zzzzzz έγραψε:θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις για συνυπηρετηση. δλδ, ειναι σιγουρο οτι στελνουν τα ζευγαρια μαζι: ή υπαρχει και πιθανοτητα να ειναι χωρια: οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει γιατι ο φιλος μου ειναι επ. οπ. και σκεφτομαι να κανω και εγω τα χαρτια μου
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ..
ο γαμος εννοειται, απλα ειχα ακουσει οτι παιζει ρολο και η ειδικοτητα καθενος και οτι ισως να αποτελει προβλημα και για αυτο ρωταω για σιγουρια. για καλο να κανω τα χαρτια μου και να μην την πατησουμε, ο ενας στην ανατολη και η αλλη στη δυση. ευχαριστω παντως
pavlos έγραψε:Μας δουλεύουν παιδιά... απο το 2009 οι προκυρήξεις..
στα κεπ ειδη ενημερωθηκαν για 25 ιουνιου, οποτε λιγες μερες υπομονη... εκτος απροοπτου φυσικα!!! ποτε δεν ξερεις σιγουρα, αν δεν παρεις την προκυρηξη στα χερια σου
lord_iko έγραψε:ποσο σιγουρα ειναι αυτα που λες; 25 ξηρας και πανω κατω ποτε αεροπορια;
απο φιλη που δουλευει σε κεπ το ξερω οποτε εχουν καποια ενημερωση αυτοι. για τα αλλα δυο σωματα(αεροπορια, ναυτικο) απλα μου ειπε αργοτερα, δεν ξερει ακριβη ημερομηνια.
Ρε παιδιά είναι κατανοητό το άγχος για τις προκηρύξεις, λίγο πολύ όλοι τα ίδια είμαστε. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ... ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (πότε θα βγεί για Αεροπορία; Πότε για Στρατό Ξηράς ;). Εξάλλου μπορείτε να ενημερώνεστε και απο το www.army.gr ή το www.haf.gr, αλλά όπως και να 'χει ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ... ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...