Παραίτηση Επαγγελματία Οπλίτη

Υπηρεσίες, αρμοδιότητες, μισθοί, μονιμοποίηση και παραίτηση
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Δηλωσα παραιτηση στα 4 χρονια με τα λεφτα τι γινεται ακριβως ξερεις κανεις; Επειδη με ειπαν οτι για καποιους μηνες θα μπαινουν κανονικα αλλα δεν πρεπει να τα ακουμπησω. Μετα θα τα παρουν αυτοματα αυτοι; Η θα πρεπει να παω εγω και να τα δωσω στην εφορια?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

πολιτης έγραψε:Δηλωσα παραιτηση στα 4 χρονια με τα λεφτα τι γινεται ακριβως ξερεις κανεις; Επειδη με ειπαν οτι για καποιους μηνες θα μπαινουν κανονικα αλλα δεν πρεπει να τα ακουμπησω. Μετα θα τα παρουν αυτοματα αυτοι; Η θα πρεπει να παω εγω και να τα δωσω στην εφορια;

Ο μισθός σου θα μπει κανονικά για ακόμη έναν μήνα και αφού θα βγει η παραίτηση σου όμως εσύ όπως πολύ σωστά είπες δεν θα τον ακουμπήσεις αυτόν. Θα σε πάρουν κάποια στιγμή τηλέφωνο από το Ταμείο του Στρατού και θα σου δώσουν έναν αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας της Ελλάδος στον οποίο εσύ θα πρέπει να πας και να καταθέσεις την μισθό που σου έβαλαν επιπλέον.

Άρα δεν θα τα πάρουν αυτοί αυτόματα τα λεφτά, ούτε και η Εφορία έχει κάποια σχέση με την όλη ιστορία.

Καλός πολίτης φίλε Εικόνα

kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Που μπορω να βρω την ΠΔ 4-51 ηλεκτρονικα; Ευχαριστω
ilias1981
Πολίτης
Πολίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ilias1981 »

Καλημερα σας, θα ηθελα νακανω μια ερωτηση, μπηκα σαν επ. Οπ το 2013 στο στρατο ξηρας κ το 2013 παραιτηθηκα, θα ηθελα ναμαθω τι δικοαιουμε, δικαιουμε συνταξη μετρανε συνταξημα τα χρονια, δικαουμε καποια χρηματικη αποζημοιωση; Το μονο που πηρα κ αυτο εχει καμια βδομαδα, μετα απο επτα μηνες που περιμενα ειναι η επιστροφη του ελοας; Ευχαριστω προκαταβολικα, κ περιμενω αν μπορει κ ξερει καπιος να μου απαντησει.
arano

Δημοσίευση από arano »

Τελικά δικαιούμαστε τις κρατήσεις από τα εξάμηνα των πτωσεων από αλεξίπτωτο; ;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα παιδια, θελω να σας ρωτησω ειμαι εποπ 4η σειρά και θέλω να παραιτηθώ ξέρει κανεις αμα τα χρονια υπηρεσιας πιανονται μετα συνταξιμα η οχι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νικος έγραψε:Καλησπέρα παιδια, θελω να σας ρωτησω ειμαι εποπ 4η σειρά και θέλω να παραιτηθώ ξέρει κανεις αμα τα χρονια υπηρεσιας πιανονται μετα συνταξιμα η οχι;

Ναι, αρκεί να μην αιτηθείς πίσω τις κρατήσεις που σου έχουν κάνει από το 2006 που είσαι στην Υπηρεσία.

Ρώτα στο 1ο γραφείο της μονάδος σου να σε ενημερώσουν σχετικώς.

nikos11985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikos11985 »

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση κ κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν πρεπει να δωσω εγω καποια αποζημιωση γιατι καπου διαβασα οτι αμα δεν κλησεις 5 ετη απο την ημερομηνια μονιμοποιησεις δινεις καποια αποζημιωση ισχυει κατι τετοιο?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι δεν ισχύει φίλε μου.

Δεν χρειάζεται, ούτε θα σου ζητηθεί να επιστρέψεις κανένα χρηματικό ποσό.

Απλώς εμένα η γνώμη μου θα ήταν και θα σου πρότεινα να είχες παραιτηθεί μόλις έκλεινες 7ετία διότι θα μπορούσες να πάρεις και αποζημίωση κάτι που πλέον δεν δικαιούσαι.

Δεν πειράζει όμως, εφόσον το πήρες απόφαση τώρα.

nikos11985
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikos11985 »

Ευχαριστω πολυ d.y.k να σαι καλα για τη βοηθεια κ την γρηγορη απαντηση σου, μιλησα με ενα δικηγορο και με κατατοπισε για το ολο θεμα, μονο τις κρατησεις παιρνω πισω κ δεν δινω τιποτα οπως μου το ειπες και συ.
Thomas__31

Δημοσίευση από Thomas__31 »

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος από εσάς να με κατατοπίσει. Είμαι 2η σειρά ΕΠΟΠ και υπέβαλλα την παραίτησή μου πριν 10 μέρες περίπου. Από όσο ρώτησα δικαιούμαι την επιστροφή κάποιων κρατήσεων (κυρίως τις κρατήσεις για το ΕΦΑΠΑΞ) ... Τα ένσημα αυτών των 12 χρόνων υπηρεσίας ισχύουν κανονικά και μετράνε σαν συντάξιμα ή για να σου επιστρέψουν μέρος αυτών χάνεις τα ένσημα ; Αν κάποιος γνωρίζει τι ισχύει θα με διευκόλυνε... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Thomas__31 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία αν ξέρει κάποιος από εσάς να με κατατοπίσει. Είμαι 2η σειρά ΕΠΟΠ και υπέβαλλα την παραίτησή μου πριν 10 μέρες περίπου. Από όσο ρώτησα δικαιούμαι την επιστροφή κάποιων κρατήσεων (κυρίως τις κρατήσεις για το ΕΦΑΠΑΞ) ... Τα ένσημα αυτών των 12 χρόνων υπηρεσίας ισχύουν κανονικά και μετράνε σαν συντάξιμα ή για να σου επιστρέψουν μέρος αυτών χάνεις τα ένσημα ; Αν κάποιος γνωρίζει τι ισχύει θα με διευκόλυνε... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Παιδιά μην παραιτείστε,

Θα το μετανιώσετε πικρά και θα είναι μη αναστρέψιμο.

ΦΙΛΙΚΑ

stellakap
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stellakap »

Καλημέρα σας! Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με την διαδικασία της παραίτησης; Που μπορώ να βρω κάποιο υπόδειγμα αναφοράς ; Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ πολύ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το υπόδειγμα της αναφοράς παραίτησης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις μπορείς να το βρεις είτε στο εγκόλπιο των ΕΠΟΠ ή να ρωτήσεις στο 1ο γραφείο της μονάδος σου για να σου δώσουν το υπόδειγμα και το τι θα πρέπει να κάνεις.
stellakap
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stellakap »

ευχαριστώ πολύ, απλώς είμαι σε άδεια ανατροφής τέκνου κ δεν έχω πρόσβαση στα παραπάνω. Αφού κάνω αναφορά παραίτησης στη συνέχεια απλά περιμένω την απόφαση η πρέπει να κάνω κάποιες άλλες ενέργειες;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης