Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Καλησπερα παιδια. Μπήκα στην ιστοσελίδα του army.gr να δω αν περασα. Είχα κάνει την αίτηση μου αρχές αυγουστου πριν τις 11. Είμαι έφεδρος. Έβαλα τα στοιχεία μου στην φόρμα και μου λέει δεν βρέθηκε μέλος με αυτά τα στοιχεία. Τα έβαλα όλα σωστά αρκετές φορές. Μπήκα και εκεί που έκανα την αίτηση μου και ακόμα το τικ είναι στην οριστική υποβολή και όχι στην επεξεργασία της αίτησης αυτό σημαίνει ότι δεν την έχουν επεξεργαστει. Πως γίνεται αυτό μου εξηγεί κάποιος παρακαλω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ενώ φαινομενικά δεν έχω περασει Δεν έχουν δει καν την αίτηση μου με βάση αυτά που λέει το ova.Gr και έκανα την αίτηση μου πριν τις 10 αυγουστου. Τι πρεπει να κάνω; Να παρω τηλ κάπου;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Παιδες μπαίνω στο λινκ βαζω τα στοιχεία μου και κου λεει πως δεν βρεθηκα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Μαγκες μπήκα και κου λεει να παω επιτροπή απαλλαγών 401 μεχρι 3ης Σεπτεμβρίου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Όποιος έχει κάνει αίτηση μέχρι 11 και του λέει ότι δεν βρέθηκε η αίτηση τού μην το ψάχνετε είναι κομμένος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εμενα μου λεει να παρουσιαστώ στο 401. Οποτε πέρασα;
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αφού πήραν παράταση οι αιτήσεις για 17 Σεπτέμβρη.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εσύ πέρασες για ιατρική αξιολόγηση. Τώρα απο κεί και πέρα αν περάσεις τα ιατρικά θα σε ενημερώσουν επιτόπουNospa έγραψε: Εμενα μου λεει να παρουσιαστώ στο 401. Οποτε πέρασα;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αλανια, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις των ειδικών δυνάμεων υπάρχει περίπτωση να πάρουν από άλλα σώματα; Γνωρίζει κανείς;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Θα πάει κανένας 401 αύριο;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 17
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ίσως βγάλουν συμπληρωματική προκήρυξη όπως έχει γίνει στο παρελθόν.Nikos21 έγραψε:Αλανια, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις των ειδικών δυνάμεων υπάρχει περίπτωση να πάρουν από άλλα σώματα; Γνωρίζει κανείς;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αν έχεις υπηρετήσει σε άλλο σώμα δεν μπαίνεις δηλαδή, ρωτάω επειδή αίτηση σε αφήνει να κάνεις και για ειδικές δυνάμεις και για τα άλλα σώματα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Dionisis99 έγραψε:Ενώ φαινομενικά δεν έχω περασει Δεν έχουν δει καν την αίτηση μου με βάση αυτά που λέει το ova.Gr και έκανα την αίτηση μου πριν τις 10 αυγουστου. Τι πρεπει να κάνω; Να παρω τηλ κάπου;
Μάλλον δεν σε πέρασαν δεν είσαι μέσα αλλά μου φαίνεται περίεργο διότι πιστεύω ότι θα περάσουν όλοι οσοι έκαναν αίτηση πλήρεις τις προδιαγραφές που ζητάει η προκήρυξη ; Μόνο αν δεν τις πληρεις δεν θα είσαι μέσα για αυτό το λόγο η έγιναν πολλές αιτήσεις και συμπλήρωσαν τον αριθμό που ζηταν τα άτομα δεν ξέρω τι να πω και να τους πάρεις τηλέφωνο αν δεν είσαι μέσα πως θα βρεις το δίκιο σου; Δεν υπάρχει μοριοδοτηση εδώ οποίος να ναι μπαίνει ούτε κριτήρια να πεις εγώ λέμε τώρα είχα περισσότερα από σένα και πήραν εμένα... ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Nikos21 έγραψε:Αν έχεις υπηρετήσει σε άλλο σώμα δεν μπαίνεις δηλαδή, ρωτάω επειδή αίτηση σε αφήνει να κάνεις και για ειδικές δυνάμεις και για τα άλλα σώματα
Εσένα πάλι πως σε αφήνει να κάνεις για άλλα σώματα άλλες αιτήσεις κάναμε ; Δεν σε αφήνει να κάνεις η αίτηση κάτι άλλο πέρα από το να βάλεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία ποτε υπηρέτησες και τα λοιπά ημερομηνίες... Μήπως εννοείς ότι μπορείς να μπεις στα αντίστοιχα λινκ του πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας και να κάνεις αίτηση και από κει ξεχωριστά ; Δεν γίνεται να το κάνεις αυτό φίλε επανακατασεσαι στο σώμα που υπηρετήσες. Είναι απλά τα πράματα και οι λέξεις αυτό σημαίνει " επανακαταξη " μπορείς να κάνεις αίτηση και εκεί αλλά τι στοιχεία θα βάλεις ότι υπηρέτησες στη αεροπορία ενώ δεν υπηρέτησες σαν στρατιώτης ; Και ποτέ ; Τι ημερομηνίες θα βάλεις και πότε απολύθηκε και τα λοιπά δεν στέκουν αυτά που λέτε μερικοί. Μετά αναρωτιεστε γιατί δεν σας εμφανίζει και σας λέει δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία... Άμα κάνετε τέτοια λογικό κατευθείαν πόδι απορρίπτεται η αίτηση σου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ποιο ναυτικό και αεροπορία φίλε μου, εγώ σου λέω αν είσαι πυροβολικο και δηλώσεις ειδικές δυνάμεις, σε αφήνει να δηλώσεις και ειδικές δυνάμεις αυτό εννοώ, εννοείται όχι ναυτικό όχι αεροπορια αν είσαι στρατό ξηρας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες