Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Λες να σου απάντησα χωρίς να έχω καταλάβει τι έγραψες; Τέλος πάντων
Καλησπερα!
Θα ηθελα να ρωτησω για το πιστοποιητικο σπουδων που χρειαζεται.
Πριν καποια χρονια γραφτηκα σε ενα ΤΕΕ, πηρα την αναβολη μου αλλα δε συνεχισα τις σπουδες μου εκει! Στη συνεχεια επιασα δουλεια σε οικογενειακη επιχειρηση μεχρι που εληξε η αναβολη μου. Τι μπορω να κανω για το πιστοποιητικο που χρειαζεται;
Πριν καποια χρονια γραφτηκα σε ενα ΤΕΕ, πηρα την αναβολη μου αλλα δε συνεχισα τις σπουδες μου εκει! Στη συνεχεια επιασα δουλεια σε οικογενειακη επιχειρηση μεχρι που εληξε η αναβολη μου. Τι μπορω να κανω για το πιστοποιητικο που χρειαζεται;
Καλημέρα, υπάρχει πρόβλημα αν υπάρχει σφραγισμένη φωτογραφία μόνο στη γνωμάτευση και όχι στην ακτινογραφία;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Πήρα στην τοπική μου Στρατολογία τη βεβαίωση σπουδών μου, να αποδείξω πως είμαι φοιτητής δηλαδή. Ρώτησα και μου είπαν δε χρειάζεται να φέρω κι άλλο στο ΚΕΝ. Ελπίζω να έχουν δίκιο γιατί δεν έχω άλλο χαρτί ίδιο και είναι μακριά η σχολή μου και ο χρόνος λίγος. Τι λέτε να γίνει;
Γρηγορης έγραψε:Καλησπερα!
Παιδιά διάβασα όλο το θέμα και σαφή άκρη δεν έχω βγάλει. Μπορώ να πάρω από τη σχολή μου κάποιο πιστοποιητικό ότι ήμουν φοιτητής εκεί εφόσων έχω κάνει εγγραφή; Μήπως το απολυτήριο ληκείου αρκεί;
Δεν ενδιαφέρομαι να πάω για ΥΕΑ πάντως.
Επίσης το χαρτί της κατάταξης γράφει πως πρέπει να καταθέσω πιστοποιητικό σπουδών στο στρατολογικό γραφείο μέχρι την ημέρα που θα καταταγώ. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Κάθε βοήθεια θα ήταν πολίτιμη καθώς έχω πελαγώσει παιδιά!
Θέλουν να ξέρουν τί έκανες όσο είχες αναβολή και αν όντως σπούδαζες όχι να σε κάνουν ΥΕΑ. Εσύ πήρες αναβολή και εργαζόσουν οπότε δεν έχεις κάποιο χαρτί να δώσεις. Δεν ξέρω τι γίνεται στις περιπτώσεις που δεν κόβεις την αναβολή στην ώρα σου αλλά πήγενε πές τους το στην στρατολογία να δούμε τι θα σου κάνουν να ξέρουμε και εμείς γιατί πολοί γνωστοί μου κάθονται με αναβολές (μέχρι το 2015) χωρίς όντως να σπουδάζουν. Εγώ πάντως με το που πήρα το πτυχίο απο το πανεπιστήμιο πήγα στη στρατολογία να τελειώνω.
-
- Στρατηγός
Γρηγορης έγραψε:Γρηγορης έγραψε:Καλησπερα!
Παιδιά διάβασα όλο το θέμα και σαφή άκρη δεν έχω βγάλει. Μπορώ να πάρω από τη σχολή μου κάποιο πιστοποιητικό ότι ήμουν φοιτητής εκεί εφόσων έχω κάνει εγγραφή; Μήπως το απολυτήριο ληκείου αρκεί;
Δεν ενδιαφέρομαι να πάω για ΥΕΑ πάντως.
Επίσης το χαρτί της κατάταξης γράφει πως πρέπει να καταθέσω πιστοποιητικό σπουδών στο στρατολογικό γραφείο μέχρι την ημέρα που θα καταταγώ. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Κάθε βοήθεια θα ήταν πολίτιμη καθώς έχω πελαγώσει παιδιά!
Κακή χρήση αναβολής ;
ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Τι λέει το χαρτί της αναβολής μου 29/9/2006
παράθεση " Υποχρεούστε να καταθέσετε στο Γραφειο μας μέχρι την ημερομηνία που οφείλετε να καταταγείτε στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω λήξης ή διακοπής της αναβολής πιστοποιήσεις ή βεβαιώσεις της οικείας σχολής ινστιτούτου ή λυκείου (οι εκδιδόμενες απο μή δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρέπει να είναι επικυρωμένες από την αρμόδια κρατική υπηρεσία) από όπου να προκύπτουν οι γραματικές γνώσεις που αποκτήσατε στη διάρκεια της αναβολής σας.
Σε περίπτωση μή υποβολής τους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα σας επιβληθεί πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση 6 μηνών " τέλος παράθεσης
παράθεση " Υποχρεούστε να καταθέσετε στο Γραφειο μας μέχρι την ημερομηνία που οφείλετε να καταταγείτε στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω λήξης ή διακοπής της αναβολής πιστοποιήσεις ή βεβαιώσεις της οικείας σχολής ινστιτούτου ή λυκείου (οι εκδιδόμενες απο μή δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρέπει να είναι επικυρωμένες από την αρμόδια κρατική υπηρεσία) από όπου να προκύπτουν οι γραματικές γνώσεις που αποκτήσατε στη διάρκεια της αναβολής σας.
Σε περίπτωση μή υποβολής τους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα σας επιβληθεί πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση 6 μηνών " τέλος παράθεσης
Καλησπέρα και καλό μήνα. Οταν διέκοψα την αναβολή μου στο στρατολογικό έδωσα βεβαίωση σπουδών (ο στρατολόγος μου είπε όλα εντάξει), τώρα διαβάζω οτι στο κέντρο θα μου ξαναζητήσουν βεβαίωση σπουδών. Η βεβαίωση σπουδών θέλει αρκετό χρόνο, σίγουρα στο κέντρο δεν θα προλάβω να την προσκομίσω. Να πάρω τηλέφωνο την στρατολογία; Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
Μια απλή βεβαίωση σπουδών βγαίνει μέσα σε 5 ημέρες από την ημέρα που θα κάνεις αίτηση, η στρατολογία δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να τους πάρεις τηλέφωνο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Εγω παιδια τελειωσα τεχνικο σχολειο δηλαδη εχω 2 χαρτια ενα απολυτηριο λυκειου και ενα πτυχιο της ειδικοτητας που εκανα στο σχολειο... Θα δωσω και τα 2 χαρτια δεν υπαρχει καποιο θεμα;
Καλησπέρα εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι απαραίτητο να πάρεις το βιβλιάριο υγείας όταν θα παρουσιαστείς.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Κανονικά ναι, για να δουν τι εμβόλια έχεις κάνει όταν ήσουν βρέφος.
Δηλαδή μόνο αυτό κοιτάζουν; Θέλω να πω ότι από πίσω στις τελευταίες σελίδες έχει και τις γνωματεύσεις οφθαλμιάτρων και επειδή έχω σχετικά μεγάλη μυωπία, επειδή έχω σκοπό να παρουσιαστώ με φακούς επαφής φοβάμαι μην το βρουν από εκεί.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες