Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Τι προσοσντα εχεις; Εισαι μουσουλμανος; Γιατι κατι τετοια ζηταει χαχα
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Χαχαχα γελάσαμε πάλι. Δεν κοιτάς καλύτερα τον εαυτό σου που μαζί με τον Player7 έχετε σπαμάρει όλο το θέμα από την αρχή;
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
Και τον Police7. Τον ξέχασα αυτόν. Όποιος δεν μπορεί να συμμετέχει εδώ ας περιμένει τους 800.
χαχαχα μιλά μόνος σου εσύ και ενας δύο ακόμα τότε, άλλοι δεν είναι εδώTerminatorX έγραψε:Και τον Police7. Τον ξέχασα αυτόν. Όποιος δεν μπορεί να συμμετέχει εδώ ας περιμένει τους 800.
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Η προκήρυξη βγήκε. Όσοι έχουμε τα προσόντα συνεχίζουμε οι υπόλοιποι όπως και ο Ranger94 υπομονή.
για ηλικία τ λέει;
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-mparaz-neon-prokiryxeon
δοκ, ιμος έγραψε:για ηλικία τ λέει;
Όντως για την ηλικία το όλο θέμα είναι λίγο περίεργο. Το ΦΕΚ βγήκε στις 31/12 και μέσα γράφει ότι σαν ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης. Στα θα λάβει και του 91;
Ranger94 έγραψε:Εσεις που λετε εδω οτι μια χαρα ειναι η προκηρυξη και να μη κλαιμε και τετοια... Γιατι ρε μεγαλε να μπει καποιος στην Αστυνομια με 1500 μορια μονο και μονο επειδη ειναι απο κει πανω και εχει εντοπιοτητα; Γιατι να μη μπω και γω που εχω 2700 μορια και τωρα θα μεινω απεξω για να μπουν οι μουσουλμανοι και να παρει ψηφους ο Κουλης; Ωραια αξιοκρατια απο το γαλαζιο πασοκ!
γιατί ο άλλος που μένει εκεί δεν θα ζητήσει μετάθεση για να φύγει όπως θα κάνατε όλοι!!!
Παιδια μονο εγω καταλαβα οτι για πρωτη φορα δεν θα εχει ΑΣΕΠ ουτε επιβλεψη; Λεει καθαρα στο ΦΕΚ οτι η διαδικασια θα γινεται μονο απο μια 3μελης επιτροπη που αποτελειται απο Αστυνομικους
Terminator πανιβλακα εχω: Ειδικες δυναμεις, Διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης, φορτηγου,
C1 Αγγλικα και ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλειας!
Οποτε μια χαρα εχω απο ολα οσα χρειαζεται η προκηρυξη... μονο μουσουλμανος δεν ειμαι!
Αντε πανιβλακα και στο θεμα της ΕΥΠ παλι τετοιες πιπες εγραφες!
C1 Αγγλικα και ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλειας!
Οποτε μια χαρα εχω απο ολα οσα χρειαζεται η προκηρυξη... μονο μουσουλμανος δεν ειμαι!
Αντε πανιβλακα και στο θεμα της ΕΥΠ παλι τετοιες πιπες εγραφες!
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/synoriofylakes-olokliri-i-apofasi-gia-400-monimes-proslipseis-fek
μη γινεσαι εριστικόςTerminatorX έγραψε:Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Η προκήρυξη βγήκε. Όσοι έχουμε τα προσόντα συνεχίζουμε οι υπόλοιποι όπως και ο Ranger94 υπομονή.
Ποια προσοντα εχεις μωρη λινατσα Terminator που μας κουνας και το δαχτυλο; Η εντοπιοτητα δεν ειναι αντικειμενικο προσον ουτε η τριτεκνια, πολυτεκνια. Αμα ειχες πολλα μορια θα ειχες μπει ειδικος φρουρος!
- TerminatorX
- Υποδεκανέας
Δεν ξέρω για ποιον Terminator μιλάς και για ποια ΕΥΠ. Εγώ είμαι άλλος. Πήγαινε βρες αυτον που λες και πέστου τα.
Πάντως Ranger94 φαίνεται πως δεν μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό οπότε σταμάτα να σπαμάρεις. Το είπα και πριν. Εγώ δεν σε βρίζω. Χαλάρωσε και δες για τους 800 τώρα. Οκ;
Πάντως Ranger94 φαίνεται πως δεν μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό οπότε σταμάτα να σπαμάρεις. Το είπα και πριν. Εγώ δεν σε βρίζω. Χαλάρωσε και δες για τους 800 τώρα. Οκ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης