Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Σπύρος 1μαλ να έχεις ελπίδα και όλα θα γίνουν... οταμ θα βγει θα προσπαθήσουμε όσοι μπορούμε και θα γίνει οτι καλύτερο..
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

kwsthsnba21 έγραψε:Cuervo επειδή σε έχω παρακολουθήσει και σε αλλα φόρουμ απο οτι έχεις καταλάβει κανένας δεν ασχολείται μαζί σου γτ το μόνο που κανεις ειναι να κράζεις και να λες δεν βγαίνει η προκήρυξη... Σε παρακαλω πολύ άσε το ειρωνικό ύφος και κάνε το εκεί που σε παίρνει... Να μιλάς όμορφα και με σεβασμό όπως μιλάμε όλοι εδώ μέσα... Δεν με απασχολεισαι τι εισαι και ποιος εισαι σε ξέρουν όλοι πλέον με αυτά που γράφεις και εισαι μονομως επικριτικώς με όλους αν δεν σαρεσει τίποτα και δεν πας ούτε ταντερα σου μπορείς κάλλιστα να μην απαντάς. Αμτε γιατί σαν πολλά να είπες. Παιρνεις θέση σε κάτι που είπα με τον pltoon μου απάντησε όμορφα ο άνθρωπος και πετάγεσαι εσυ να μιλήσεις πάλι όπως και κάνεις παντού και κανένας δεν ασχολείται γιατί σε έχουν πάρει χαμπάρι τι κράχτης είσαι. Έλα γεια σου.

Είσαι στην κοσμάρα σου, εγώ δεν γράφω σε άλλο φόρουμ, αν σας χαλάνε οι αλήθειες ξιδάκι.

Πόσο είπαμε ο, τι είσαι;21; Και έχεις και άποψη; Έγινε.

Mitsakos

Δημοσίευση από Mitsakos »

ναι cuervo αγορι. εσυ "ζεις το ονειρο" και ειμαι κ σιγουρος πως καν δν εισαι στο σωμα και οταν σου συμβαινει κατι αυτοι οι αθλιοι οπως λες Ε. Φ ερχονται τρεχοντας για σενα! με τα λεγομενα σου καποιος π ειναι 24 οπως εγω να δωσω πανεληνιες φετος δλδ ετος 2016 να με παρουν στην σχολη το 2018 γιατι ειμαστε στο ελλαδισταν πλεον και η κυβερνηση μας ειναι ανθελληνικη κ θελει το ΚΑΚΟ της ελλαδας κ των παιδιων τς.. και να βγω απ την σχολη το 2020 δλδ στα 29-30 μου ! πολυ ομορφα τα λες τελος παντων off topic βγηκαμε κ ελπιζω καποια στιγμη ο διαχειρηστης να κριτηκαρει τα σχολια σου καλημερα σε ολους!!!
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Mitsakos και εγώ εύχομαι κάποια στιγμή να του την πει λίγο κάποιος γτ έχει παραγίνει με τον συγκεκριμένο..cuervo τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα μούτρα σου... κοφτο και σταμάτα το εδώ ... ναι για να σου απαντήσω κιόλας ναι είμαι 21 και το κεφάλι μ έχει πήξει πριν απο το δικό σου σίγουρα.. μας το παίζεις του σώματος και ψαγμένος.. οσο για το αλλα φόρουμ που σ είπα εννοούσα σε αλλα θέματα του φόρουμ... αλλα τόσο σου κόβει τόσα λες... τεσπα.. επειδη είμαστε εκτός θέματος.. ευτυχως είπες δεν θα ξαναγράψεις γτ σε βαρέθηκαν όλοι.
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Θέλω να πιστεύω δηλαδή οτι δεν ξαναγράψεις.
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Δεν πάτε καλά, σας έχει βαρεσει κατι στο κεφάλι, ψαξτε να βρείτε τι είναι διότι βγαζετε λάθος συμπερασματα.

1) Ποτε δεν είπα πως είμαι αστυνομικός μόνοι σας το ανακαλυψατε, δεύτερον περιμένετε να βγάλει προκήρυξη για την αστυνομία αριστερή κυβέρνηση που είπε πως θα καταργήσει το μνημόνιο και μας έφερε και τρίτο!

Δέχτηκε να μειώσει τις Δαπάνες της Εθνικής Αμυνας κατα 400 εκ ευρώ, απο αυτή την κυβέρνηση πςριμενετε προκηρυξεις και μετα μου λέτε πως έχει πηξει το μυαλό σας; Κυβέρνηση που άφησε πυροσβέστη εκτός σωματος μετα απο σοβαρό ατύχημα αντί να τον κανει "γραφέα" τιμητικά για να παιρνει τον μισθό του, αυτή την κυβέρνηση έσεις περιμένετε να σας εκπληρώσει το όνειρο, τι να πω, μάλλον δεν τα σκέφτεστε όλα αυτά, για αυτό και το μυαλό σας είναι πηγμένο, την πάρτυ σας κοιτατε, να μπείτε να πάρετε το 800αρι και τίποτα αλλο.

21 χρόνων γομαρια ψηφιζετε και δεν βλεπετε τι παιζει γύρω σας, εύχομαι να μην σας βγαλει ποτέ ο δρόμος από εφημερία δημοσίου νοσοκομειο για να δείτε τα χαλιά της ιατρικής περίθαλψης, καλά μυαλά πιτσιρικαδες.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Και τι εισαι ρε cuervo; Εγω πιστευω 35-40 αρης εποχικος που περιμενει να μπει σαν επιλαχων ππυ και βγαζει χολη στα παιδια που κανουν ονειρα και εχεις μονιμως μια 'αλλη' αποψη, το καθε παιδι εδω μεσα μαζι και εγω κανουμε ονειρα και περιμενουμε προκυρηξεις σε σωματα ασφαλειας καλα κανουμε. Αν εχεις νευρα και νιωθεις αδικημενος Μην απελπιζεις και μας δε ζητησαμε τη γνωμη σου. Δεν ειναι ευκολες οι πανελληνιες για εναν +-25 να δωσει και ουτε τον πηραν τα χρονια για ενδεχομενη προκυρηξη... Αν δεν θεωρεις μια προκυρηξη ασεπ αδιαβλητη φαντασου εσεις οι ππυ απο εποχικους που μπηκατε πιο χυμα πεθαινεις... Και δεν διεκδικεις το σωμα για τοσο σε ηθελε Εποχικο αν ηθελε μονιμους θα επαιρνε μονιμο. Μηπως αποκλειστηκες για καποιο λογο απο τους τοσους διαγωνισμους που προλαβεσς φιλαρακι και θες ν μπεις ετσι; Κατσε να ολοκληρωθει η πενταετια και θα σου πω εγω που θα πανε οι ππυ...
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αλήθεια δεν αξίζει καν να σου απαντήσει κανένας cuervo έχεις μπει εδώ μέσα και οι μονες φρασεις που χρησιμοποιείς εινια : δεν θα βγει προκήρυξη, καθίστε να περιμένετε, είστε άξιοι της μοίρας σας... εσύ τι ηλικία έχεις; γιατί δεν μας λες; τι θέμα έχεις με εμάς τους χαζούς που περιμένουμε την προκήρυξη; άμα σε ενοχλεί το να περιμένουμε για κάτι τέτοιο ποιος εισαι εσύ που θα μας πεις να σταματήσουμε να ελπίζουμε; τόσο σου κόβει τόσα λες... για να τελειώνει εδώ το θέμα... εδω είμαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις να μιλήσουμε σαν ενήλικες και σοβαροί άνθρωποι... μην ξεφτιλίζεις την συζήτηση... και επίσης είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την προκήρυξη τον Ε. Φ. Άμα δεν έχεις κάτι άλλο να πεις πέραν του δεν θα βγει ποτε η προκήρυξη να αποχωρήσεις γιατί κουρασες.
Mitsakos

Απλα για ακομη μια φορα γινεσαι αστειος παντα οταν διαβαζω τα ποστ σου στην αρχη μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι κ μετα γελαω με την παρτυ σου! αν θυμασαι καλα σε προηγουμενα ποστ εσυ ησουν αυτος π ελεγε και που ξερετε εσεις για τις ελειψεις στα τμηματα ειστε στο σωμα κτλπ! λες και εσυ εααι κ εχεις αποψη για ολα! τελικα αποφασισε ειμαστε γομαρια ή πιτσιρικαδες; γιατι δεν μας λες την ηλικια σου; τελος παντων ειναι πολλλλλαααα π θα θελα να σ πω αλλα διαδικτιακος hooligan του πληκτρολογιου δεν γινομαι... στα υπολοιπα παιδια π περιμενουν την προκυριξη οπως κ γω ευχομαι τα καλητερα
Άβαταρ μέλους
xaris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xaris »

Καλησπέρα παιδιά θέλω να μάθω ποτε βγαίνει προκήρυξη και αν βγαίνει για ειδικος φρουρος και κατι ακόμη είναι αναγκαστικό να πας διας κτλπ. Δεν γίνεται ν παραμείνεις ειδικος φρουρος θέλω απάντηση ευχαριστώ. Εικόνα
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από pame_pali »

xaris έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θέλω να μάθω ποτε βγαίνει προκήρυξη και αν βγαίνει για ειδικος φρουρος και κατι ακόμη είναι αναγκαστικό να πας διας κτλπ. Δεν γίνεται ν παραμείνεις ειδικος φρουρος θέλω απάντηση ευχαριστώ.Εικόνα
διαβασε καποιες σελιδες πιο πανω. Μη τα θες ολα στο πιατο.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Μπορεί να μην είμαι στο Σώμα αλλά γνωστούς έχω, την ηλικία μου την έγραψα παραπάνω, αυτά για τα hooliganilikia Που αναφέρεις δεν μπορώ να σε κατανοήσω, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις και να γνωρίζω κιόλας τι σημαίνουν.

Στα υπόλοιπα παιδιά που περιμένετε προκήρυξη δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί τα γεγονότα της χώρας μας και να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματα και να σχεδιάσει το μέλλον του.

Mitsakos

xaris έγραψε: Καλησπέρα παιδιά θέλω να μάθω ποτε βγαίνει προκήρυξη και αν βγαίνει για ειδικος φρουρος και κατι ακόμη είναι αναγκαστικό να πας διας κτλπ. Δεν γίνεται ν παραμείνεις ειδικος φρουρος θέλω απάντηση ευχαριστώ. Εικόνα
ειδικος φρουρος ειναι ο βαθμος! η ομαδα διας ειναι θεσμος.. επιλεγεις π θες να πας εχω την εντυπωση αναμεσα σε ορισμενα(διας, δελτα, ματ) προκηρυξη ειναι αγνωστο το ποτε θα βγει...
Άβαταρ μέλους
xaris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xaris »

Ευχαριστώ φίλε Εικόνα
Πολίτης
Dim12

Δημοσίευση από Dim12 »

Καλησπερα, ελπιζουμε οτι μεχρι το Πασχα η κυβερνηση ναχει πεσει γιατι αυτο ακουγεται και καλως η κακως οπως ανεφερε πριν λιγο καιρο ενα παλικαρι απο εδω μονο η ΝΔ μπορει να βγαλει προκυρηξεις, οποτε ας περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι του 2016!! Δε παιζει να μη βγαλει κανεις απο δαυτους προκυρηξεις. Ακομη και να μην υπαρχουν λεφτα, υπαρχουν τοσες πολλες ελλειψεις στην Αστυνομια που δε προκειται να μεινει ετσι. Τωρα.. ΑΝ δε βγει ποτε.. Τι να πω. Εσεις συνεχιστε να κυνηγατε το ονειρο σας και γραψτε τους ολους αυτους τους εξυπνακηδες που θελουν να τρολλαρουν. Τα ονειρα ειναι δικα μας και δε προκειται να μας τα παρει κανεις, και σε οσους απο μας εχει περασει η ηλικια για πανελληνιες, τωρα ειναι που θα πρεπει να τα δωσουμε ολα για μορια.. Του λαχιστον να πουμε οτι το προσπαθησαμε. Υπομονη παιδια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS, Unknowner και 6 επισκέπτες