Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)
Κ. Ε. Α Λ/Φ για τους +44 επιλαχων της τρεχων προκυρηξης ειναι σιγουρο 100%;
K.E.A Λ/Φ έγραψε:Παιδιά για ποιον λόγο αγχώνεστε... Μόνο μόρια, δεν επιτρέπεται να βγάλω φώτο την προκήρυξη Λ/Φ 2016 !
Καλή επιτυχία σε όσους ενδιαφέρονται!
Προς Θεού, δεν θέλουμε να μας βγάλετε φωτογραφία την προκήρυξη. Απλά πείτε μου αν γνωρίζετε, πότε περίπου θα βγει; Ισχύει αυτό που μας έγραψε ο κ. Επικελευστής ότι θα βγει τον Σεπτέμβριο η νέα προκήρυξη; Σας ευχαριστούμε!
Θα ήθελα να μάθω ΚΕΑ λ/φ αν θα ειναι γενικής σειράς η νέα προκήρυξη !!! Ευχαριστω
Βγηκαν
http://www.hcg.gr/node/13205
Τωρα σειρα εχουν οι τελικοι πινακες
http://www.hcg.gr/node/13205
Τωρα σειρα εχουν οι τελικοι πινακες
Αν καποιος γνωριζει τι ισχυει για τους +44 επιλαχων ενημερωστε μας και εμας. ειναι 100% σιγουρο?
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Με το καλό και οι επιλαχόντες μαζί στην κατάταξη.. και οι 6 που επιτύχανε απο τις ενστάσεις, όλοι είναι στους επιλαχόντες, πάντως..
Βγηκαν οι τελικοι πίνακες. Περιμένουμε ανακοινωση για το ποσους θα πάρει και πότε
Παίδες ξέρει κανένας αν θα ισχύει αυτό το 10% από τους 44 να είναι πολυτεκνοι; Είμαι θέση 44 από επιλαχοντες και έχω χάσει 10 χρόνια από την αγωνία ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Σωστή επισήμανση, εννοούσα στους 145 συνολικά επιλαχόντες, που έγιναν 151.
Φιλε inno παρε καλυτερα ενα τηλεφωνο στο τμημα εκπαιδευσης να σου πουν. Το τηλεφωνο εχει αναγραφει σε προηγουμενο post του σε προηγουμενες σελιδες. Μη καθεσαι να αγωνιας χωρις λογο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες