Πάντως παιδιά απο οτι έμαθα δεν εχει γίνει κατανομή και οργάνωση των νεων οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα να μην προχωραει η καταταξη μας. Οσο εκκρεμει αυτο και δεν προχωράει η δημιουργία π. Δ και η επικαιροποίηση του που χρειάζεται υπογραφες απο την προεδρο της δημοκρατίας και ΦΕΚ το οποίο ειναι χρονοβόρα διαδικασία εμεις μενουμε ξεκρεμαστοι και άνεργοι. Καλο θα ηταν να βρειτε καποια εναλλακτική λυση εως οτου μπούμε διότι μου φαινεται εχουμε μελλον ακόμα.
Όπως φαίνεται είναι προεκλογικό... Πιέστε και μην αφήνετε τίποτα λάσκα. Καθημερινά όπως όλοι τηλέφωνα στο υπουργείο και ειδικά στο τμήμα της εκπαίδευσης. Κανονικά η κατάταξη ήταν για Νοέμβριο 2020. Τι έγινε τελικά φταίει ο covid και δεν υπήρχαν χρήματα, αφού η κατάταξη ήταν δεδομένη τότε... ;Ο 29αρης ειδικοδυναμίτης έχει γίνει 31 ετών και πάει για 32.
Φιλική συμβουλή! Το τμήμα εκπαίδευσης δεν γνωρίζει τίποτα! Και επίσης δεν επηρεάζουν κάπου τα τηλέφωνα! Κάποιοι επιτυχόντες κινήθηκαν δυναμικά και έφτασαν μέχρι το γραφείο του υπουργού όπου πρόσφατα τους έγινε και ενημέρωση στα τηλέφωνά τους από υψηλά υστάμενο πρόσωπο του ΛΣ! Κάντε το ίδιο όσοι θέλετε κάτι δυναμικό ! Όταν ακούνε γκρίνιες και δη (προεκλογικά αν όντως πάμε σε εκλογές) θορυβούνται! Κρατήστε αυτό
Ramon08 έγραψε:Πάντως παιδιά απο οτι έμαθα δεν εχει γίνει κατανομή και οργάνωση των νεων οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα να μην προχωραει η καταταξη μας. Οσο εκκρεμει αυτο και δεν προχωράει η δημιουργία π. Δ και η επικαιροποίηση του που χρειάζεται υπογραφες απο την προεδρο της δημοκρατίας και ΦΕΚ το οποίο ειναι χρονοβόρα διαδικασία εμεις μενουμε ξεκρεμαστοι και άνεργοι. Καλο θα ηταν να βρειτε καποια εναλλακτική λυση εως οτου μπούμε διότι μου φαινεται εχουμε μελλον ακόμα.
αυτο που λες για τη κατανομη οργανικων θεσεων δεν ισχυει να ξερεις (βλεπε Π. Δ ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021) για να καταλαβεις ακριβως. Αλλος ειναι ο λογος που δεν ξερω καν ποιος μπορει να ειναι και καθυστερει ολο το θεμα. Συν της αλλης στο εσωτερικων οποιος ενδιαφεθηκε και εψαξε στο διαυγεια ακομη δεν εχει εγκριθει κατι για καταταταξη 155 και προφανως για επιλαχοντες που λετε εννοειται οπως οχι.(αυτο θα αργησει)
Ep@n καλημέρα. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό νομίζω ότι δεν αναφέρει την κατανομή ανά πεδιλς! Ποιο πολύ περιγραφικό το διάβασα. Βέβαια σου λέω χωρίς να είμαι σίγουρος.
marine575 έγραψε:Ep@n καλημέρα. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό νομίζω ότι δεν αναφέρει την κατανομή ανά πεδιλς! Ποιο πολύ περιγραφικό το διάβασα. Βέβαια σου λέω χωρίς να είμαι σίγουρος.
Καλημερα! Ναι σωστα ειναι ο γενικος νομος που φηφιστικε και εγινε ΠΔ. Αμα διαβασες θα ειδες που λεει οτι καθε χρονο τον οκτωμβριο βγαινει η κατανομη ανα πεδιλς. Το εγραψα αυτο για να διευκρινησω για καποιον που ειπε οτι περιμενουμε να βγουν 155 θεσεις κενες ΛΦ για να μας παρουν.
Γράψτε επιστολή προς το υπουργείο με το σήμα του κατ' επείγοντος (να σας απαντήσουν άμεσα) για να σας πουν επίσημα πότε θα μπείτε. Αυτό το έκαναν και οι σημαιοφόροι.
Δεν ισχύει αυτό που λετε. Απο τη στιγμή που βγηκε το φεκ της προκυρηξης το 2019 ειχαν λυθει τα θέματα των οργανικων θεσεων κ εχουν ψηφιστει κ τα εξοδα για εμας. Το μονο που καθυστέρησε τις διαδικασίες ειναι η καραντινα. Νοεμβρίο ηταν να μπουμε στη σχολη. Τωρα ας ελπίσουμε μεσα στο Μάρτιο να μας καλεσουν.
ΛΟΚ έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λετε. Απο τη στιγμή που βγηκε το φεκ της προκυρηξης το 2019 ειχαν λυθει τα θέματα των οργανικων θεσεων κ εχουν ψηφιστει κ τα εξοδα για εμας. Το μονο που καθυστέρησε τις διαδικασίες ειναι η καραντινα. Νοεμβρίο ηταν να μπουμε στη σχολη. Τωρα ας ελπίσουμε μεσα στο Μάρτιο να μας καλεσουν.
Να σου θυμήσω ότι η προκήρυξη βγήκε 2019 και η ΑΥΞΗΣΗ μέσω νομοσχεδίου όχι η ΚΑΤΑΝΟΜΗ έγινε Φλεβάρη ή Μάρτη του 2020 ! Η καραντίνα δεν εμπόδισε συνοριοφύλακες και ΟΒΑ; Δεν θα μας καλέσουν Μάρτη δυστυχώς. Και αυτό γιατί έστω και τελευταία εβδομάδα να είναι δεν θα είχαν ενημέρωση 20 μέρες πριν σχεδόν ;Eκκρεμεί το διάταγμα των οργανικώς που αφορά και τα μέσα στελέχη. Τουλάχιστον αν είναι να το λύσουν άμεσα και να μας εκπλήξουν ! Καλή δύναμη φίλε