ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
savvas

Δημοσίευση από savvas »

Ρε συ lock ξέρουμε τίποτα για το στρατόπεδο; Είναι δύσκολα στο κέντρο?
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Lock »

Κοιτα γενικα επειδη πολλοι συμφοιτητες μου, φιλοι μου και επισης ο αδερφος μου ηταν προσφατα Καλαματα διαβιβασεις, γενικα εχουν να μου λενε οτι ειναι ψιλοδυσκολα και ολοι θυμουνται τις ανηφορες του στρατοπεδου.

τωρα και εμεις καλοκαιριατικα, μια α ταλαιπωρια θα την εχουμε. Αλλά μετα στις μοναδες λενε οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα (αναλογα βεβαια που θα μας στειλουν).

ενταξει. ας μπουμε με χαλαρη διαθεση και θα περασει...

savvas

Δημοσίευση από savvas »

Κοίτα πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτερα από κάτι πυροβολικά και τέτοια, αλλά έμαθα ότι έχει πάρα πολλές υπηρεσίες... Τελος πάντων θα το περάσουμε και αυτό, αν και 25αρισαμε μέχρι να πάμε... Εικόνα
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

Ε ναι, χαλαρά. Εγω 23 είμαι, θα κανω ενα διαλληματακι απ τη σχολή και θα επιστρεψω για τα τελειωματα/
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

SPYROS έγραψε:Διαβιβασεις χψτσ-κτ σαμοθρακη τι λεει;
μια χαρα σπυρο

Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

πολιτης έγραψε:
SPYROS έγραψε:Διαβιβασεις χψτσ-κτ σαμοθρακη τι λεει;
μια χαρα σπυρο

γενικά καλα ειναι, λιγο οι ανηφοριες λενε δε παλευονται αλλά ενταξει, παληκαρια ειμαστε :)
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Ανηφορες; Που σαμοθρακη; Μαλλον λες για το κεν
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Lock »

πολιτης έγραψε:Ανηφορες; Που σαμοθρακη; Μαλλον λες για το κεν

Ναι για την Καλαματα εννοουσα
spyros

Δημοσίευση από spyros »

Απο υπηρεσιες o λδβ πως ειναι. γενικα ειναι προβλεπομενο στρατοπεδο; γιατι για ΠΖ εχω ακουσει τρελα πραγματα. ευχαριστω lock... Εικόνα

SPYROS

Δημοσίευση από SPYROS »

spyros έγραψε: Απο υπηρεσιες o λδβ πως ειναι. Γενικα ειναι προβλεπομενο στρατοπεδο; Γιατι για ΠΖ εχω ακουσει τρελα πραγματα. Ευχαριστω lock ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Παιδια απο καλαματα ειστε;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

SPYROS έγραψε:
spyros έγραψε: Απο υπηρεσιες o λδβ πως ειναι. Γενικα ειναι προβλεπομενο στρατοπεδο; Γιατι για ΠΖ εχω ακουσει τρελα πραγματα. Ευχαριστω lock ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ... Εικόνα

αναλογα ποσα ατομα υπαρχουν στο λδβ. Αυτο αλλαζει με τις φουρνιες που στελνουν. Αναλογα πανε κι οι υπηρεσιες. Δεν εχεις καμια σχεση με το πζ. Ακολουθεις το προγραμμα της μοναδος σου κι οχι του πζ.

Ανώνυμος

Δημοσίευση από Ανώνυμος »

spyros έγραψε:Απο υπηρεσιες o λδβ πως ειναι. Γενικα ειναι προβλεπομενο στρατοπεδο; Γιατι για ΠΖ εχω ακουσει τρελα πραγματα. Ευχαριστω lock... Εικόνα

Τί εννοείς λδβ; Το λόχο διοικήσεως; Είσαι 312 ΕΣΣΟ ή παλιός που πας Καλαμάτα για να απολυθείς; Για να καταλάβω τι θες να μάθεις.
spyros

Δημοσίευση από spyros »

Ενοω λοχο διαβιβασεων θα παω σε λιγες ημερεσ
Ανώνυμος

Δημοσίευση από Ανώνυμος »

Δεν είναι λόχος, είναι Κέντρο Διαβιβάσεων (=ΚΕΔΒ).

Από 'κει και πέρα, για υπηρεσίες ό, τι και να σου πει κάποιος δεν έχει νόημα, καθώς είναι καθαρά θέμα του πόσοι θα μπουν σε κάθε σειρά. Παρ' όλ' αυτά, χοντρικά ο μέσος όρος από την εμπειρία μου είναι 2-1 ή 3-1, με ιδανικό το 1-1 και χειρότερο σενάριο το 4-1 ή 5-1 ανάμεσα σε ΣΚ που θα λείπει κόσμος με άδεια.

Προβλεπόμενο στις χαιρετούρες δεν είναι, εκτός από κανα-δυο άτομα που θα πρέπει να χαιρετάς. Μόλις μπεις μέσα θα καταλάβεις μόνος σου ποιοι είναι.

Προβλεπόμενο όσον αφορά τα υπόλοιπα, πάλι εξαρτάται από το λόχο στον οποίο θα πέσεις. Και οι λόχοι που είναι προβλεπόμενοι σε κάθε ΕΣΣΟ πάλι μπορεί να αλλάξουν (ειδικά με την επόμενη ΕΣΣΟ καθώς αυτή την εποχή αλλάζουν οι διοικήσεις). Στις τελευταίες πιο προβλεπόμενοι (και γενικότερα πιο μαύροι) ήταν ο 3ος και ο 4ος και λιγότερο ο 1ος και ο 2ος. Που σημαίνει πιο προβλεπόμενοι θάλαμοι, πιο προβλεπόμενη εμφάνιση, πιο προβλεπόμενες αναφορές, αγγαρείες κλπ.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες