Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Εδώ μέσα δε μας ενδιαφέρουν οι θέσεις επιστημονικόυ προσωπικού, νομίζω όλοι για τις θέσεις ενστολων ενδιαφερόμαστε.Δε νομίζω να έχουμε κάναν επιστήμονα εδώ μέσα, θα είχε μπει στην ΟΠΠΙ με πτυχίο ή πουθενά αλλού.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Μπήκαν φρουροί το 2019 χωρίς αγγλικά και ecdl και τα πάνε μια χαρά στην υπηρεσία τους. Συμφωνώ για διοικητικές θέσεις χρειάζονται περισσότερα προσόντα αλλά δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Καλύτερα να δίνει μόρια σε ecdl και αγγλικά από το να τα έχει σαν προαπαιτουμενα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από re pate kala re »

Guardian1 έγραψε:Εδώ μέσα δε μας ενδιαφέρουν οι θέσεις επιστημονικόυ προσωπικού, νομίζω όλοι για τις θέσεις ενστολων ενδιαφερόμαστε.Δε νομίζω να έχουμε κάναν επιστήμονα εδώ μέσα, θα είχε μπει στην ΟΠΠΙ με πτυχίο ή πουθενά αλλού.

Αρκετοί είναι μην το δένεις κόμπο ότι μπήκαν ΟΠΠΙ είναι τα 600 άτομα και επίσης πολύ πτυχιούχοι θα κάνουν χαρτιά απο ΟΠΠΙ, από ΕΠΟΠ, από ΣΦ σύμβαση για να μπούν δικαστική

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Guardian1 έγραψε:Εδώ μέσα δε μας ενδιαφέρουν οι θέσεις επιστημονικόυ προσωπικού, νομίζω όλοι για τις θέσεις ενστολων ενδιαφερόμαστε.Δε νομίζω να έχουμε κάναν επιστήμονα εδώ μέσα, θα είχε μπει στην ΟΠΠΙ με πτυχίο ή πουθενά αλλού.

Έτσι είναι όποιος είχε πτυχίο μπήκε οππι η βρήκε δουλειά στον τομέα του.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

re pate kala re έγραψε:

Αρκετοί είναι μην το δένεις κόμπο ότι μπήκαν ΟΠΠΙ είναι τα 600 άτομα και επίσης πολύ πτυχιούχοι θα κάνουν χαρτιά απο ΟΠΠΙ, από ΕΠΟΠ, από ΣΦ σύμβαση για να μπούν δικαστική

Στις θέσεις δε φρουρών που μας ενδιαφέρει δεν θα δίνει μόρια στα πτυχία.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Ναι θα κάνουν αλλά λέμε για σοβαρό πτυχίο που να έχει συνάφεια, όχι ΤΕΙ διοίκηση επιχειρήσεων και θεατρικών σπουδών. Δε νομίζω ότι όλα τα πτυχία θα παίρνουν μόρια όπως έγινε στην οππι.

Μόνο στους Αξιωματικούς θα μετράνε πτυχία.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μια φορά είναι του Αι Γιαννιού όσοι ήταν να μπουν με αστεία πτυχία μπήκαν στην οππι δεν ξαναβγάζει τέτοια προκήρυξη. Συγκεκριμένα πτυχία θα μετράνε μόνο σε θέσεις αξιωματικών.
Tsatsaras
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Tsatsaras »

Καλησπέρα μάγκες.

Ο μητσοτακης έκανε την αρχη με την οππι και την μοριοδοτηση των πτυχίων. Αυτο πιστευω οτι θ κανει και τωρα. Θα αξιοποιησει του ανεργους πτυχιουχους και θ τους βαλει σε θέσεις ακομα και στο ένστολο προσωπικό της ΔΙΚΑΣ οι οποιοι μεταξυ άλλων θα εχουν και χρεη προανακρισης.

Δεν μπορει να σε επιφορτιζει με προανακριτικα καθηκοντα και την ιδια στιγμη να σε διορίζει μονο με απολυτηριο λυκειου. Επισης στοχος τους ειναι σε βαθος χρονου να απομακρυνουν τελειως την ΕΛΑΣ απο την δικαστικο πεδιο οποτε θελοντας και μη καποιος θα χρισθει ιεραρχικα αξιωματικος εντος του ένστολου τμηματος της δικαστικης αστυνομιας.

Εκτος αν θεωρειτε οτι ο ΠΕ νομικης-πολιτικο προσωπικο της ΔΙΚΑΣ θα δίνει εντολές στον ένστολο της ΔΙΚΑΣ πράγμα που δεν νομιζω οτι θ ισχυει αυτο.

Tsatsaras
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Μην ξεχνάτε επισης οτι υπαρχουν και οι 600 επιλαχοντες οι οποιοι δεν πρόκειται να διορίσθουν μεσω της οππι.

Οποτε θα τους δωσει την ελπίδα να διεκδικησουν με τα ιδια ακριβως κριτηρια θεση για την Δικας.

Γνωμη μου.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Guardian1 έγραψε:Ναι θα κάνουν αλλά λέμε για σοβαρό πτυχίο που να έχει συνάφεια, όχι ΤΕΙ διοίκηση επιχειρήσεων και θεατρικών σπουδών.Δε νομίζω ότι όλα τα πτυχία θα παίρνουν μόρια όπως έγινε στην οππι.

Μόνο στους Αξιωματικούς θα μετράνε πτυχία.

Το θεατρικών σπουδών όχι αλλά το διοίκησης επιχειρήσεων είναι σοβαρό για Διοικητικές θέσεις στο πολιτικό προσωπικό θα μετράνε πτυχία Νομικής-οικονομικών-λογιστικής-διοίκησης- ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Charlie Harper 13 έγραψε:

Έτσι είναι όποιος είχε πτυχίο μπήκε οππι η βρήκε δουλειά στον τομέα του.

Πολύ που βρήκαν δουλειά Στον τομέα τους αλλά και άτομα απο ΟΠΠΙ εννοείτε θα φύγουν για δικαστική και πολύ εποπ θα την κάνουν

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tsatsaras έγραψε:Καλησπέρα μάγκες.

Ο μητσοτακης έκανε την αρχη με την οππι και την μοριοδοτηση των πτυχίων. Αυτο πιστευω οτι θ κανει και τωρα. Θα αξιοποιησει του ανεργους πτυχιουχους και θ τους βαλει σε θέσεις ακομα και στο ένστολο προσωπικό της ΔΙΚΑΣ οι οποιοι μεταξυ άλλων θα εχουν και χρεη προανακρισης.

Δεν μπορει να σε επιφορτιζει με προανακριτικα καθηκοντα και την ιδια στιγμη να σε διορίζει μονο με απολυτηριο λυκειου. Επισης στοχος τους ειναι σε βαθος χρονου να απομακρυνουν τελειως την ΕΛΑΣ απο την δικαστικο πεδιο οποτε θελοντας και μη καποιος θα χρισθει ιεραρχικα αξιωματικος εντος του ένστολου τμηματος της δικαστικης αστυνομιας.

Εκτος αν θεωρειτε οτι ο ΠΕ νομικης-πολιτικο προσωπικο της ΔΙΚΑΣ θα δίνει εντολές στον ένστολο της ΔΙΚΑΣ πράγμα που δεν νομιζω οτι θ ισχυει αυτο.

Μια χαρά Γίνεται και ο εισαγγελέας πολίτης είναι, παρόλα αυτά στους ΑΞΚΟΥΣ και αν υπάρχουν ΥΠΑΞ θα Μετράνε σίγουρα κα θα είναι προαπαιτούμενα Συγκεκριμένα Πτυχία Στους φρουρούς ίσως δώσει Μπόνους Σε όσους έχουν συγκεκριμένα Πτυχία

User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από User212223 »

Ή μπορεί απλά να δίνει κάποια μόρια παραπάνω σε όσους έχουν πτυχία (όλα τα πτυχια) όχι να είναι τόσο ψηλά όπως στην οππι χίλια μόρια. Ή πάλι μπορεί να μην δίνει και τίποτα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε
Tsatsaras
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ψαξτε να βρειτε το σχεδιο νόμου επι συριζα με κοντονη στο υπουργειο.

Αν δειτε το άρθρο 6 παραγραφος 4 θα δειτε οτι ακομα και στον αστυνομικο κλαδο της ΔΙΚΑΣ θα υπαρχει διαχωρισμος σε πε τε δε. Επισης, στο άρθρο 8 αναφερει τη βαθμολογικη κλίμακα π ξεκινα απο φρουρο και φτάνει έως και τον διευθυντή δικαστικης αστυνομιας.

Προφανως το σχεδιο νομου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εφαρμοστηκε τελικα δεν θα αποτελεσει ευαγγελιο για αυτο της ΝΔ αλλα φαντάζομαι οτι πανω κατω στα ιδια μηκη σχηματος θ κινηθει σχετικα με τη μοριοδοτηση και τη βαθμολογικη κλιμακα.

https://www.taxheaven.gr/circulars/29024/sxedio-nomoy

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

User212223 έγραψε:Ή μπορεί απλά να δίνει κάποια μόρια παραπάνω σε όσους έχουν πτυχία (όλα τα πτυχια) όχι να είναι τόσο ψηλά όπως στην οππι χίλια μόρια. Ή πάλι μπορεί να μην δίνει και τίποτα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε

Σιγά μην δώσει σε ότι να ναι πτυχίο όπως Μην δώσει και σε θεολόγους νηπιαγωγούς και αισθητικούς μια φορά έγινε η γκάφα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες