Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:
apiliotis έγραψε:Καλησπέρα, εχετε γνωμη γενικα αν επιτρεπουν τατουαζ; Εξυπακουεται οχι τπτ τραβηγμενο μεγαλο και σε τρανταχτό σημειο... Λεω για κατι που ενα ρολοι θα το κρυβει... (καπως)

Τα τατουάζ δεν απαγορεύονται αρκεί να μην συμβολίζει φανατισμό σε θρησκεία, ομάδα, φυλετική διάκριση κλπ Άσχετου Μεγέθους

Εξήγησε κιόλας τι να μην συμβολίζει το τατουάζ γιατί βλέπω να έχουμε και άλλες ερωτήσεις.

Πχ να μην έχεις τον Χριστό, την Παναγία, τον Πάπα κλπ σε τατουάζ, να μην έχεις σύμβολο ομάδας κλπ, να μην έχεις την σβάστικα όπως η Χρυσή Αυγή...

Τώρα εάν έχεις δελφινάκια, χελιδονακια, τραπουλόχαρτα, κάποιον θεό του Ολύμπου, όνομα γκόμενας και τέτοια δεν θα έχεις θέμα σε ότι μέγεθος και να είναι

Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Καλησπέρα. Ερώτηση, έχω κάνει τα χαρτιά μου για την 9Κ/2021 και είμαι στο πίνακα των διοριστέων στους προσωρινούς πίνακες. Δικαιούμαι να εισαχθώ στο σώμα, παρότι το 2017 μπήκα στο λιμενικό ως λιμενοφύλακας; Καθώς στο κεφάλαιο Ε' της ανωτέρω προκήρυξης αναγράφεται το εξής:

"Επίσης καταθέτουν Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του ν.1599/1986 ότι κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων της παρούσας προκήρυξης, δεν κατείχαν θέση τακτικού υπαλλήλου στους φορείς της παρ.1 του άρθρου 2 του ν.4765/2021, κατόπιν διορισμού ή πρόσληψής τους με τις διατάξεις του ν.2190/1994, ή αν κατείχαν, ότι είχε παρέλθει κατά την ανωτέρω ημερομηνία πενταετία από το διορισμό ή πρόσληψή τους"

Έχω απευθυνθεί και στον ΑΣΕΠ αλλά δεν πήρα απάντηση. Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.

"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:Εξήγησε κιόλας τι να μην συμβολίζει το τατουάζ γιατί βλέπω να έχουμε και άλλες ερωτήσεις.Πχ να μην έχεις τον Χριστό, την Παναγία, τον Πάπα κλπ σε τατουάζ, να μην έχεις σύμβολο ομάδας κλπ, να μην έχεις την σβάστικα όπως η Χρυσή Αυγή...

Τώρα εάν έχεις δελφινάκια, χελιδονακια, τραπουλόχαρτα, κάποιον θεό του Ολύμπου, όνομα γκόμενας και τέτοια δεν θα έχεις θέμα σε ότι μέγεθος και να είναι

από ότι ξέρω στην 6κ (δεν ξέρω σε ποια φάση) έκοψαν άτομο που είχε ένα σταυρό. Τώρα εάν ήταν μόνο ο σταυρός ή και κάτι άλλο δεν ξέρω. Ψάξε Στο googl και θα βρεις πολλες απαντήσεις

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/677716/epitrepodai-ta-tatouaz-sta-somata-asfaleias

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μάιος 25, 2022 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:
PetG έγραψε:Εξήγησε κιόλας τι να μην συμβολίζει το τατουάζ γιατί βλέπω να έχουμε και άλλες ερωτήσεις.Πχ να μην έχεις τον Χριστό, την Παναγία, τον Πάπα κλπ σε τατουάζ, να μην έχεις σύμβολο ομάδας κλπ, να μην έχεις την σβάστικα όπως η Χρυσή Αυγή...

από ότι ξέρω στην 6κ (δεν ξέρω σε ποια φάση) έκοψαν άτομο που είχε ένα σταυρό. Τώρα εάν ήταν μόνο ο σταυρός ή και κάτι άλλο δεν ξέρω. Ψάξε Στο googl και θα βρεις πολλες απαντήσεις

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/677716/epitrepodai-ta-tatouaz-sta-somata-asfaleias

Ότι έχει να κάνει με θρησκεία, σβάστικες και αρχαιοελληνικα σύμβολα, ομάδες, σύλλογοι ομάδων πχ ουλτρας και κλπ κόβονται... Τώρα εάν έχεις τπτ δελφινάκια, τραπουλόχαρτα, χελιδονακια, θεούς κλπ νομίζω δεν κόβεσαι. Δεν μπορώ να βρω και για ποια τατουάζ ακριβώς σε κόβουν αλλιώς θα το έβαζα. Αν κάποιος ξέρει ας το βάλει ή ας μας πει τι ακριβώς λέει η διάταξη για τα τατουάζ. Απο όσο ξέρω δεν διευκρινίζει ακριβώς ποια τατουάζ κόβουν παρά μόνο ότι δεν πρέπει να είναι εμφανής με την καλοκαιρινή στολή

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

Τι εννοούν αρχαίο ελληνικά σύμβολα;Δηλαδή άμα κάποιος έχει στο μπράτσο έναν Σπαρτιάτη με την γνωστή ασπίδα με το "Λ" θα κοπεί;

Γιατί είναι ρατσιστικό σύμβολο αυτό;

Καλά πλέον με έναν δικηγόρο κερδίζεις εύκολα μια τέτοια προσφυγή, οπότε το Υπουργείο δε ρισκάρει να κόβει για τέτοια αφού όλοι δικαιωνονται!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Guardian1 έγραψε:Τι εννοούν αρχαίο ελληνικά σύμβολα;Δηλαδή άμα κάποιος έχει στο μπράτσο έναν Σπαρτιάτη με την γνωστή ασπίδα με το "Λ" θα κοπεί;

Γιατί είναι ρατσιστικό σύμβολο αυτό;

Καλά πλέον με έναν δικηγόρο κερδίζεις εύκολα μια τέτοια προσφυγή, οπότε το Υπουργείο δε ρισκάρει να κόβει για τέτοια αφού όλοι δικαιωνονται!

Καταρχάς δεν λέει κάτι για ΤΑΤΟΥΑΖ. Οποτε τζάμπα τα λέμε γιατί κάποιοι αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Διαβάστε καμία προκήρυξη σωστά και μην τρέχετε στα γραφεία με τα χαρτιά μόνο για να σας την κάνουν. Ελεος δλδ. Μαρεσει κιόλας Μακ που δίνεις πληροφορίες και λάθος κιολας. Φαινεται ότι είσαι και εσύ ένα από αυτά τα ατομα που πάνε στα γραφεία με έναν φάκελο στο χέρι για να σας τα κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Ναι ρε παιδια ετσι ειναι. Η προκυρηξη δεν εγραφε ουτε για δεικτη μαζας σωματος ουτε για τατουαζ οποτε δεν υπαρχει θεμα
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:Διαβάστε καμία προκήρυξη σωστά και μην τρέχετε στα γραφεία με τα χαρτιά μόνο για να σας την κάνουν. Ελεος δλδ. Μαρεσει κιόλας Μακ που δίνεις πληροφορίες και λάθος κιολας. Φαινεται ότι είσαι και εσύ ένα από αυτά τα ατομα που πάνε στα γραφεία με έναν φάκελο στο χέρι για να σας τα κάνουν.
Φίλε PetG δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφεις για εμένα. Το μόνο που θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ειναι ότι δεν ειμαι εγώ υποψήφιος (ενδιαφέρομε για κάποιο συγγενικό παλικάρι το οποίο δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και ειναι διοριστέος στην πρώτη επιλογή του) Για τις γνώσεις μου περί προκηρύξεων ειναι άριστες παρόλο που δεν ασχολούμαι με αιτήσεις (πλην του συγκεκριμένου Ατόμου)

Υπόμνημα: Σύμφωνα με την απόφαση, το τατουάζ δεν θα πρέπει να είναι εξωτερικά εμφανές με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με τη χειμερινή είτε με την καλοκαιρινή στολή.

Επιπλέον, το τατουάζ δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων (φυλετικών, εθνικών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ), υποδηλώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο τα ιδεώδη κλπ. Κλπ

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σου στειλω ολόκληρο τον νόμο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τετ Μάιος 25, 2022 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

PetG έγραψε:Διαβάστε καμία προκήρυξη σωστά και μην τρέχετε στα γραφεία με τα χαρτιά μόνο για να σας την κάνουν. Ελεος δλδ. Μαρεσει κιόλας Μακ που δίνεις πληροφορίες και λάθος κιολας. Φαινεται ότι είσαι και εσύ ένα από αυτά τα ατομα που πάνε στα γραφεία με έναν φάκελο στο χέρι για να σας τα κάνουν.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:
Φίλε PetG δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφεις για εμένα. Το μόνο που θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ειναι ότι δεν ειμαι εγώ υποψήφιος (ενδιαφέρομε για κάποιο συγγενικό παλικάρι το οποίο δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και ειναι διοριστέος στην πρώτη επιλογή του) Για τις γνώσεις μου περί προκηρύξεων ειναι άριστες παρόλο που δεν ασχολούμαι με αιτήσεις (πλην του συγκεκριμένου Ατόμου)

Υπόμνημα: Σύμφωνα με την απόφαση, το τατουάζ δεν θα πρέπει να είναι εξωτερικά εμφανές με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με τη χειμερινή είτε με την καλοκαιρινή στολή.

Επιπλέον, το τατουάζ δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων (φυλετικών, εθνικών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ), υποδηλώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο τα ιδεώδη κλπ. Κλπ

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σου στειλω ολόκληρο τον νόμο

Για πες μου λίγο στο ΦΕΚ που ακριβώς λέει για τατουάζ και δείκτη μάζας σώματος που ρωτάνε όλοι εδώ μέσα. Εκτος και αν είμαι γκαβός και από τις 50 φορές που την διάβασα την προκήρυξη δεν είδα αυτά τα 2... Όταν τα βρεις έλα να πεις και εμένα

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Τι ασχολείστε ρε παιδιά, άτομα που δεν μπορούν να διαβάσουν μερικές σελίδες μια προκήρυξη και να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση και πάνε σε δικηγόρους και γραφεία με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους τα κάνουν π@@τ@ν@ όλα, χειρότερα κι από αν τα έκαναν οι ίδιοι. Ας λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Χαλαρά.Εικόνα
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Απορίας άξιο είναι κάποια άτομα που έχετε κοπεί στην 6κ στα ψυχοτεχνικα να πουλάτε παπάδες εδώ μέσα κ να το παίζετε ξερόλες... Τρελάρες
Giorgoss88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Giorgoss88 »

Χαχαχαχαχαχαχαχα. Ωραίος ο λοχίας
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Loxias89 έγραψε:Απορίας άξιο είναι κάποια άτομα που έχετε κοπεί στην 6κ στα ψυχοτεχνικα να πουλάτε παπάδες εδώ μέσα κ να το παίζετε ξερόλες... Τρελάρες

Και που είσαι ακόμη

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες