα που κινουνται στον αριστερο, αντιεξουσιαστικο και αναρχικο χωρο καθως και μεριδα δημοσιογραφων. Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΡΘΕ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ. Μας εχουν καταντησει να ντρεπομαστε να κολλησουμε αυτοκολητο σημαιακι στο αμαξι ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ! Αμεσως βαφτιζεσαι εθνικι και φασιστας...
Δε ξερω τι να πω για ολους αυτους τους ανθελληνες...

Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

ΠΕΣΤΑ GOLDEN MOUTH
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Αντωνη ναι μεν προσπαθουν Να αλλλαξουν τις σημασιες λεξεων αλλα και εμεις χρησημοποιουμαι λεξεις με τελειως διαφορετικο νοημα! Ενα απλο παραδειγμα ειναι η λεξη σεβασμος! Ετυμολογια=σεβας! Σεβας σημαινε ο φοβος! Ο σεβασμος πλεον δεν εχει τη σημασια του φοβου αλλα του θαυμασμου! Υπαρχουν πολλα παραδειγματα! Και δυστυχως εχεις δικιο σε αυτο που λες για τη σημαια! Πιο συχνα βλεπεις σημαιες ομαδων παρα της ελλαδας!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Έχετε μπερδέψει τους προδότες.

Για μένα προδότης είναι ο πολιτικός, που έχει τη σημαία στο γραφείο του, που ξεπουλάει τη χώρα του, οχι ο αντιεξουσιαστής.

Πάντως, λένε οι της ΧΑ για το κάψιμο της σημαίας, αλλα εγω είδα ρόπαλα τυλιγμένα απο... Την Ελληνική σημαία που ευαγγελίζονται, να εκτοξεύονται προς κεφάλια, μετανάστες κτλ κτλ.

Προδότης είναι αυτός που γράφει στα παπάρια του τον κόσμο και του πουλάει εθνικοφροσύνη.

Αυτός που εκμεταλλεύεται ενα σύμβολο και τα ζώα στο μαντρί των ακολουθούνε. Εμ γιατί οχι ; Αφου θα τους βολέψει όπως τους υποσχέθηκε. Προδότες της σημαίας αυτά τα άτομα είναι.

Και η σημαία που καίγεται, είναι η σημαία αυτών των ατόμων. Οχι των αγωνιστών.

Σε ολα αυτά κολλάει το οτι ο καθένας χρησιμοποιεί τα σύμβολα όπως γουστάρει και τον εξυπηρετούν.

Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

που γινεται αυτο με την σημαια; ποιος ντρεπεται για την σημαια; Ή αμμλον ποιος φοβαται να βγαλει σημαια; Τι λετε ρε παιδια; Εγω δεν θυμαμαι με την εθνικη να φοβοταν να βγαλει κανεις σημαια... Ολοι στν δρομο ηταν με Τις σημαιες... Στις εθνικες εορτες εδω σχεδον ολοι εχουν... Μην τα συνχεουμαι ολα!

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Μα μονο με την εθνικη εβγαλαν σημαιες στα μπαλκονια! Τοτε μονο θυμηθηκαν οτι ειναι ελληνες! Στις εθνικες εορτες ειναι ελαχιστοι αυτοι που βγαζουν σημαιες και τη βγαζουν για 2-3 μερες! Το θεμα ειναι να μη θυμασαι Οτι εισαι ελληνας μονο οταν περνεις κυπελο και οταν ειναι καποια γιορτη της ελλαδας!
Μαγδαλένα
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Καλα σιγουρα... Απλα διαβασα σε ενα ποστ απο πανω γι οτι φοβουνται ή ντρεπονται... Οι περισσοτεροι δεν βγαζουν σημαια εξω γενικα γτ εχουν απογοητευτει απο το κρατος, κ επισης στα σχολεια δεν καλλιεργειται το αισθημα τ πατριωτισμου κ εθνισμου ωστε να βγαλουν κ σημαιες εξω... Οι [περισσοτεροι νεοι δεν ξερουν την ιστορια της Ελλάδας... Κ πολλοι απο αναγκη την ξερουν... Λογικο ειναι να μην παραμενει σαν εθιμο αυτο αλλα να αλλοιωνεται... Εχω κ μια απορια πανω σε αυτο... Οταν στις παρελασεις τυχαινει καποιος αλλοδαπος να ναι καλυτερος μαθητης απο τα ελληνοπουλα κ να θελει να κρατησει την σημαια της Ελλάδας... Γτ οι περισσοτεροι βγαινουν κ φωναζουν κ λενε μλκς; αν ενας ξενος νιωθει περηφανος π μενει σε αυτν τν τοπο κ θελει να τν τιμησει , π αυτο προς τιμην της ελλαδος ειναι, γτ θα πρεπει να γινει ολοκληρο θεμα π θεωρει την Ελλάδα πατριδα τ;
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

Μαγδαλενα, προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τον οποιο ανθρωπο γεννηθηκε στην Ελλαδα και θελει να σηκωνει την σημαια μας. Για μενα, τιμη του και καμαρι του και δικο μου, γιατι εαν αισθανεται Ελληνας, ειναι!
Το προβλημα ειναι καπου αλλου... Δεν γινεται να μεγαλωσες μεχρι τα 15 στην Παραγουαη μετα να ερχεσαι εδω και να θες να το παιξεις Ελληνας, απλα δεν γινεται, γιατι σιγουρα, μεσα του ο καθενας σαν Πατριδα αισθανεται τον τοπο που γεννηθηκε και μεγαλωσε.
Τωρα οσον αφορα τα θεματα που παρουσιαστηκαν κατα καιρους με Αλβανους μαθητες σημαιοφορους και λοιπα, απλα ειναι ασχημο να βλεπεις την σημαια σου σε χερια ανθρωπου που το γενος του εχει φερθει τοσο ασχημα σε Ελληνες... Χωρις να εχω κανενα μενος προς οποιοδηποτε ατομο ξεχωριστα, γιατι δεν τους γνωριζω προσωπικα, μου βγαινει αυτο το αισθημα αμηχανιας αν θες, απαιχθειας, δε ξερω ακριβως, οταν σκεφτομαι οτι ισως καποιοι συγγενεις αυτου του παιδιου να κυνηγησαν τους Ελληνες απο την Β. Ηπειρο, η να εκαναν σταυλους και club τις εκκλησιες μας εκει... Και ποσο μαλλον οταν δεν εχει συνειδηση για το συμβολο που κρατα και το βλεπει απλα σαν μια διακριση αναμεσα στους συμμαθητες του και επιβεβαιωση για μια καλη και διαβαστερη σχολικη χρονια. Η σημαια προφανως δεν ειναι μαθητικο βραβειο, ειναι χιλιαδες πραμματα παραπανω...

Οσον αφορα Για το "φοβουνται" και "ντρεπονται"... Ο σωστος Πατριωτης δε προκειται να φοβηθει, ποσο μαλλον να ντραπει για την σημαια της πατριδας του... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι συγκεκριμενες ομαδες προσπαθουν να το περασουν αυτο, με σκοπο οχι να αποθαρρυνουν τον Πατριωτη απο το να σηκωνει την σημαια, αλλα Να διαμορφωσουν αρνητικες αποψεις οι "χλιαροι" θα λεγαμε ανθρωποι ως προς τα πατριωτικα ζητηματα απεναντι στον πατριωτη. Και ολοι αυτοι βρηκαν προσφορο εδαφος στην Ελλαδα της μεταπολιτευσης, γιατι απο την ορμη και την λαχταρα να αποταξουμε οτιδηποτε θυμιζε το πραξικοπημα, καταντησαμε να μπερδευουμε(με την βοηθεια αυτων των ΠΡΟΔΩΤΩΝ) την φιλοπατρια με τον εθνικισμο, ντροπη μας. Οσον αφορα για τον φοβο, ορισμενες φορες υπαρχει και αυτος... Εγω για παραδειγμα οταν ειμαι στην Αθηνα φοβαμαι να αφησω το πηλικιο μου σε εμφανες σημειο στο αμαξι γυρνωντας απο την δουλεια, γιατι υπαρχει περιπτωσηνα μου το σπασουν οι απλυτοι με τις κουκουλες...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Χρυσή Αυγή

Ρεζιλικια πραγματα! Τι να φοβηθω; Ειμαι ελληνας και χαιρομαι για τη καταγωγη μου! Αντωνη ενας λαος που ντρεπεται να για την εθνηκοτητα του και τον ιδιο τον εαυτο του ειναι ο αλβανος! Λιγες φορες θα ακουσεις αλβανο να σου λεει ειμαι απο τα τυρρανα! Ολοι απο βορεια ηπειρο! Αντωνη οσο αφορα το τελευταιο που ειπες "Εγω για παραδειγμα οταν ειμαι στην Αθηνα φοβαμαι να αφησω το πηλικιο μου σε εμφανες σημειο στο αμαξι γυρνωντας απο την δουλεια, γιατι υπαρχει περιπτωσηνα μου το σπασουν οι απλυτοι με τις κουκουλες... " το εχω ακουσει απο πολλους! Ο θειος μου εχει τον πρασινο μπερε και το φουλαρι του μπροστα στο ταμπλο του αυτοκινητο για να φαινεται και δε του Εχει τυχη ακομα κατι τετοιο!
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

καλα β. Ηπειρωτες λενε μπας και βγαλουν καμια ταυτοτητα μεταξυ τους αλβανικα μιλανε. Το θεμα ειναι οτι πολλοι ελληνες παντρευονται με αλβανιδες και το αντιθετο. Την επομενη γενια δεν θα την καταλαβανεις οτι ειναι αλβ.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

καλα και μπουφαν να αφησεις στο σπασαν το αμαξι ασε κανα τσαντακι στην γερανιου και μετρα ποσα δευτ. Θα περασουν μεχρι ν στο κλεψουν

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Καλα ρε. Έχετε ψυχοπαθητικές ορμές με αναλαμπές μαντείας του ανύπαρκτου παρελθόντος ; "Χωρις να εχω κανενα μενος προς οποιοδηποτε ατομο ξεχωριστα, γιατι δεν τους γνωριζω προσωπικα, μου βγαινει αυτο το αισθημα αμηχανιας αν θες, απαιχθειας, δε ξερω ακριβως, οταν σκεφτομαι οτι ισως καποιοι συγγενεις αυτου του παιδιου να κυνηγησαν τους Ελληνες απο την Β. Ηπειρο, η να εκαναν σταυλους και club τις εκκλησιες μας εκει... Και ποσο μαλλον οταν δεν εχει συνειδηση για το συμβολο που κρατα και το βλεπει απλα σαν μια διακριση αναμεσα στους συμμαθητες του και επιβεβαιωση για μια καλη και διαβαστερη σχολικη χρονια. "

Με λίγα λόγια, δε τους ξέρω τους Αλβανούς αριστούχους που ξέρουν καλύτερα Ελληνικά, καλύτερη Ιστορία (guess what. Καλύτερος βαθμός στο μάθημα της Ιστορίας = Περισσότερο διάβασμα, καλύτερες απαντήσεις στα διαγωνίσματα και στις πανελλήνιες είτε ενδοσχολικές εξετάσεις απο τους ντόπιους ελληνάρες), δε τους γνωρίζω προσωπικά, αλλα επειδή υπάρχει πιθανότητα ενας τεράστιος Δράκος Τύραννος απο τα Τίρανα όπως λέει και κάποιος κάπου, να βγήκε και να Έτρωγε Έλληνες και έκαιγε με φλόγες απο το στόμα την Ελληνική σημαία, επειδή τον διέγειραν 1. Τα χρώματα της σημαίας καθώς και 2. Η αλλεργία στα ανώτερα όντα νότια της επικράτειάς του, τους μισώ. Δε τους μισώ πάρα πολύ όμως, αλλα τους μισώ κάπως λιγότερο. Βέβαια όταν τους ξαναβλέπω, συνηδειτοποιώ οτι μάλλον τους μισώ περισσότερο απο το λίγο για εναν ανεξήγητο λόγο.

Ρε... Σχιζοφρενείς είσαστε ; ;

Ο άλλος βρήκε και την απάντηση γιατί ντρέπονται οι Αλβανοί να πουν τόπο καταγωγής.

Σε πληροφορώ οτι δε ντρέπονται, αλλα δε γουστάρουν να μπλέκουν με διανοητικούς νάνους που πλακώνουν τον άλλο στο ξύλο επειδή είναι Αλβανός.

Εμείς ντρεπόμαστε που έχουμε συμπολίτες ζωντανά απόβλητα Που τολμάνε να αυτοαποκαλούντε και Έλληνες.

Antoni το παραπάνω post σου, είναι μνημειώδες.

"Δε βρίζω τις γυναίκες, γιατί είναι διαφορετικές μεταξύ τους και η κάθε μια, δε τις γνωρίζω προσωπικά, αλλα όλες είναι μεγάλες καριόλες, δε ξέρω γιατί,

έτσι μου βγαίνει. Φυσικά και είμαι φεμινιστής". Τέτοιο στύλ.

Διχασμένος και σχιζοφρενικός ταυτόχρονα. Δύσκολη, ωστόσο Αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Για τον Πειραιώτη τα εχω ξαναπεί, αλλα μιας και με έπιασε αυτη τη στιγμή μια κάψα περι ψυχολογικών αναλύσεων, ο Πειραιώτης είναι πολύ πιο ελαφράς μορφής. Απλοικός. Θα ρωτήσει κάποιον Σαλονικιό "Θες να έρθεις Αθήνα μαζί μου το Σάββατο που κατεβαίνω με το αμάξι; " "Οχι ρε συ". "Αφου έλεγες οτι θα κατέβεις το Σάββατο" "Ε ναι, θα κατέβω" "Αφου μου είπες οχι" "Αφου εσυ πας με αμάξι" "Ε και εσυ γιατί δε θα έρθεις; "

Και η σοφή απάντηση είναι... Οτι θα πάρει το αεροπλάνο, δε Θα κάτσει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι δύσκολη η ανάλυση απαντήσεων. Πάντα υπάρχει ενα γιατί το οποίο εξηγεί πολλά και είναι και προφανές στο 99% των περιπτώσεων.

ΥΓ. Άσχετο αλλα yersinia σε έκλεψαν στη Γερανίου ; Σου είχαν κλέψει και ενα βιβλίο μήπως ; Έχει γούστο...

Anonymous

Χρυσή Αυγή

οχι βιβλιο αλλα 3 φορες μπουφαν και ρουχα μαλλον νομιζαν οτι ειχα λεφτα μεσα α με εχουν γραψει και 2 φορες για χρονοκαρτα στο ιδιο σημειο[σωκρατους]απο τοτε παρκινγκ και 7 ευρω[αλλος κλεφτης]την ωρα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης