Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Καλα, αυτο ξαναπεστο. Και μπραβο σου που δεν απογοητευεσαι. Σε καμμια περιπτωση μη θεωρηθει οτι δεν εχεις ελπιδες. Ουτε θελω να σε αγχωχω ή να το παιξω εξυπνος. Το εχω ζησει αυτο το αγχος και ξερω πως ειναι.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
nikos έγραψε:Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
αυτη πεθαινει τελευταια μονο οταν ειναι η πεθερα. Οσο για μας αλιμονο μας!
Ακουσα ομως οτι θα πεσουν φετος τα μορια, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Οι βασεις ισως να πεσουν λογο το οτι δεν υπαρχει πλεον η συνεντευξη και τα 200 μορια που εδινε. Ομως και παλι οι βασεις για καθε ειδικοτητα διαμορφονονται συμφωνα με την ζητηση που εχει. Οποτε ισως και να μην πεσουν
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
Κοιτα φιλε Βιλλυ κατα την γνωμη εισαι παρα πολυ καλα εχεις ηδη 500 καθαρα μορια, εγω στην θεση σου δεν θα αγχωνομουν και τοσο.
και μια φιλικη συμβουλη στην θεση σου ΔΕΝ θα πηγαινα στο στρατο, εχεις τοσα προσοντα νομιζω οτι ειναι κριμα να τα θυσιασεις για να γινεις υπηρετης τους, σκεψου το ΠΟΛΥ καλα μεχρι να ερθει η ωρα να καταταγεις! Οσα λεω τα λεω με την καλυτερη διαθεση. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
και μια φιλικη συμβουλη στην θεση σου ΔΕΝ θα πηγαινα στο στρατο, εχεις τοσα προσοντα νομιζω οτι ειναι κριμα να τα θυσιασεις για να γινεις υπηρετης τους, σκεψου το ΠΟΛΥ καλα μεχρι να ερθει η ωρα να καταταγεις! Οσα λεω τα λεω με την καλυτερη διαθεση. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Dino συμφωνω απολυτα με οσα λες αλλα δυστυχως οι καιροι ειναι χαλεποι, στην εκπαιδευση δεν εχω πολλες ευκαιριες αν ακους ειδησεις κ οι εταιριες περνουν κριση. Σκεφτομαι να παω κ να δινω ασεπ καθηγητων μεχρι να περασω κ να φυγω αμα θελω μετα. Εξαλλου απ οτι καταλαβα οι περισσοτεροι με πτυχιο αυτο κανουν, καθονται μεχρι να πετυχουν μετα καμια καλη θεση.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
O 1ος που ειχε μπει το 2005 σtην ειδικοτητα Αμυνης ειχε 1062 μορια και ο τελευταιος 564 και ηταν ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ και ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ειχε ο 1ος ειχε 564 και ο τελευταιος 541.
Υπενθυμίζω ότι εδώ γράφουμε για τα μόρια που χρειάζεται να έχει κάποιος ανά ειδικότητα για να πετύχει.
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα μόρια που δίνει κάθε επίπεδο σπουδών και τα άλλα κριτήρια.
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα μόρια που δίνει κάθε επίπεδο σπουδών και τα άλλα κριτήρια.
Γεια σας ! Έχω κάνει και γω τα χαρτιά Για διοικητικός στρατολογικού σώματος και έχω 530 μόρια.. Έχω ελπίδες;
Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει Επιθεωρητής αγωγών καυσίμων και συγκεντρώνω χωρίς την συνέντευξη 870 μόρια ! Πως το βλέπετε έχω ελπίδες;
Δέσποινα καλημέρα! Έχεις ελπίδες κ εγω γι αυτην έχω κάνει.Δέσποινα έγραψε:Γεια σας ! Έχω κάνει και γω τα χαρτιά Για διοικητικός στρατολογικού σώματος και έχω 530 μόρια. Έχω ελπίδες;
ΑΠΟ ΠΟΥ;Μάριος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει Επιθεωρητής αγωγών καυσίμων και συγκεντρώνω χωρίς την συνέντευξη 870 μόρια ! Πως το βλέπετε έχω ελπίδες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
τεραστιες ελπιδες! Να υποθεσω θητεια ως δεα ή λοκ κ τιποτα παραμεθοριο, αντε κ καμια προυπηρεσια; Αλλα μην ξεχνας οτι δεν εχουμε τα μορια της συνεντευξης ετσι;Μάριος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει Επιθεωρητής αγωγών καυσίμων και συγκεντρώνω χωρίς την συνέντευξη 870 μόρια ! Πως το βλέπετε έχω ελπίδες
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες