REDMAN316 έγραψε:Ξέρεις κάνεις αν σε περίπτωση που ολοκληρωθει η 6Κ και είμαι επιτυχών στους εξωτερικούς φρουρούς αν μπορώ να κάνω αίτηση σε πιθανή με νέα προκήρυξη που εκδοθεί για την Δράμα εξωτερικών φρουρών χωρίς να έχω κόλλημα διορισμού
Αυτό ειναι μεγάλο θεμα που απασχολεί πολλούς και θέλει ψάξιμο. Το μόνο σιγουρο ειναι οτι αν ορκιστείς μετα δύσκολα μπορεις να κανεις τα χαρτιά σου σε άλλο διαγωνισμό.
REDMAN316 έγραψε:Ξέρεις κάνεις αν σε περίπτωση που ολοκληρωθει η 6Κ και είμαι επιτυχών στους εξωτερικούς φρουρούς αν μπορώ να κάνω αίτηση σε πιθανή με νέα προκήρυξη που εκδοθεί για την Δράμα εξωτερικών φρουρών χωρίς να έχω κόλλημα διορισμού
Αυτό ειναι μεγάλο θεμα που απασχολεί πολλούς και θέλει ψάξιμο. Το μόνο σιγουρο ειναι οτι αν ορκιστείς μετα δύσκολα μπορεις να κανεις τα χαρτιά σου σε άλλο διαγωνισμό.
Άρα αφήνω να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις και μετά ζητώ αμοιβαία μεταθεση..
- Μεγάλη προσπάθεια για την έκδοση των προσωρινών της 6Κ/2018. Σημειώστε ότι γι΄ αυτή την προκήρυξη θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, μεταξύ προσωρινών και οριστικών πινάκων, γιατί έχουν γίνει πολλά λάθη στις αιτήσεις. Επιπλέον είναι "δύσκολη" προκήρυξη λόγω πρόβλεψης ποσοστώσεων. Πιθανότατα τα αποτελέσματα της 6Κ θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της 3Κ. Υ. Γ πηγή workenter
Ρε παιδια μια ερωτηση τα προσωρινα θα βγουνε οπως με τη 3κ δλδ οτι δηλωσε ο καθενας; Γιατι συμφωνα με το αρθρο που ανεβασε ο ml αυτο εννοει ο συντακτης οταν λεει αλλα στα προσωρινα αλλα στα οριστικα
Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμενα. Πως είναι τελικά η διαδικασία. Πρώτα προσωρινά αποτελέσματα, ενστάσεις, οριστικά κ μετά γιατροί αθλήματα κτλ. Η προσωρινά ενστάσεις αθλήματα κτλ κ μετά οριστικά; Γιατί εδώ μέσα έχω δει διάφορα να λένε γι αυτό το θέμα. Κ επίσης τι χρονοδιάγραμμα δίνετε για προσωρινά; Μάρτιο;
MIXALHS GLOCK έγραψε:Σίγουρα έχουν γίνει πολλά λάθη, και ειδικότερα σε όσες αιτήσεις Δηλώθηκαν πτυχία ΚΕΜΕΑ ως κύριο τίτλο! Αυτομάτως αυτοί θα βγουν εκτός διαδικασίας.
Δυστυχώς το γουορκεντερ λεει το αντιθετο, οτι στα προσωρινα με τα οριστικα θα εχουν μεγαλη αποκλιση αρα ολα τα λαθη (μαζι και το ΚΕΜΕΑ ως κυριος) θα ειναι στους προσωρινους. Μα καλα σαν την 3Κ και την 6Κ χωρις ελεγχο, αυτο ειναι το πρωτόκολλο του ΑΣΕΠ; Δεν νομιζω ας ελπισουμε οτι θα κανουν καποιον ελεγχο. Τουλαχιστον εαν γινει ετσι μετα τις ενστασεις θα τα ελεγξουν και θα τα ξεκαθαρισουν ή θα καλεσουν τους προσωρινους για αθληματα και μπατε σκυλοι αλεστε σαν την 3Κ;