Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οχι απλα σου λεει ξεκαθαρα οτι με την υπογραφη που βαζεις δηλωνεις οτι αποδεχεσαι τους ορους που λενε οτι 'αν δεν σε παρουν στην ειδικοτητα που δηλωσες μπορουν να σε παρουν σε αλλη ειδικοτητα εφοσον υπαρχουν κενες θεσεις και πρεπει να καλυφθουν'.

Οσο για τα 910 μορια αν και μου φαινονται υπερβολικα χωρις να υπονοώ κατι πιστεψε με πολλες φορες δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο (Βλεπε ρουσφετια).

Ρωτα παιδια που εδωσαν σε προηγουμενους διαγωνισμους.

Καλη επιτυχια παντως
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από energy »

Neuromancer έγραψε:Γειά σας! Η περίπτωσή μου είναι λίγο περίεργη... Έχω τελειώσει την δευτεροβάθμια δύο φορές (ενιαίο λύκειο με 9.5, ΤΕΕ πληροφορικής με 19.3) και έχω κλείσει έναν χρόνο σε ΤΕΙ... Τα σε πιά σελίδα γράφει τον υπολογισμό των μορίων, και μπορώ να καταθέσω και τα δύο χαρτιά μου (απολυτήριο ενιαίου και πτυχείο ΤΕΕ) ;
Θένξ!
αφου εχεις ενα χρονο σε ΤΕΙ... Σπουδαστές ΑΕΙ - ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος:350

μονάδες.

Απο οτι θυμαμαι μονο το ανωτερο χαρτι σου μετρανε.. Στην περιπτωση σου μονο το ΤΕΙ...Εικόνα

Neuromancer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Neuromancer »

Βασικά έτσι όπως τα λέει, τα καταθέτω όλα, και αναλόγως τις απαιτήσεις της ειδικότητας διαλέγουν πιανού χαρτιού τα μόρια θα μετρήσουν...

Άσχετο (πλην όμως σχετικό) ... Σε ορισμένες ειδικότητες που απαιτούν πτυχείο ΤΕΕ πληροφορικής (Β κύκλο), μου φένεται περίεργο που δεν παίζει και αντίστοιχο πτυχείο ΤΕΙ... Μου δίνει την εντύπωση "Προαπαιτήσεις είναι να εχεις τελειώσει την τάδε σχολή, να είσαι έτσι και έτσι και να έχεις το τάδε ονοματεπώνυμο"... Ιδέα μου;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Neuromancer έγραψε:Βασικά έτσι όπως τα λέει, τα καταθέτω όλα, και αναλόγως τις απαιτήσεις της ειδικότητας διαλέγουν πιανού χαρτιού τα μόρια θα μετρήσουν...

Άσχετο (πλην όμως σχετικό) ... Σε ορισμένες ειδικότητες που απαιτούν πτυχείο ΤΕΕ πληροφορικής (Β κύκλο), μου φένεται περίεργο που δεν παίζει και αντίστοιχο πτυχείο ΤΕΙ... Μου δίνει την εντύπωση "Προαπαιτήσεις είναι να εχεις τελειώσει την τάδε σχολή, να είσαι έτσι και έτσι και να έχεις το τάδε ονοματεπώνυμο"... Ιδέα μου;
Μην νομιζεις οτι επειδη θα τους βάλεις και απολυτηριο λυκειου αυτοι θα καθησουν να το δουν και θα σε βάλουν σε τυχον αλλαη ειδικότητα από αυτη που εχεις διαλέξει! Το μεγαλύτερο χαρτί σου θα μετρησει. Δηλαδή αναμεσα σε ΤΕΕ και ΤΕΙ και εφοσον ζηταει και τα 2 η ειδικοτητα σου θς κρατησουν το ΤΕΙ. Προσεχε μην δηλώσεις ειδικοτητα που να θελει Απόφοιτους ΤΕΙ ή ΑΕΙ, αν δεν εχεις το πτυχιο, διοτι θα σε βγάλουν ακαταλληλο λογω γραμματικών γνωσεων. Αν εισαι φοιτητης να επιλέξεις ειδικότητα που θέλει τουλάχιστον λυκειο και να βάλεις την βεβαιωση σπουδών σου από το ΤΕΙ για παραδειγμα. Ετσι θα πάρεις τα 350 μορια.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Είμαι φοιτήτρια 1έτος κ το εξάμηνο μου τελειώνει ιούνιο! Πριν αρχίσουν οι συνεντεύξεις! Θα κερδίσω κανένα μόριο η όχι;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι Μαρία μου δυστυχώς. Εφόσον δεν εχεις ολοκληρώσει το πρωτο ετος οπως λέει στην προκηρυξη δεν θα πάρεις τα 350 μόρια!

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ratatoulis »

Neuromancer έγραψε:Βασικά έτσι όπως τα λέει, τα καταθέτω όλα, και αναλόγως τις απαιτήσεις της ειδικότητας διαλέγουν πιανού χαρτιού τα μόρια θα μετρήσουν...

φιλε ακου καλα, Από τα

υποβαλλόμενα αποδεικτικά γραμματικών γνώσεων μοριοδοτείται μόνο ο ανώτερος τίτλος

σπουδών,εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκε-

κριμένο τίτλο σπουδών,όπου σ' αυτή την περίπτωση μοριοδοτείται αυτός ανεξαρτήτως

της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα ειδικότητα απαιτείται

πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ.ΟΠ και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται το πτυ-

χίο ΙΕΚ).

δ.Αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού γραμ-

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οποτε ξεχνα τα 910 μορια που λες οτι υπολογισες οτι θα βγαλεις
Neuromancer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Neuromancer »

Το πήρα χαμπάρι... Τέλος πάντων, όχι οτι έχει και τόση σημασία τελικά! Το μπέρδεμα έγινε επιδή θεώρησα το πτυχείο του ΤΕΕ ως αποδεικτικό γνώσεων πληροφορικής, και όχι ώς τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Anonymous

Ειμαι εποπ 4η σειρα κ αποψη μου ειναι οτι περα απο το βυσμα, μετραει κατα πολυ αν εχεις υπηρετησει σε ειδικες δυναμεις η σε < Επιλεκτα κλιμακια> Την στρατιωτικη σου θητεια.
Anonymous

Τελικά ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα όμως αν μόριοδοτουνται οι αθλητές;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΦIΛE ΓIA NA ΠAPEI μόρια ENAΣ αθλητής πρέπει NA EXEI ΠAPEI μετάλλιο αλλιος ξεχνά TO ΔEN YΠAPXEI λόγως NA ΠAPEI ENAΣ αθλητής μόρια AN HTAN ETΣI όλοι ΘA δήλωναμε αθλητές. Πρέπει NA EXEIΣ ΠAPEI κάποια διάκριση AΠO χρυσώ μετάλλιο MEXPI χάλκινο
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

EΠIΣHΣ NA τονίσω OTI AYTA OΛA ΛEΓONTAI αναλυτικά ΣTHN προκήρυξη. ΔEN χρειάζεται ΛOIΠON NA ρωτάτε Άσκοπα KAI NA περιμένεται κάποια στιγμή NA ΣΑς απαντήσει AΠΛA NA διαβάζεται KAΛHTEPA THN προκήρυξη TA ΛEEI ΠOIO αναλυτικά.
Anonymous

Μα δν γράφει τίποτα η προκήρυξη! Μετάλλιο εχω ασημένιο ς πανευρωπαϊκό. Εχω βεβαίωση από τον όμιλο μου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Παρη, αυτη την απορια θα σου την λυσει το ιδιο γες ή το στρατολογικο γραφειο που ανηκεις, μονο αυτοι ξερουν κ καλυτερα να απευθυνθεις εκει!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης