Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 72

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Α) οι μετατάξεις που ζητάς έχουνε κοπεί εδώ και 3 χρόνια, πριν 5 χρόνια γινότανε πανικός Β) αυτό εξαρτάται από τα άλλα βύσματα, υπάρχουν τύποι που παίρνουν τηλ το βύσμα τους για να μην κάνουν υπηρεσία, έτσι χώνεται άλλος, εννοείται ότι γίνεται να μετατεθείς στην Πάτρα, έτσι και αλλιώς η βασική εκπαίδευση είναι κοινή για όλους

spiros1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από spiros1988 »

Σ ευχαριστω πολυ
spiros1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Φίλε σε παρακαλώ χρειάζομαι την συμβουλή σου πιό πολύ απο ποτέ αυτή τη φορά. Σημερα το βύσμα μου μου είπε ότι χθες μου έκανε μετάταξη απο πεζικο σε τεχνικό επιβεβαιωμένα. Το ρώτησα εάν θα παρουσιαστώ Μεσολόγγι όπως ήταν απο πριν να πάω και μου είπε θα το μάθει απο εβδομάδα. Σας παρακαλώ να μου πείτε η αλλαγή απο πεζικό σε τεχνικό ουσιαστικά τι σημαίνει; Ενας φίλος μου μου είπε ότι μάλλον θα παρουσιαστώ Σπάρτη αντί Μεσολόγγι. Φοβάμαι ότι έμπλεξα τα πράγματα περισσότερο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Ουσιαστικά σου αλλάζει την ένδειξη που έχεις δηλαδή αντί για πεζικό σε βάζει τεχνικό, λογικά και μετά θα σου κανονίσει μετάθεση σε μονάδα τεχνικού.
spiros1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Σ ευχαριστώ και παλι
jimsal13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από jimsal13 »

Καλησπερα ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο forum. Χθες εσπασα την αναβολη στο ρουφ και μου ειπαν να περιμενω απο 20 οκτωβριου το χαρτι. Το χαρτι της αναβολης που ειχα παρει πριν 5 χρονια ελεγε για πεζικο εγω θελω να ρωτησω αν γινεται τωρα να κανω κατι ωστε να καταταχθω στο ναυτικο. Αν γινεται δηλαδη η ειναι ηδη αργα. Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να εκανα την ερωτηση στο σωστο μερος Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Δεν γίνεται
Αντώνης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Αντώνης »

jimsal13 έγραψε:Καλησπερα ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο forum. Χθες εσπασα την αναβολη στο ρουφ και μου ειπαν να περιμενω απο 20 οκτωβριου το χαρτι. Το χαρτι της αναβολης που ειχα παρει πριν 5 χρονια ελεγε για πεζικο εγω θελω να ρωτησω αν γινεται τωρα να κανω κατι ωστε να καταταχθω στο ναυτικο. Αν γινεται δηλαδη η ειναι ηδη αργα. Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να εκανα την ερωτηση στο σωστο μερος Εικόνα

Πριν παρουσιαστείς μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάταξη στο Ρουφ. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

ZOUKAS

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από ZOUKAS »

Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, εκοψα σημερα την αναβολη μου που ειχα παρει λογω σπουδων και θελω να κανω την αιτηση για μεταταξη απο στρατο ξηρας σε πολεμικη αεροπορια που οπως μου ειπαν βρισκεται στην σελιδα του ΓΕΕΘΑ/δσσνς. δεν μπορω ομως να την βρω με τιποτε. επισης μαζι με την αιτηση πρεπει να στειλω και το πτυχιο μου και ενα χαρτι που μου εδωσαν απο την στρατολογια αλλα που θα το στειλω; Ευχαριτω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Έχουνε κοπεί οι μετατάξεις, τα υπόλοιπα που ρωτάς είναι περιττά.
nickman12
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από nickman12 »

Υπάρχει περίπτωση μετάταξης στα μέσα της θητείας;(Η μισή θητεία στο στρατό και η άλλη μισή στο ναυτικό)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Όχι.
Άβαταρ μέλους
johny_
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από johny_ »

Γεια σας και απο μενα. Εκοψα την αναβολη μου και ενδιαφερομαι για ειδικες δυναμεις. Ομως οταν περασα περιοδευων ειχα κληθει Αεροπορια. Στο ρουφ μου ειπαν να παω στο γεεθα για μεταταξη. Επισης στην αιτηση σημειωσα οτι ενδιαφερομαι για ειδικες δυναμεις.Κατα ποσο εφικτο ειναι να γινει αυτο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Άβαταρ μέλους
johny_
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από johny_ »

Ναι αλλα στρατολογια που ρωτησα δε μου το απεκλεισαν. Τι να πω, απογοητευτηκα πληρως

ευχαριστω για την απαντηση.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης