Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

GREG13333 έγραψε:Εμας ηδη μπηκαν οι πρωτοι 365(5 ατομα) και περιμενουμε τους υπολοιπους 365 (καμια 20αρα) κατα τις 15-20 του μηνα

Σε ποια μοναδα

GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Γεεθα, το ιδιο ισχυει και γες
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

GREG13333 έγραψε:Γεεθα, το ιδιο ισχυει και γες

Περιεργο που κινειται 365 και οχι οι προηγουμενες. Επισης, περιεργο που εσπασαν σε 2 δοσεις

PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Pspol έγραψε:
GREG13333 έγραψε:Γεεθα, το ιδιο ισχυει και γες

Περιεργο που κινειται 365 και οχι οι προηγουμενες. Επισης, περιεργο που εσπασαν σε 2 δοσεις

Αυτοί που αναφέρει για ΓΕΕΘΑ κτλ της 365 είναι κατεξαιρεση μετάθεση ατομα. Βυσματικες δεν κουνιέται τίποτα ακόμα. Και εμας έφυγαν οι 365 σειρά ΜΕ κατεξαιρεση και πήγαν 401, ΓΕΣ κτλ. Αλλά αυτοί είχαν χαρτιά κατεξαιρεση μετάθεσης κανονικά. Όπως έφυγε και η δεύτερη φουρνιά με τους 5μηνους μας χθες. Θα φύγουν αυτοί που το δικαιούνται πρώτα (5μηνοι, κατεξαιρεση) και σιγά σιγά θα σκάσουν και οι βυσματικες 364 με την σειρά τους όπως φαίνεται. Το ότι έσπασαν σε δυο δόσεις είναι λογικό με τον ιο και αυτά που ισχύουν για τις μαζικές μετακινήσεις.
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ! Και δεν μιλαω για ΜΥΠΕΘΑ Κανονινα γινονται μεταθεσεις
Αγανακτηση

Δημοσίευση από Αγανακτηση »

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά από Έβρο που είμαι εγώ δεν έχει φύγει κάνεις σε καμία μονάδα με βυσματικη μόνο με κατεξερεσην εχουν φύγει
Paul

Δημοσίευση από Paul »

Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικά μην ξαναπεί κανείς ότι έχουν κολλήσει. Έφυγα 9/4 από Χίο. Τώρα όσον αφορά τις βυσματικες έχω πληροφορία ότι θα ανοίξουν την επόμενη βδομάδα για τα καλά βύσματα.
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

GREG13333 έγραψε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ! Και δεν μιλαω για ΜΥΠΕΘΑ Κανονινα γινονται μεταθεσεις
Μεταθέσεις γίνονται. Βυσματικες όχι ακόμα. Υπομονή και σιγά σιγά θα έρθουν. Εμας όσοι έφυγαν από την 365 για 401, ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ και γενικά κοντά στον τόπο τους ήταν όλοι με νόμιμη κατεξαιρεση τελικά. Κανένας βύσμα. Και όσα καλά βύσματα έχουν βάλει από 364 περιμένουν ακόμα. Και έχουμε 1-2 πολύ καλά βύσματα που είναι στην αναμονή. Πιστεύω θα έρθει η ώρα τους τώρα που τελειώνουν οι «κανονικές» μεταθέσεις. Για μένα πλέον μην ακούτε κανένα τι λέει (ότι έφυγε, δεν έφυγε κτλ) και απλά αναμονή μερικές μέρες να δούμε.
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

Είναι έγκυρη η πηγή;
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Γνωρίζει κάποιος ποτε θα ανοίξουν οι βυσματικες για 364;
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Επιβεβαιώνω και από δω ότι έφυγαν μεταθεσεις
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Spyrous έγραψε:Επιβεβαιώνω και από δω ότι έφυγαν μεταθεσεις

Βυσματικες και ποια σειρα; Περιοχη?

364

Δημοσίευση από 364 »

Είμαι 364 στο Έβρο 3 μήνες, αλλά είμαι 6μηνος! Ξέρετε αν σ'εμας γίνονται μεταθέσεις στο 5μηνο όπως σε όλους τους αλλους;
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Δυστυχώς στο 6μηνο δεν δικαιουσαι μετάθεση παραμεθορίου.
t25

Δημοσίευση από t25 »

Λιτόχωρο μάγκες φύγανε ήδη βυσματικές και Δευτέρα αναχωρούν κι άλλοι. Λίγοι προς το παρόν, αλλά δεν είναι κατ' εξαίρεσην.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες