Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Απλά πέρυσι με το covid όλα πηγαν πισω. Ας βγάλει έστω ΦΕΚ ως το Δεκέμβριο να δουμε ειδικότητες και κριτήρια. Με το ecdl εν μέσω καραντινας παθαμε χοντρή ΖΗΜΙΑ.
Οντως παθαμε μεγαλη ζημια... Τωρα πιστευω θα το εχουν παρει ολοιNavy έγραψε:Απλά πέρυσι με το covid όλα πηγαν πισω. Ας βγάλει έστω ΦΕΚ ως το Δεκέμβριο να δουμε ειδικότητες και κριτήρια. Με το ecdl εν μέσω καραντινας παθαμε χοντρή ΖΗΜΙΑ.
Αυτό με το ecdl αφησε εκτος ατομα που πλεον θα ειναι εκτος Ορίων ηλικίας και δεν θα μπορουν να δηλώσουν. Καθολου λογικη κινηση δεν ηταν επρεπε να το ειχανε βαλει να δινει μορια οχι αναγκαστικό!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Πρώτο τρίμηνο του 2022 αναμένεται η προκήρυξη.
Απ ότι φαινεται, θα παει όπως περυσι, προκηρυξη γυρω στον Μάρτιο.
Το θεμα ειναι να κοιτάξουν να πανε το όριο για ολους στα 31 η στα 28 οχι οπου θελουν άλλωστε τοσα χρονια έταζαν και ελεγαν φετος θα βγει, αρχες του χρονου και δεν εβγαινε τιποτα. Το σωστο και το δίκαιο πρεπει να λεγεται και να γινεται η ολοι 28 η ολοι 31..
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 25
. Καλησπέρα loopatic. Ολοσωστα προκύρηξη θα υπαρξει λοιπόν μιας και αυτό είναι το θέμα του νήματος βασικά. Ωστοσο σίγουρα θα βγει εκει Μάρτιο Απρίλιο. Εαν αλλαζαν τα όρια ηλικίας θα έπιανε και τους 93! Οποτε θα χαιροντουσαν τα παιδιά θα είχαν και αυτα την ευκαιρία τους ξανά. Όμως ειμαι λογικος εγω και συ αυτοί είναι; Οχι! Συνεπώς και θα χασουν περισσότερους ψήφους αλλα και δεν θα είναι δίκαιο.Loopatic έγραψε:Το θεμα ειναι να κοιτάξουν να πανε το όριο για ολους στα 31 η στα 28 οχι οπου θελουν άλλωστε τοσα χρονια έταζαν και ελεγαν φετος θα βγει, αρχες του χρονου και δεν εβγαινε τιποτα. Το σωστο και το δίκαιο πρεπει να λεγεται και να γινεται η ολοι 28 η ολοι 31..
Άμα αλλαξει το όριο εφοσον το 21 ηταν για τους οβα το 1991 θα γινει για ολους το 31 και οι 92 και οι 92 θα εχουν την ευκαιρια που περιμεναν χρονια. Τα παιδια του 1991 ειχανε ευκαιρια στο πολεμικο ναυτικο και πολεμική αεροπορία με 700 θέσεις η καθεμία τον αυγουστο και σεπτεμβριο του 2009. Τωρα στο δικο τους χερι ειναι να δωσουν την ευκαιρια στα παιδια του 92 και 93 οπως τους αρμόζει με τα τοσα χρονια που μας έταζαν προκήρυξη..
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Λες οτι θα χασουν ψηφους και θα ψηφισουν ποιον; Αν βγει η αντιπολιτευση σημαινει οτι τα επομενα 4 χρονια δεν θα βγει καμια προκηρυξη
Η κάλπη ειναι κοντα και πιστεψε με αυτα τα παιδια δεν ξεχνάνε ποιοι ειναι αυτοι που τους ξέχασαν. Ενω αν αν βγει η ΝΔ θα εχουμε αλλα 4 χρονια προκηρύξεις Σαν αυτην απόλυτης αδιαφάνειας που θα περνανε ατομα με απολυτηριο λυκειου 9.5; Ή ατομα που κόπηκαν στα αθλήματα αλλα τελικα ειναι μεσα; Για κατσε σκεψου
Και οποιος πιστευει πως η φετινή διαδικασία ηταν σωστη ας παει να δει πίνακες αρχικών επιτυχόντων στους τ/μηχ ο πρωτος μπηκε με 700 μορια και για τις 36 κενές θέσεις καλούσαν υποτιθεται ατομα με λιγα μορια στους επιτυχόντες της συμπληρωματικής μπηκε τ/μηχ ενα μονο ατομ0 με 754 μορια πως δεν το κάλεσαν τον ιουνιο με τοσα μορια και εμφανιστηκε τον Οκτώβρη ; Απολυτα σωστη διαδικασία παιδια ολα κρίθηκαν βαση μορίων το βλεπουμε καθαρα!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Ναι και σου ξαναλεω πιστευεις οταν αν βγει το αντίπαλο κομμα θα αλλαξει κατι ως προς τη διαφανεια ή το οριο ηλικιας; Δεν θα γινουν καν προκηρυξεις ειναι το πιθανοτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Οκτ 22, 2021 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε καλυτερα να μην γινουν αδερφε μου απο το να τρωνε εται αδικα βυσματα θέσεις παιδιών που αξίζουν εγω σου μιλαω με στοιχεια εδω οποιος θελει ας δει τους πίνακες επιτυχόντων πν γι αυτους που μπηκαν αυγουστο και αυτους για τις 36 κενές θέσεις ειδικοτητα τ/μηχ. Προτιμας εσυ προκηρύξεις και να μπαινει κοσμος που δεν το αξιζει ας πουμε. Γι αυτο αυτη η χωρα δεν θα αλλαξει προς το καλυτερο ποτε. Εγω που ειχα ψηφίσει αυτο το κόμμα προτιμω να μου κοπει το χερι παρα να τους ψηφίσω ξανα μετα απο τοσες αδικιες που εκαναν.
Ολο ακουω για την προκυρηξη 2022 αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει δλδ μπαινουμε χωρις πανελελε;Θα ηθελα να μαθω, ειμαι κοπελα 17 χρονων, τελειωνω φετος λυκειο και θα ηθελα να μπω πολυ στις στρατιωτικες σχολες, αλλα επειδη ξερω ποσα μορια θελει εχω απογοητευτει, τωρα εχω τουλαχιστον μια μικρη ελπιδα.
Ας μου εξηγησει καποιος τι γινεται και πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα Αν δεν του ειναι δυσκολο
ευχαριστω πολυ!
Ας μου εξηγησει καποιος τι γινεται και πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα Αν δεν του ειναι δυσκολο
ευχαριστω πολυ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες