Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από stamatis90 »

sarsar2 έγραψε:Σταμάτη καλησπέρα εγώ μίλησα με κάποιον από τη στρατολογία και μου απάντησε πως χωρίς το χαρτί δεν πας να παρουσιαστείς μέχρι να σου στείλουν καινούριο ή να πάρεις τελικά την αναβολή την οποία στην ταχυδρομούν. Μπορεί κάποιος από εδώ να το επιβεβαιώσει; Μήπως τελικά βρήκες άκρη εσύ; Εγώ την Δευτέρα είναι να παρουσιαστώ αλλά το χαρτί μου το πήρανε όταν έκανα την αίτηση.

Έκανα την αίτηση πριν 7 εργάσιμες μέρες και ακόμα τίποτα. Πήγα και σήμερα και ρώτησα (η τρίτη φορά που πάω και ρωτάω μιας και με έχει φάει η αγωνία) και είπε θα με ειδοποιήσουν και έτσι κι αλλιώς πρέπει να περιμένω γιατι δεν έχω το χαρτί. Βέβαια αυτό που ξέρω απο γνωστό (του το είπαν υψηλόβαθμα στελέχη στην στρατολογία), είναι αυτό που σου είπαν και εσένα. Εφόσων, δηλαδή, έχουν οι ίδιοι το χαρτί κατατάξης δεν παρουσιάζεσαι.

Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στην περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση, αν βγάζουν άλλο χαρτί και μπαίνεις εκτός εσσό ή φροντίζουν έστω μια μέρα πριν την κατατάξη να πας να πάρεις το παλιο χαρτί κτλ. Ελπίζω μόνο να μην φτάσουν στο ξεφτίλα σημείο, την ημέρα της κατατάξης να σου λένε ότι τελικά μπαίνεις κανονικά (σύμφωνα με το πρώτο χαρτί). Αλλά στο internet δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι σχετικό με αργοπορημένη απάντηση απόρριψης κτλ.

Εγώ πάντως θα στείλω κάποιον δικό μου (γιατί με εμένα τσαντίστηκε) να ξαναρωτήσει και την Δευτέρα και θα γράψω την όποια εξέλιξη.
dere
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dere »

Χαίρεται!

Είμαι να καταταγώ τώρα την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Έκανα αίτηση για αναβολή για κοινωνικούς λόγους χθές (τετάρτη 4 μαρτίου).

Αυτή την αναβολή μπορείς να την ζητήσεις μόνο τελευταία στιγμή, γιατί ένα

από τα απαραίτητα έγγραφα είναι το δελτίο κατάταξης.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στην ιστοσελίδα της στρατολογίας είδα οτι θα

ενημερωθώ "μέσα σε 5 μέρες" για την πορεία της αίτησής μου...

Σήμερα είναι Πέμπτη. Αν δεν λάβω απάντηση αύριο Παρασκευή, υπάρχει πιθανότητα

να πάρω απάντηση μέσα στο σαββατοκύριακο; Ή να αρχίσω να ετοιμάζομαι

για κατάταξη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Όπως βλέπεις και από άλλους παθόντες πιο πάνω, χωρίς χαρτί δεν μπορείς να καταταγείς. Τώρα πότε θα σε ενημερώσουν... Μάλλον έχει και σχέση σε ποιά περιοχή είσαι (λιγότερος κόσμος -> Λιγότερες αιτήσεις κτλ). Αλλιώς, έχε στο μυαλό σου, ελληνικός στρατός+δημοσιουπαλληλίκι κολλημένο στις αρχές του 2000 (στην καλύτερη).
sarsar20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sarsar20 »

Την αίτηση την έχω κάνει από την προηγούμενη Πέμπτη! Αύριο θα ξαναπάω απο τη στρατολογία τουλάχιστον να επιβεβαιώσω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.
stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλύτερα να πάς, γιατί έτσι κι αλλιώς πιο εύκολα πιάνεις τζοκερ παρά να να πετύχεις να σηκώσει κανείς τηλεφώνο στην στρατολογία. Αν δεν βαρεθείς sarsar2, γράψε τι σου είπαν.
sarsar20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλημέρα.:) "Μέχρι να πάρεις θετική ή αρνητική απάντηση ΔΕΝ κάνεις κάτι, δεν παρουσιάζεσαι" αυτό ακριβώς μου είπαν στη στρατολογία.
stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ας είναι λοιπόν. Να δούμε κιόλας αν την δίμηνη θα την πάρουμε εξαιτίας της αναμονής της απάντησης.Εικόνα
Να' σαι καλά για την απάντηση sarsar20.
sarsar20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αν τυχόν μαθευτεί ότι βγήκε καμιά απάντηση ενημερώστε παιδιά αν σας είναι εύκολο. Άραγε σε περίπτωση που δεν πάρω αναβολή το σημείωμα κατάταξης που σου έρχεται μπορεί να σου λέει πως παρουσιάζεσαι την επόμενη μέρα; Αυτό δεν το ρώτησα δυστυχώς...
stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

sarsar20 υποθέτω ότι μπαίνεις να κοιτάς και το site της στρατολογίας όλο αυτό τον καιρό. Γιατί αν δείς από άλλα μηνύματα παλιότερα, κάποιοι το έμαθαν απο το site πριν τους ειδοποιήσουν, ενώ κάποιους τους ειδοποίησαν και στο site δεν έγραφε τίποτα.
sarsar20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλημέρα, οι αποφάσεις βγήκαν... Δεν βγήκε κάτι στο ίντερνετ, τηλεφώνησα στη στρατολογία και με ενημέρωσαν.
stamatis90
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Και σε μένα τα ίδια. Πήρα πόσες φορές τηλέφωνο από την δουλειά και η μάνα μου απ' το πατρικό μέχρι να απαντήσει κάποιος στην στρατολογία. Τελικά κλήρωσε και έπιασε η μάνα μου το τζακπότ. Της είπαν και την ημερα που εγκρίθηκε, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν μια μέρα πριν από τότε που πήγα πρώτη φορά ο ίδιος και ρώτησα στην στρατολογία και μου είχαν πει ότι δεν έχει βγεί τίποτα!
leon28
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από leon28 »

Εμενα εληξε η αναβολη σπουδών 31/12/2014 και τελη Φλεβαρη ηρθε το χαρτι που ελεγε να μπω 11 Μαρτη. Ωστοσο την επομενη κιολας μερα πηγα στα ΚΕΠ και εκανα αιτηση αναβολης για κοινωνικους λογους, αλλα μεχρι σημερα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις... Ειχα παρει μαλιστα και τηλεφωνο στη στρατολογια τελη Μαρτη και μου ειχαν πει οτι δεν ειχαν αποφασισει, αλλα συνηθως στη δινουν ευκολα... Επισης στο site της στρατολογιας μεχρι λιγες μερες πριν συνεχιζε να γραφει 11 Μαρτη στη καταταξη, αλλα απο προχτες μου βγαζει τα στοιχεια μου και το εξης μηνυμα: "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί"

Τι παιζει ακριβως;

βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Καλησπερα θελω να παρω αναβολη λογο οικονομικων λογων εχω μπει σ ενα προγραμμα για 6 μηνες να παρω χρηματα γιατι μονο η μητερα μου δουλευει και ειμαστε 6 παιδια ειναι λογος αναβολης?
freebil
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από freebil »

Να πω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία. Πήρα αναβολή μέσω ΚΕΠ. Έγραψα στην αιτηση ότι διαγράφομαι από τη σχολή μου σύμφωνα με τον νόμο το καλοκαίρι (το οποίο είναι αλήθεια) και χρειάζομαι επιπλέον χρόνο. Επίσης, η απάντηση βγήκε μετά την ημερομηνία κατάταξης μου και σε τηλέφωνο ενημερώθηκα ότι αν μου την απέρριπταν, θα έβγαινε νέα ημερομηνία κατάταξης.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλησπερα και απο μενα και πολλα μπραβο για το forum Μια ερωτηση εχω αναβολη ως 1/2/16 λογο σπουδων σε ΙΕΚ. Τιν σχολή Τιν αφίσα Το 2014 λόγο προβλήματος Και δεν ενημέρωσα Το στρατό Μπιας και η αναβολή ήταν μέχρι Το 2016, η ερώτηση Μου ειναι η έξεις μπορώ Να πάρω Και άλλη αναβολή Του οτι τα οικονομικά προβλήματα Στιν οικογενειακό είναι μεγάλα... (είμαστε 3τεκνι οικογενια με έμενα 22 ετων την Μου 20 και τον μικρο μου αδελφό 15, οι γονεις είναι Σε διάσταση Εδω και 2 χρονιά άλλα Το διαζύγιο Δεν έχει δοθώ, και η Μητέρα Μου Έχει Αρχικό Στάδιο Με Ψυχολογικά ) τα γράφω Ολα αυτα μήπως Και χουν όφελος Στιν αναβολή .
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες