Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vaggosGT1

Δημοσίευση από vaggosGT1 »

Καλησπερα εκλεισα τα 18 τον ιουλιο και θελω να μπω με την επομενη εσσο ενας φιλος μου μου ειπε οτι θα μπουν και τον σεπτεμβριο μερικοι αν αυριο κανω τα χαρτια μου οπως το παλικαρι απο πανω θα με παρουν;
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ιουλιος »

vaggosGT1 έγραψε:Καλησπερα εκλεισα τα 18 τον ιουλιο και θελω να μπω με την επομενη εσσο ενας φιλος μου μου ειπε οτι θα μπουν και τον σεπτεμβριο μερικοι αν αυριο κανω τα χαρτια μου οπως το παλικαρι απο πανω θα με παρουν;

φιλαρακι το πιο πιθανο για Νοεμβριο να σε παρουν!

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Άβαταρ μέλους
LuckyJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LuckyJohn »

Παιδια θελω λιγο help!

Τωρα πηγα 18 και θελω να Δηλωσω προτακτος στο στρατο.

Πηγα στο ρουφ και μου ειπαν πως χρειαζομαι απολυτηριο λυκειου (δν ειχα μαζι μου) Και ταυτοτητα. Μου ειπαν να συμπληρωσω την αιτηση σπιτι και να τους τα φερω ολα μαζι.(και θα Παρουσιαστω Το Νοεμβριο)

Ερωτηση_1 στη δηλωση λεει "Ειδικες Γνωσεις" πχ (διπλωμα οδηγησης) δν εχω τωρα αλλα εχω αρχησει μαθηματα. Αν δηλωσω "ΟΧΙ" θα με ξαναρωτησουν οταν παρουσιαστω;

Ερωτηση_2 στη δηλωση λεει "Θελω να καταταγω στις Ειδικες Δυναμεις (κουτακι) " και "Θελω να καταταγω στους Πεζοναυτες (κουτακι) " η ερωτηση ειναι Οι Πεζοναυτες δν ανηκουν στις Ειδικες Δυναμεις;

Ερωτηση_3

Αυτα! Δν εχω αλλες (προ το παρον) :P

Ευχαριστω εκ των πρτοτερων,

Γιαννης

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

1.Nαι
2. Απλά οι πεζοναύτες παρουσιάζονται σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Achilles »

Ξέρεις κανείς να μου απαντήσει πότε θα με πάρουν αν κάνω τα χαρτιά μου αύριο για εθελοντής;
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Εγω εχω κλεισει τα 19 αλλα παρολα αυτα σημερα το πρωι εκανα χαρτια στο ρουφ ως εθελοντης με την ελπιδα οτι θα προλαβω την σειρα του νοεμβριου... Προσωπικα εμενα με εξυπηρετησε ενας λοχαγος γραφιας και μου πε πως το πιθανοτερο ειναι να προλαβω το νοεμβριο... Οποτε φιλε αν θες να μπεις νοεμβριο πηγαινε και δηλωσε εθελοντης... Δε χανεις τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Achilles »

Αν είναι να μπω Νοέμβριο έχει καλός. Και εγώ έκλεισα τα 18 Απρίλιο. Είδα γίνεται να κάνω αίτηση πιστοποιητικού τύπου Α και μόνος μου για να δω πότε μπαίνω. Αλλά ας πάω αύριο εκεί να δω τι παίζει
ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ »

Ειμαι 18 ετων και θελω να εκπλειροσω την θητεια μου, τι χρειαζεται, ανοικω στο στρ. γρ. αθηνων, τωρα ειμαι κατοικος ραφηνας. αποφ. λυκειου ραφηνας.
Άβαταρ μέλους
LuckyJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από LuckyJohn »

Greek_Army έγραψε:1.Nαι
2. Απλά οι πεζοναύτες παρουσιάζονται σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης

Ok thanks !

Αλλες Δυο Ερωτησεις για Ειδικες Δυναμεις = Μεγαλο πευκο, Για Πεζοναυτες Βόλο; (Νομός Μαγνησίας)

Αν δηλωσω Τωρα Ειδικες Δυναμεις μετα οταν Παρουσιαστω στο Μεγαλο Πευκο Και θελησω να παω Πεζοναυτης θα εχω τη δυνατοτητα Να το δηλωσω Οταν διαλεγουμε "προτιμηση" ειδικοτητα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι πεζοναύτες παρουσιάζονται στο 575 Αυλώνα

Ότι πληροφορίες θέλεις για τις ειδικές δυνάμεις μπορείς να τις βρεις στην ενότητα των ειδικών δυνάμεων
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Ρε παιδια ο αδερφος μου κερδισε χρονια στο σχολειο και τωρα τελειωσε το λυκειο αλλα ειναι 17 και σε 5 μηνες θα γινει 18. και περασε στο ΤΕΙ ποθ ηθελε αλλα επειδη θελει να φυγει εξωτερικο μετα τις σπουδες κατευθειαν θελει να παει φανταρος τωρα. γινεται στα 17 να πας στρατο; θα εχει κανονικα οπλο;
GIWRGOS123
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από GIWRGOS123 »

Καλησπερα παιδια λοιπον πηρα τηλ στιν στρατολογια για να ροτισω σαν προτακτος πος μπορω να εκπλιροσω το στρατιοτικο και μου ειπαν οτι πρεπει να παω με το που ενιλικιοθω το οποιο γινετε 21/09/2011 με επικιρομενι ταυτοτητα και τιν ταυτοτητα και με τον αριθμο που περεσα περιοδευων τωρα η εροτιση μου ειναι αν τιχον τα φτιαξω 22/09/2011 θα με παρουν με τιν δ ΕΣΣΟ;

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Μπορω να μπω φανταρος αν δεν εχω κλεισει τα 18; Εχω τελειωσει το σχολειο κανονικα ομως.
WAVE
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από WAVE »

Αυτην την στιγμή ειμαι 17ετον και παω 3η λυκειου γενιθικα (4 δεκεμβριου 1994). Κανωνικα θα πρεπει να παω στις 4 δεκεμβριου 2012 και μετα. Αλλα εγω θελω να παω μολις τελειοσω το σχολειο γινετε και τι πρεπει να κανω.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Ειμαι γενιμενος 18 μαρτιου το 1994 θελω να παω φανταρος πριν τα γενεθλια μου δλδ και σε 1 μινα να μπω φανταρος δεν με χαλαη καθολου. Θελω να διλοσω εθελοντης. Πιτε μου τι χριαζετε να κανω που να παω Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης