ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

roverr24 έγραψε:Ολα συζητιουνται ειναι ασυλληπτα μεγαλο το κοστος και οι αξιωματικοι που εχουμε ειναι παρα παρα πολλοι σε σχεση με τις αναγκες της χωρας, δε πιστευω πως θα σταματησει ναπαιρνει καθε χρονο απλα θα μειωθει αφ ενος ο αριθμος και αφ εταιρου καποιες ειδικοτητες ισως μπαινουν με ηδη πτυχιο ΑΕΙ αλλα το πεζικο τα τεθωρακισμενα και το πυροβολικο δε κινδυνευουν παντα πιστευω απο ΣΣΕ θα ειναι

μετά από 40 χρόνια πολλά μπορεί να γίνουν. Για τους φετινους υποψηφίους δεν τους νοιαζουν αυτα που λες! Ελεος!Εικόνα

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
nyxtopouli

Δημοσίευση από nyxtopouli »

Εγω παντως δινω του χρονου και συγνωμη αν δεν το ανεφερα! Για του χρονου ενδιαφερομαι!
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από PETER.D »

Το μονο προβλημα που εχει δημιουργηθει ειναι οτι επειδη τα προηγουμενα χρονια επαιρναν μεγαλο αριθμο υποψηφιων γιατι πολυ εβγαιναν νωρις στην συνταξη πραγμα που δεν συμβαινει πλεον εχουν αρχισει να αυξανονται τα στελεχοι. Αλλα και παλι αυτο δεν ειναι απολυτο οτι θα μειωθουν οι εισακτεοι γιατι σε σχεση με αλλες χωρες δεν εχουμε και πολλα στελεχοι στις ενοπλες δυναμεις...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Εχουμε πολλους αξιωματικους... Σκεψου ποσα ατομο γινονται αξιωματικοι καθε χρονο, απο ΣΣΕ, απο ΣΣΑΣ, ανθυπασπιστες που γινονται ανθυπολοχαγοι και επιλοχιες αρχιλοχιες που τελειωνουν ΑΕΙ (αυτοι ειναι ελαχιστοι)
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ »

Ποιο ειναι το μαθημα επιλογης που πρεπει να παρω για την στρατολογια;
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Κάθρυν »

ΕΛΕΝΗ έγραψε:Ποιο ειναι το μαθημα επιλογης που πρεπει να παρω για την στρατολογια;

όταν λες στρατολογία τι εννοείς; Αν εννοείς πάντως σσας στρατολογων και νομικών συμβούλων, απο θεωρητική με οποιοδήποτε μάθημα έχεις δικαίωμα να δηλώσεις αυτή τη σχολή.

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Καπιοι ρωτανε διαφορα για να μαθουν για τη σσε. Αν θελετε μπειτε στο σαιτ της σσε να δειτε. Αν και εγω θα σας ελεγα να ανησυχειτε πιο πολλοι για το αν θα γραψετε δεν ειναι κιευκολο να γραψετε στις πανελληνιες 17 με 19000 μορια για να περασετε ευελπιδων.
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Καλα, απο το site της σχολης δεν μπορεις να μαθεις και τις πληροφοριες! Μπαινω στις ιστοσελιδες ξενων στρατιωτικων σχολων π. Χ West Point βλεπω τα παντα για φταις. Παντου οι λαοι διαφημιζουν τις στρατιωτικες σχολες και το στρατο εμεις εδω ομως το θεωρουμε αμαρτια!
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Στο σάιτ λέει όσα πρέπει να λέει.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

billaras έγραψε:Παιδες εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι πρακτικο
αν ξερει κανεις τη ρουτινα στη ΣΣΕ (προς Θεου μη στειλει κανεις εναν τομο 50 σελιδες, κατι πρακτικο λεω)
ξερω εγω
6.30 ξυπνας
πρωινο και μετα ασκηση μεχρι 10
μαθημα μεχρι 14
αθληση μεχρι 16
καψωνια μεχρι 20
διαβασμα μεχρι 22
υπνος

. Κατι στο ετσι στυλ

Κοίτα στο σαιτ της σχολής στο μενού αριστερά Εκδόσεις-> Εγκόλπιο ευέλπιδος Εκεί έχει τα πάντα και φυσικά και το ημερήσιο πρόγραμμα

BILL

Δημοσίευση από BILL »

Δεν νομιζω οτι λεει οσα πρεπει. Πιο συγκεκριμενα οι πληροφοριες που δινει για την επαγγελματικη σταδιοδρομια ειναι αμελητεες. Αμα ικανοποιησε εσυ να ξερεις μονο ποια ειναι η βαθμολογικη εξελιξη μετα την σχολη, ενταξη. Εγω ομως θελω περισσοτερα. Θελω να ξερω τι μετεκπαιδευση μπορω να κανω, που μπορω, σε ποιες θεσεις μπορω να υπηρετησω απο καθε οπλο και σωμα κτλ. Καποιος που ειναι προνοητικος και θελει να σχεδιασει με τον καλυτερο δυνατο τροπο το μελλον πρεπει να τα ξερει αυτα.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Σσε ειναι η αξια της χωρας μασ
αυριο μεθαυριο απο αυτους που ειναι σπουδαστες τωρα θα περνουμε διαταγεσ
Τασος18

Δημοσίευση από Τασος18 »

Γεια σασ, θελω να σας ρωτισω κατι! Γεια να μπεις στην σχολη ευελπιδων δεινεις πανεληνιες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τασος18 έγραψε:Γεια σασ, θελω να σας ρωτισω κατι! Γεια να μπεις στην σχολη ευελπιδων δεινεις πανεληνιες;

Mόνο από πανελλήνιες μπαίνεις στην ευελπίδων
antitourkos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από antitourkos »

Γεια σας. Ειμαι νεος στο φορουμ σας. Απο το σεμπτεμβρη θα ειμαι μαθητης της α ταξης λυκειου και εχω αρχισει να σκεφτομαι εδω και καιρο την πορεια που θα ακολουθησω μετα το σχολειο. Στο μυαλο μου βρισκονται 3 επαγγελματα και στις πρωτες θεσεις βρισκεται η ΣΣΕ. Δωστε μου μερικες πληροφοριες γενικες και αργοτερα ειδικες. Ειχα κανει επισκεψει στη σχολη με το σχολειο μου. Ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι η πιθανοτητα να αντιμετωπησω γκρινια απο τους γονεις επειδη δεν το πολυ θελουν.
ακουω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης