Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
παιδια με εχθες που ειχα υπηρεσια, μια αξιωματικος ελεγε οτι μες την μοναδα μας ηρθε μια εγκυκλιος. Μαλλον του ναυτικου. αυτο το λεω με επιφιλακτικοτητα. μην το δεσε τε. απλα αυτο ακουσα και το αναφερω εδω.
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και γω στο forum και αγωνιω για αυτην την πολυσυζητημενη προκυρηξη. Εχει ακουσει κανεις κατι; Ο καθενας λεει τα δικα του... Τι να πιστεψουμε;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
Καλημερα. Περιμενε αν και καινουρια προς μαιο με ιουνιο περιμενουμε... Υπομονη... Ολοι κανουμε... Να περνατε ολοι καλα...
Δεν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο περιμενουμε. Μονο οι εκλογες μπορει να μας σωσουν. Μπορει να την τρεξουν την προκυρηξη ενοψη εκλογων. Παντως αποτι ξερω τα κονδυλια εχουν βγει για τα 1000 ατομα στην αεροπορια. Ψαχνουν τωρα να βρουν ποσα ατομα θα παρουν σε καθε ειδικοτητα.
Μακάρι να ειναι ετσι SPYRUS και ελπιζω επισης να μην ειναι προεκλογικά τρικ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ετσι ειναι γιατι απο αυτα που λενε τα μισα ειναι λογια του αερα. Για μια ευκαιρια περιμενουμε. Εκει που θα επωφεληθουν αυτοι μεταξυ τους ελπιζουμε μηπως χωθουμε και εμεις καπου... Για αυτο τα ματια μας ανοιχτα... Ναι;
Εχει να βγει αρκετο καιρο Μαρινα και οι αναγκες ειναι μεγαλεσ. Τα στελεχοι πιεζουν γιατι δεν εχουν κοσμο. Ας ελπισουμε οτι συντομα θα εχουμε ευχαριστα νεα για ολους.
Θοδωρη σου χρωσταω ενα τεραστιο φιλι γτ με εφτιαξες ψυχολογικα χαχαχα
Αιντε να βγει... Κ να μας παρουν ολους χχαχαχα

Αιντε να βγει... Κ να μας παρουν ολους χχαχαχα
Αυτα δεν εινα δικα μου λογια ουτε ειναι καποιου τυχαιου ειναι απο ανθρωπους που υπηρετουν στο σωμα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μακαρι spyrus... Σε ευχαριστουμε πολυ και αν μαθεις οτιδηποτε αλλο απο τετοια εγκυρη πηγη ενημερωσε και εμας να ξερουμε τι γινεται... Ευχαριστουμε και παλι... [; )
Χαρισματικη μου grecia μοιραζεις φιλακια σημερα;
Ναι βρε αφου το παληκαρι μας εδειξε ολοκληρη μελλοντικη προκυρηξη... Πως να μην Τον ευχαριστησουμε χαχαχα Σημερα ειμαι χαρισματικη στα φιλια χαχαχα

-
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Grecia έγραψε:Ναι βρε αφου το παληκαρι μας εδειξε ολοκληρη μελλοντικη προκυρηξη... Πως να μην Τον ευχαριστησουμε χαχαχα Σημερα ειμαι χαρισματικη στα φιλια χαχαχα
χαιρομαι να βοηθαω και να λαμβανω φιλια απο λοχαγους

Θοδωρής έγραψε:Grecia έγραψε:Ναι βρε αφου το παληκαρι μας εδειξε ολοκληρη μελλοντικη προκυρηξη... Πως να μην Τον ευχαριστησουμε χαχαχα Σημερα ειμαι χαρισματικη στα φιλια χαχαχα
χαιρομαι να βοηθαω και να λαμβανω φιλια απο λοχαγουςγυναικες κατα προτιμηση

Περνουν πολλα ατομα ΠΑ απο οτι ειδα ε; Κ ελεγαν μονο για 1300...

-
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Αυτα τα ελεγαν πριν ακουστει στον "αερα" η λεξη εκλογες μετα αλλαζουν τα πραγματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης