ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΑΚΗΣ »

Γεια σας,

καταγομαι απο χαλκιδικη και απο οτι βλεπω ειμαστε πολλα ατομα προορισμενοι για αυλωνα! δυσκολα τα πραγματα ρε παιδια;

ΤΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ »

Γεια σας παιδια. ειμαι απο σερρες, και παρουσιαζομε και εγω αυλονα στις 16/08/2010! στα τεθωρακισμενα. και θα ηθελα να μαθω πως ειναι εκει τα πραγματα;
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Λοιπον ειμαι ομογενεις απο την Αλβανια και μπαινω αυλωνα 16/8 μπορει να μου πει καποιος αν 8α υπηρετισω 3μηνη θητεια ή κανονικη. Επισης θελω να μου πει καποιος πως ειναι αυτην την εποχη στην αυλωνα ως θητεια κ αν μπορει να μου στειλει καποιος ενα λινκ για να δω το στρατοπαιδο με φωτο... ;
Bitasdalliws

Δημοσίευση από Bitasdalliws »

Απ' οτι ξερω απο ενα φιλαρακι μου, μου ειπε πως η θητεια ειναι τριμηνη αλλα αν θελεις μπορεις να επιλεξεις να κανεις και 9μηνο
giannis 33
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannis 33 »

Παιδες τα φωτα σας...
Οσο αφορα το να υπηρητεσει καποιος στα τεθωρακισμενα της αυλωνας... Θεωρουνται "μαυροσκουφιδες" οσοι πανε... Σωστα; Αρα παιρνουν κ αυτοι μορια; Οπως πχ 400 στις ειδικες δυναμεις; Κ αν ναι ποσα;
Ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν παίρνουνε όχι
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Και εγώ καμια φορά στο Φυλάκιο Πυρομαχικών Μάρτη του 2007 με τζάκετ κοιμόμουν.
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 03, 2010 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Nassos έγραψε:
έγραψε:Εγω ειχα παρουσιαστει τοτε νοεμβριο του 2006. Ειχε κρυο δεν λεω αλλα σαν βορειος που ειμαι δεν εχω προβλημα με το κρυο, ειναι στον καθενα αυτο. Εγω βολευομουν με το τζακετ οσο παραξενο και αν ακουγεται. Αλλωστε ο καλυτερος υπνος γινεται αν εχει κρυο. Οταν πηγα μετα κομοτηνη στην 211 ΕΜΑ ο θαλαμος ειχε μεσα κατι μεγαλα σωματα και δεν μπορουσες να κοιμηθεις απο την ζεστη!

Καθόλου παράξενο. Και εγώ καμια φορά στο Φυλάκιο Πυρομαχικών Μάρτη του 2007 με τζάκετ κοιμόμουν.
...

Πω πω φιλε μου, φυλακιο πυρομαχικων... Εκει εκανα σκοπιες και περιπολους. Μεσα στο απολυτο σκοταδι. Πολυ ωραια φαση. Πολυ το ειχα συμπαθησει το ΚΕΤΘ. Συγνωμη για το οφφτοπικ ε.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αλήθεια, θυμάσαι τον Φονιά και τον Ζωγράφου; Σειρούλες σου ήταν. Τους είχα στη Λέσβο.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 03, 2010 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πάντως θυμάμαι πριν έρθει η 298 Α' ΕΣΣΟ σας πήγαινε χοντρή εμπλοκή. Η 296 ήταν ίσως από τις χειρότερες ΕΣΣΟ.
Anonymous

Nassos έγραψε:Αλήθεια, θυμάσαι τον Φονιά και τον Ζωγράφου; Σειρούλες σου ήταν.

Φιλε μου το κακο με μενα ειναι πως εχω ξεχασει πολλα ονοματα να παρει. Οχι τους συγκεκριμενους δεν τους θυμαμαι. Εγω ημουν 2006 Δ Εσσο και ημουν στην 1-4 ! Το ΚΕΤΘ μου αρεσε απιστευτα.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για δες τα παρακάτω βίντεο. Με εξαίρεση τον έναν που ήταν 296 Γ ΕΣΣΟ, οι άλλοι είναι 297 Δ' ΕΣΣΟ

Anonymous

Χαχα ολιγον τι γιωταδες τα παλικαρια αλλα τελοσπαντων... Μπα οχι δεν τους θυμαμαι. Θυμαμαι εναν ξανδο λοχια απο ΣΜΥ επταλοφιτης που παριστανε πολυ τον μαγκα αλλά ειχε χαβαλε... Το ονομα του ξεχασα ομως.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα σάντουϊτς του "Στεργίου" όμως δεν τα εχεις ξεχάσεις; Εικόνα

Ή τη μυρωδιά από τα σφαγεία στη Βόρεια Πύλη;Εικόνα

Τον Ταξίαρχο Ζιαζιά πάντως τον θυμάμαι ακόμη και σήμερα. ***** τα άτομα. Πήγε μετά στη Κω.

Anonymous

Nassos έγραψε:Τα σάντουϊτς του "Στεργίου" όμως δεν τα εχεις ξεχάσεις;

Ή τη μυρωδιά από τα σφαγεία στη Βόρεια Πύλη;

Τον Ταξίαρχο Ζιαζιά πάντως τον θυμάμαι ακόμη και σήμερα.#@^&@! Τα άτομα. Πήγε μετά στη Κω.

Χαχα ο ζιαζιας με την χαρακτηριστικη φωνη και τροπο ομολιας! Αυτος ηταν διοικητης της 2ης επιλαρχιας; Δεν θυμαμαι καλα. Καλος ηταν αλλα δεν μου αρεσε που την ημερα του πολυτεχνειου, αυτης της αθλιας και ανουσιας επετειου, μας εβαλαν σε μια αιθουσα και μας μιλουσαν για την επετειο (ντροπη για τον στρατο κατ'εμε) και απεφευγε να μιλησει για το τιμημενο αρμα που εριξε τις πυλες του πολυτεχνειου και για το αν βρισκεται στο μουσειο στην πυλη του ΚΕΤΘ. Οσο για τα σαντουιτς του στεργιου, τις μυλοπιτες και τα κεκακια που μας εδιναν σαν κολατσιο, και τις αραβικες πιτες, τα ειχα ξεσκισει ολα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες