Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Liontarina »

Ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο... Αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο στην αρχή... Μόλις καταφέρεις και κάνεις 1 έλξη, μετά θα γίνουν και οι υπόλοιπες.
bobiras12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bobiras12 »

Γιατί δεν κάνετε έλξεις με την εύκολη λαβή;(τα λεγόμενα chin ups) Εφόσον στη προκήρυξη λέει οποιαδήποτε λαβή μπορείτε να κάνετε αυτές, αλλά πρέπει να γυμνάζεται τους δικέφαλους

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Η προκηρυξη εχει γινει γνωστη απο τον Σεπτεμβρη, υστερα βγηκε ΦΕΚ τον Δεκεμβρη και απο εκει και μετα ηταν θεμα χρονου το ποτε θα βγει.

Οποιος ηθελε, ειχα παρα πολυ χρονο μπροστα του να κανει προπονησεις μονος του, οποτε δικαιολογιες Δεν υπαρχουν, ειτε αγορια ειτε κοριτσια.

Τωρα, αν καποιος περιμενε να βγει η προκηρυξη πρωτα για να αρχισει ή περιμενει να δει αν περασει απτους πινακες και μετα, τοτε η αποτυχια θα ειναι (μαλλον) δεδομενη, δυστυχως.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Απρ 28, 2021 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Var »

Λευτέρη εν μέρει σε αυτό που λες είσαι σωστός εν μέρει λάθος Εγώ ξεκίνησα τον Νοέμβριο αθλήματα ήμουν 90 κιλά απτό καθισιο άρχισα κάθε μέρα από τότε. Το θέμα ποιο είναι όμως στην παλιά προκήρυξη που με βάση αυτήν αρχίσαμε οι περισσότεροι αθλήματα, τα αθλήματα ήταν 1000μ καμία έλξη καμία κάμψη κολύμπι κτλπ οπότε δεν είναι αδικαιολογητο οποίος άρχισε έλξεις κάμψεις μετά που είδε τι αθλήματα θα δώσουμε εγώ προσωπικά σήμερα μετά από 3 βδομάδες κατάφερα και έβγαλα τα 1609μ σε 7.28 μένει να το ρίξω στα 7.20

Nana9
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Nana9 »

Παιδιά για να κανεις έλξεις θες μυική ενδυνάμωση και για γυναίκες και για άντρες είναι άντρες που έχουν γυμνασμένο σώμα και έλξεις δεν βγάζουν! Εγώ ήμουν χρόνια στον αθλητικό τομέα με επαγγελματικό βόλεϊ και πολλά αλλά μαζί με το γυμναστήριο αυτό δεν σημαίνει ότι έκανα έλξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως που έχω εστιάσει στην μυική ενδυνάμωση τον χεριών μου μέσα σε 2 εβδομάδες τα κατάφερα! Αν θες να δουλέψεις και έχεις όρεξη και θέληση όλα γίνονται! Υπάρχουν βίντεο γήπεδα γυμναστές όλα!

Στο χέρι μας ειναο για το καλύτερο!

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Var έγραψε:Λευτέρη εν μέρει σε αυτό που λες είσαι σωστός εν μέρει λάθος Εγώ ξεκίνησα τον Νοέμβριο αθλήματα ήμουν 90 κιλά απτό καθισιο άρχισα κάθε μέρα από τότε. Το θέμα ποιο είναι όμως στην παλιά προκήρυξη που με βάση αυτήν αρχίσαμε οι περισσότεροι αθλήματα, τα αθλήματα ήταν 1000μ καμία έλξη καμία κάμψη κολύμπι κτλπ οπότε δεν είναι αδικαιολογητο οποίος άρχισε έλξεις κάμψεις μετά που είδε τι αθλήματα θα δώσουμε εγώ προσωπικά σήμερα μετά από 3 βδομάδες κατάφερα και έβγαλα τα 1609μ σε 7.28 μένει να το ρίξω στα 7.20

Το 1000αρι είναι πιο απαιτητικό από το μίλι... Ρώτα όποιον θες... Οπότε μια χαρά έκατσε το μίλι σε πολλούς.

greek7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greek7 »

Δεν ισχυει αυτο.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Ε πως είναι πιο απαιτητικό αφού στο μίλι θες να τρέχεις με τον ίδιο ρυθμό και μην σου πω πιο γρήγορα και να έχεις παραπάνω αντοχή αν ήταν το ίδιο δεν θα το βάζανε στα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων τώρα τι να πω αν βολεύεται κάποιος εγώ προσπαθώ να το ρίξω στο 7κ20 πλέον
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Var έγραψε:Ε πως είναι πιο απαιτητικό αφού στο μίλι θες να τρέχεις με τον ίδιο ρυθμό και μην σου πω πιο γρήγορα και να έχεις παραπάνω αντοχή αν ήταν το ίδιο δεν θα το βάζανε στα αθλήματα των ειδικών δυνάμεων τώρα τι να πω αν βολεύεται κάποιος εγώ προσπαθώ να το ρίξω στο 7κ20 πλέον
Ο ρυθμός του 1000ριου είναι πιο γρήγορος από αυτό του μιλίου. Κάνε τον υπολογισμό και δες το.

Το επιχείρημα σου για ειδικές δυνάμεις επίσης δε στεκει γιατί και στο λιμενικό που έδωσαν τελευταία, η γενική σειρά έδινε 1χλμ σε 4:20 και οι ειδικές έδιναν 2χλμ σε 12 λεπτά. Οπότε δεν έχουν πάντα οι ειδικές δυνάμεις πιο απαιτητικό τρέξιμο.

Γιαυτό μη σκέφτεσαι ότι αφού το είχαν οι ειδικές δυνάμεις άρα είναι και Πιο δύσκολο πριν υπολογίσεις.

bobiras12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το 1000αρι είναι πιο εύκολο από το μίλι... Η διαφορά στο χρόνο τρεξίματος είναι ελάχιστη (2 δεύτερα ανά 200μ). Ωστόσο έχεις δυνάμεις στο τέλος για να γκαζωσεις στο 1000... Ενώ στο μίλι πέρα από το ότι πρέπει να έχεις σταθερό ρυθμο και αντοχή στο τέλος δεν σου μένουν δυνάμεις.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Όπως είπε και ο μπόμπιρας άλλο 2.5 γυρες που στις 2 πρώτες άνετα γκαζώνει και τις βγάζεις σε 3 λεπτά και σου μένει μισή γύρα για 1.30 λεπτό άνετα βγαίνω ενώ με το 1609 έχεις άλλες 2 γυρες που πρέπει να κρατήσεις σταθερό ρυθμό που σημαίνει ότι θες παραπάνω αντοχή και δύναμη πράγμα που συνεπάγεται ότι και στα άλλα αθλήματα θα πας λίγο πιο κουρασμένος 609 μέτρα έξτρα δεν είναι και λίγα. Τέλος πάντων παιδιά σίγουρα με γυμναστική βγαίνει οπότε ας μην τα μελετάμε ακόμα δεν βγήκαν οι πίνακες
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

bobiras12 έγραψε:Το 1000αρι είναι πιο εύκολο από το μίλι... Η διαφορά στο χρόνο τρεξίματος είναι ελάχιστη (2 δεύτερα ανά 200μ). Ωστόσο έχεις δυνάμεις στο τέλος για να γκαζωσεις στο 1000... Ενώ στο μίλι πέρα από το ότι πρέπει να έχεις σταθερό ρυθμο και αντοχή στο τέλος δεν σου μένουν δυνάμεις.

4 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα είναι η διαφορά... Και δεν είναι λίγα.

Στο κάτω κάτω αν κάποιος βγάλει οριακα το μίλι ας δοκιμάσει και το 1000αρι να δει ότι δεν βγαίνει... Το αντίστροφο όμως γίνεται. Αν βγάζεις το 1000ρι θα βγάλεις και το μίλι.

Το λέω και από προσωπική εμπειρία.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Προσωπικά εγώ είμαι από 7κ28 έως 7κ36 στο μίλι χθες το έβγαλα σήμερα έκανα 7κ34 προσπαθώ να το ρίξω σε στάνταρ 7κ20
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Από τα υπόλοιπα αθλήματα εκτός μιλίου πως είστε κύριοι κ κυρίες?
bobiras12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Έλξεις και κάνιστρα είναι τα πιο απαιτητικά... Τα άλλα βγαίνουν εύκολα θεωρώ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες