Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Και ασπρόμαυρα επιτρέπονται, Αρκεί να υπάρχει ; πρωτότυπη σφραγίδα και υπογραφή δικηγόρου (συνήθως είναι ; μπλε χρώματος).
Οι αξιωματικοί δυστυχώς δεν γνώριζαν ούτε εκείνοι τι έπρεπε και πως 100%. Αλλά η προκήρυξη τα λέει.
Εσείς με 2000-2200 είστε μέσα... Λόγω μείωσης μορίων από υποψηφίους που προσκόμισαν ξένη γλώσσα (φωτοαντίγραφο του επικυρωμένου).
Οι αξιωματικοί δυστυχώς δεν γνώριζαν ούτε εκείνοι τι έπρεπε και πως 100%. Αλλά η προκήρυξη τα λέει.
Εσείς με 2000-2200 είστε μέσα... Λόγω μείωσης μορίων από υποψηφίους που προσκόμισαν ξένη γλώσσα (φωτοαντίγραφο του επικυρωμένου).
2500 ακριβώς. Προσωπικά μέχρι να πάρω το φύλλο πορείας με θεωρώ εκτός !(Κράτα μικρό καλάθι που λένε!)
Πάντως η εικόνα από το νήμα νομίζω μόνο άγχος μπορεί να προκαλέσει, ας μην ξεχνάμε πως τα άτομα εδώ είναι στην πλειονότητα ψαγμένα με το θέμα και έχουν σίγουρα πολύ παραπάνω μόρια απ'το μέσο όρο που έριξε αιτήσεις...
Πάντως η εικόνα από το νήμα νομίζω μόνο άγχος μπορεί να προκαλέσει, ας μην ξεχνάμε πως τα άτομα εδώ είναι στην πλειονότητα ψαγμένα με το θέμα και έχουν σίγουρα πολύ παραπάνω μόρια απ'το μέσο όρο που έριξε αιτήσεις...
Σπυράκο είσαι μέσα φίλε.. είσαι πολύ καλά μπράβο σου
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπερα παιδιά, με απολυτήριο 16.4 αγγλικά β2 δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας έχω 2440 αν μπορεί ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος
Αδέρφια καλησπέρα, κατέχω απολυτήριο ΕΠΑΛ 15.8 Δίπλωμα μοτοποδηλατου, δίπλωμα αυτοκινήτου, πτυχίο Αγγλικής Β2 και υπηρέτησα στις ειδικές Δυνάμεις μου βγαίνουν τα μόρια 2380. Έχω ελπίδες;
Αδέρφια καλησπέρα κατέχω απολυτήριο Λυκείου ΕΠΑΛ 15.8, δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοποδηλατου, πτυχίο Αγγλικής Β2 και υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις, συγκεντρώνω 2380. Είμαι μέσα;
Καλησπέρα φίλε τα μόρια σου είναι καλά.. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο κ κάτι 100 τα 100 άλλα είσαι καλά... Αυτό μονο
Ο. Π. Κ. Ε
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ, καλή τύχη σε όλους εύχομαι!
Καλημέρα παιδιά,2960 στην α. Καλή μας επιτυχία!
Ξανθός... καμμία πληροφορία για βάση... εγώ έμαθα από αρχηγειο.. τεσπά μου είπε κάποιος γύρω στο 2250... εκτίμηση παντα
Τελικά έχουμε καμία εικόνα για τα μόρια?;
μόρια μαντεψια... οι αιτήσεις 18340TITO έγραψε:Τελικά έχουμε καμία εικόνα για τα μόρια?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες