NIKOS1989 έγραψε:DN εγω νομιζω οτι εφοσον θα υπαρχει μεγαλη απηχηση στον διαγωνισμο θα βαλουν δυσκολα για να διακριθει ο καλος. Τωρα για τα αγωνισματα περα απο της ελξεις ολα τα αλλα τα εχουμε κανει ολα οσοι εχουμε παει ειδικες δυναμεις. γνωμη μου...
Κανονικα για μένα επρεπε να ειχε λιγο πιο δύσκολα αθληματα.10 παραπάνω στις κοιλιακούς και κάμψεις και 5 ελξεις παραπάνω.
Ολοι εχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και ετσι θα επερνε και πιο καλα γυμνάσμενα ατομα
NIKOS1989 έγραψε:DN εγω νομιζω οτι εφοσον θα υπαρχει μεγαλη απηχηση στον διαγωνισμο θα βαλουν δυσκολα για να διακριθει ο καλος. Τωρα για τα αγωνισματα περα απο της ελξεις ολα τα αλλα τα εχουμε κανει ολα οσοι εχουμε παει ειδικες δυναμεις. Γνωμη μου...
Το μάθημα, δεν το γνωρίζεις Νίκο. Όταν σου λέω ότι θα τα καταφέρετε όλοι, θα τα καταφέρετε. Δεν πήγα στην γεωπονική, στον Ασπρόπυργο πήγα, και το μάθημα περνιέται. Επαναλαμβάνω, επικεντρωθείτε στις αθλητικές δοκιμασίες, και δεν είστε όλοι στην κατηγορία των ΕΔ, για την ακρίβεια είστε η μειοψηφία ως προς τον αριθμό των προσληφθέντων απο την κατηγορία αυτή. Ακόμα και να δεχθώ ότι ειστε οι περισσότεροι -υποθετικά-, εγώ είμαι 30, λες αν πέρασα απο τις ειδικές δυνάμεις στα 18, να έχει παραμείνει η φυσική μου κατάσταση η ίδια; Παιδιά, απλή λογική, ξέρω τι λέω.
NIKOS1989 έγραψε:DN εγω νομιζω οτι εφοσον θα υπαρχει μεγαλη απηχηση στον διαγωνισμο θα βαλουν δυσκολα για να διακριθει ο καλος. Τωρα για τα αγωνισματα περα απο της ελξεις ολα τα αλλα τα εχουμε κανει ολα οσοι εχουμε παει ειδικες δυναμεις. Γνωμη μου...
Κανονικα για μένα επρεπε να ειχε λιγο πιο δύσκολα αθληματα.10 παραπάνω στις κοιλιακούς και κάμψεις και 5 ελξεις παραπάνω.
Ολοι εχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και ετσι θα επερνε και πιο καλα γυμνάσμενα ατομα
φλορανς αυτα που λες τωρα θελω να τα πεις εκεινη την ημερα που θα δινεις τα αγωνισματα! Και να σε δω εκεινη την ημερα οταν θα τα κανεις ολα με τη μια χωρις κανενα διαλειμμα! Σιγα βρε κομαντο ολοι. Ηθελες και πιο δυσκολα αθληματα απο αυτα!
NIKOS1989 έγραψε:φλορανς αυτα που λες τωρα θελω να τα πεις εκεινη την ημερα που θα δινεις τα αγωνισματα! Και να σε δω εκεινη την ημερα οταν θα τα κανεις ολα με τη μια χωρις κανενα διαλειμμα! Σιγα βρε κομαντο ολοι. Ηθελες και πιο δυσκολα αθληματα απο αυτα!
Νίκο. Άστον άνθρωπο ως προς αυτό, μπορεί όντως να τα καταφέρνει, μην δίνεις τόσο σημασία.
φλορανς αυτα που λες τωρα θελω να τα πεις εκεινη την ημερα που θα δινεις τα αγωνισματα! Και να σε δω εκεινη την ημερα οταν θα τα κανεις ολα με τη μια χωρις κανενα διαλειμμα! Σιγα βρε κομαντο ολοι. Ηθελες και πιο δυσκολα αθληματα απο αυτα!
Τα δοκίμασα ολα χτες εκτος κολυμπιου. Και νόμιζα πως θα τα μπιξω. μονομιας
Γιατι σοβαρή γυμναστικη εχω να κανω απο το πασχα.
Μη μασάς αν εχεις εμπειρια απο άθληση βγαίνουν.
Ισως παίξω και κανενα συμπλήρωμα για αρθρώσεις και αποκατάσταση
Δε το λεω απο μαγκιά να ηταν πιο δύσκολα τα αθληματα. ετσι και αλιως οτι και να λεω δεν αλλαζει κατι.Αν δειτε παλιες προκυριξ εις ΕΜΑΚ πυροςβεςτικη τι ειχε θα φρίξετε.
Υπερβολικά για μένα. Ειχε άλμα εις μήκος 5 μετρα! κατι τρειξιματα. Αν την βρω θα την ποστάρω.
Δε το λεω απο μαγκιά να ηταν πιο δύσκολα τα αθληματα. ετσι και αλιως οτι και να λεω δεν αλλαζει κατι.Αν δειτε παλιες προκυριξ εις ΕΜΑΚ πυροςβεςτικη τι ειχε θα φρίξετε.
Υπερβολικά για μένα. Ειχε άλμα εις μήκος 5 μετρα! κατι τρειξιματα. Αν την βρω θα την ποστάρω.
Αν τα εβγαλες ολα μαζι και με αποχη απο τον αθλητισμο 9 μηνες εσυ τοτε αξιζει να μπεις με ολες τις τιμες! Μπραβο αν τα καταφερες. Εγω παντως οταν ξεκινησα μετα απο αποχη εκανα 5 γυρους τρεξιμο και την επομενη μερα δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κραβατι. Οσο για τα συμπληρωματα που λες ειναι μια καλη ιδεα αλλα μεχρι εκει και μην παρεις τπτ αλλο γτ ο ελεγχος θα ειναι σιγουρος! Το λεει και στην προκυρηξη μεσα αν δεις!
NIKOS1989 έγραψε:Αν τα εβγαλες ολα μαζι και με αποχη απο τον αθλητισμο 9 μηνες εσυ τοτε αξιζει να μπεις με ολες τις τιμες! Μπραβο αν τα καταφερες. Εγω παντως οταν ξεκινησα μετα απο αποχη εκανα 5 γυρους τρεξιμο και την επομενη μερα δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κραβατι. Οσο για τα συμπληρωματα που λες ειναι μια καλη ιδεα αλλα μεχρι εκει και μην παρεις τπτ αλλο γτ ο ελεγχος θα ειναι σιγουρος! Το λεει και στην προκυρηξη μεσα αν δεις!
Δεν Ειμουν σε αποχη 9 μηνες. Δυο φορες τρεις εκανα λιγο απο αλλα ανάλογα τα κέφια και ποιον θα έβρισκα στο σταδιο.
Σοβαρή γυμναστικη ειχα μηνες να κανω.
Λεει μεσα για ουσίες αναβολικές?
Θα ειναι πολλοι που θα παίξουν φαρμακο οντως για γρήγορα αποτελεσματα.
Τους κοιλιακούς τα χερια πίσω απο το κεφαλι η σταυρωτά στο στηθος; εγω τα ειχα σταυρωτα
Ναι φιλε θα γινει εξεταση για χρηση παρανομων ουσιων. Το λεει μεσα. Οσο για τους κοιλιακους εγω τους ξερω με τα χερια στο στηθος. Κανε αυτους να εισαι σιγουρος που ειναι και οι πιο δυσκολοι. Οποιος παρει φαρμακα και το το τονιζω φαρμακα και οχι συμπληρωματα κακο του κεφαλιου του. Ηπροκυρηξη το λεει μεσα οτι θα γινει ελεγχος για χρηση παρανομων ουσιων.
NIKOS1989 έγραψε:Ναι φιλε θα γινει εξεταση για χρηση παρανομων ουσιων. Το λεει μεσα. Οσο για τους κοιλιακους εγω τους ξερω με τα χερια στο στηθος. Κανε αυτους να εισαι σιγουρος που ειναι και οι πιο δυσκολοι. Οποιος παρει φαρμακα και το το τονιζω φαρμακα και οχι συμπληρωματα κακο του κεφαλιου του. Ηπροκυρηξη το λεει μεσα οτι θα γινει ελεγχος για χρηση παρανομων ουσιων.
Δηλαδη μπορει κάποιον να περάσει και την βγουν τα αποτελεσματα να τον διώξουν.
Λογικά θα ειναι και για φουντα και σκληρά ναρκωτικα.
Ολα αυτα ποσο καιρο κανουν να φύγουν απο τον οργανισμό?
Εφοσον το λεει η προκυρηξη ναι μπορει να γινει αυτο. Εγω ξερω οτι φαινονται στον οργανισμο τουλαχιστον ενα 6μηνο απο την διακοπη ληψης τους. Τωρα αν θες φιλε γτ το βλεπω οτι ψαχνεσαι ρωτα εναν ειδικο σε αυτα γτ εγω δεν ειμαι. Αυτα δεν πρεπει να γραφονται σε φορουμ και καλα θα κανει ο δυκ αν θελει βεβαια να τα διαγραψει. Εγω αποσυρομαι απο την συζητηση αυτη απλα ηθελα να το θιξω το θεμα για να μην νομισει κανεις οτι ολοι αυτοι στην επιτροπη που θα μας ελεχξουν στα αθληματα ειναι τπτ χαζοι και εμεις οι πιο εξυπνοι. Σημασια εχει να πας καθαρος και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.