Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Αδερφε πολιτη παλι βγαζεις κακιες επειδη δεν μπηκες περυσι εποπ και φετος οβα, ουτε εγω μπηκα περυσι οποτε εκατσα μαζεψα μορια και θα ξαναπροσπαθησω δεν καθομαι να γραφω για βυσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anonymous19970 την Τρί Απρ 12, 2022 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Str vpv »

Str vpv έγραψε:Αρα θα κάνει μήνυση σε kranos.gr,armyvoice,staratalogia,workenter και σε καμιά 50 αρια τοπικά ΜΜΕ είστε αστείοι κάποιοι

Και δεν είπα οτι θα κανει εκεί μυνηση! Καταρχάς εισαι τοσο μα τόσο χαζός! Που δεν ξέρεις οτι το kranos.gr,workenter κ. Λ. Π. Οτάν ανεβάζουν την λίστα με τα ονόματα αντιγράφουν τον σύνδεσμο απο την επίσημη δημοσίευση του ΓΕΣ/ΓΕΑ/ΓΕΝ

Αμα παει ενας άκυρος και αρχίζει να βάζει ονοματεπώνυμά χωρίς κανέναν λογο επειδή απλα είναι κομπλεξικος και κλαίει που δεν έχει βύσμα να βάλει πέφτει άνετα μήνυση εκεί.

Απλα γραψε τα μόρια του τελευταίου. Οχι ονοματεπώνυμά και βλακειες. Την επόμενη φορά βαλε και το πιστοποιητικό γέννησης του...

Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ηλιος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 12, 2022 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από re pate kala re »

Str vpv έγραψε:Οτι πεις φιλέ. Εχεις θεματακια γενικά και βγαίνουν προς τα εξωΧτυπα και εναν Ψυχίατρο να σου πει πως να περάσεις τα ψυχομετρικα

ενω εσύ που λες μλκιες για μήνυση και άλλες τέτοιες μπαρούφες είσαι οκ, εγώ που έχω θέματα απάντησα στα αστεία σου λέγοντας ότι για δημόσια έγραφα που έχει δώσει την συγκατάθεση Του να βγούνε στον τύπο μήνυση Δεν Στέκει, αρα με Την λογική την δικιά σου Θα κάνει μηνυση και στα kranos.gr,armyvoice,staratalogia,workenter που δημοσιεύσανε ονόματα, τράβα καλύτερα εσυ σε ψυχιατρο γιατί έχεις θέματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 12, 2022 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από re pate kala re »

Str vpv έγραψε:Και δεν είπα οτι θα κανει εκεί μυνηση! Καταρχάς εισαι τοσο μα τόσο χαζός! Που δεν ξέρεις οτι το kranos.gr,workenter κ. Λ. Π. Οτάν ανεβάζουν την λίστα με τα ονόματα αντιγράφουν τον σύνδεσμο απο την επίσημη δημοσίευση του ΓΕΣ/ΓΕΑ/ΓΕΝΑμα παει ενας άκυρος και αρχίζει να βάζει ονοματεπώνυμά χωρίς κανέναν λογο επειδή απλα είναι κομπλεξικος και κλαίει που δεν έχει βύσμα να βάλει πέφτει άνετα μήνυση εκεί.

Απλα γραψε τα μόρια του τελευταίου. Οχι ονοματεπώνυμά και βλακειες. Την επόμενη φορά βαλε και το πιστοποιητικό γέννησης του...

Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ηλιος

Επειδή είσαι άσχετος το πιστοποιητικό γεννήσεως δεν είναι Έγγραφο προσβάσιμο στον καθένα και είναι προσωπικό δεδομένο τα μόρια και τα ονόματα είναι δημόσια και προσβάσιμα Στον καθένα ότι δήποτε δεν αναφέρετε στις λίστες αν το αναφέρεις είναι προσωπικό δεδομένο και μηνύσιμο οτιδήποτε έχει δημοσίευσει ο στρατός βάλεις δεν Βάλεις δεν βάλεις πηγή μπορείς να το αναδημοσιεύσεις ελεύθερα Καληνύχτα τραβά Κανε καμια μηνυση και κλάψε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 12, 2022 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από mvp »

Γιατι να γινει μηνυση; Επειδη αποθηκευσε τις λιστες; Κανονικα δε θα επρεπε (βαση νομου π. Δ. Να βγαινουν ονοματα οποτε δε μπορει κανεις να του κανει τιπποτα απο τη στιγμη που δεν τα εχει αναρτησει ο ιδος απλα τα επαναφερει στο προσκηνιο... Γελλλλλαω μονο που εμεις με τα 250-350 μορια πιστευουμε πως εχουμε ελπιδα στην πα.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εχω τα πάντα οτι γουστάρεται. Και επειδή δεν πέρασα ουτε εποπ ούτε οβα ουτε πουθενά δεν το βαζω κάτω ισως βρω δικαιοσυνη στη πυροσβεστική θα βγάλει προκήρυξη κάποια στιγμή και είμαι ηδη 4 χρόνια εθελοντης. Οπότε κατι θα γίνει. Επίσης όποιος επιτυχων βυσμα απο αεροπορία με 100 μόρια θέλει ας κάνει μυνηση, δινω τη ζωη μου αν χρειάζεται στις φωτιες. Δεν θα μου κάνει τίποτα κάνεις!Ευχαριστω το δυκ και ολους που ειναι το στιρηγμα μου. Σας ευχαριστώ παιδιά

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Επίσης ξερω τα πάντα για πολλους βυσματιες των εποπ 21. Πως πήραν μόρια και απο που. Όποιος αδικήθηκε ας μου στείλει να του τα αποκαλύψω.
Oppi astynomia
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Oppi astynomia »

Politi 1994 μπορείς σε παρακαλώ να μ στείλεις όσων είχαν κάνει ετηση πέρυσι τι λίστα Να δω τα μόρια τα δικά μ;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Oppi astynomia έγραψε:Politi 1994 μπορείς σε παρακαλώ να μ στείλεις όσων είχαν κάνει ετηση πέρυσι τι λίστα Να δω τα μόρια τα δικά μ;
θα προσπαθήσω την λιστα οππι αστυνομία την έχεις η να στη στείλω;
Oppi astynomia
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Oppi astynomia »

Την έχω αυτήν την εποπ θέλω 2021 αν μπορείς να την βρεις αλιως δεν πειραζη ευχαριστώ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Όποιος βλακας θεωρει ότι κακώς ανέβασα τη λίστα παραπονα στον δυκ. Είμαι πεπεισμένος οτι ο κύριος ΔΥΚ συμφωνεί με το ανεβασμα της λίστας. Αυτη είναι και η δουλειά και ο σκοπός του φόρουμ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Θα απαντήσω σε ολα τα προσωπικά μυνηματα χρειαζομαι λιγο χρόνο. Θα επανελθω με τις λίστες εποπ πα 21 επιλαχοντες και απορριπτεων. Ηρεμία μια μια η λίστα λαγκαρντ🤣🤣🤣
Lifeguard95
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lifeguard95 »

Παιδια καλησπερα, μηπως γνωριζει καποιος γιατι ειναι απαραιτητο το πτυχιο ναυαγοσωστη σε ειδικοτητες της αεροποριες, μου φαινεται πολυ παραξενο
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mvp »

Αχααχαχαχ. Περιμενουμε! Μια απορια αν ξερει καποιος. Εχω δυο εργοδοτες... Ειμαι 3 ωρες στον ενα 3 ωρες στον αλλο... Στη βεβαιωση ενσημων τη μηνιαια *** μου βγαζει συνολο απο Γεναρη 2021 εως σημερα 4/2022 484 + 88 ενσημα... Αρα θα κανω δυο βεβαιωσεις εργοδοτη και πιανονται ανω των 12 μηνων η προυπηρεσια; Οεο;
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mvp »

Και στους δυο ειμαι με το ιδιο ενσημο *
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης