Βουλευτικές εκλογές και νέα Κυβέρνηση (2014)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από yandr »

Ας ελπίσουμε ότι παρά τους κακούς οιωνούς ότι δεν θα δούμε ποιος έχει δίκιο σε περίπτωση που τα σπάσουμε με την ΕΕ. Εγώ πάντως δεν έχω να πω κάτι άλλο...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ντάξει Νάσο. Θα την καταρρεύσουμε και την Γερμανία και την ΕΕ και φυσικά αν καταρρεύσει η ΕΕ καταρρέει η παγκόσμια οικονομία. Σαν να λέμε ότι χρεοκόπησε ο δήμος κάτω λεστινίτσας και έπεσε ο NASDAQ.

Οκ, ο καθένας ας πιστεύει ό, τι θέλει. Μεγαλοϊδεαστισμός και ψευτοτσαμπουκάς.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Signaller »

Διαβαζω οτι καπως παει να τα μαζεψει ο Τσιπρας. Για να δουμε...Ας ελπισουμε ολα να κυλησουν ομαλα.

Φανταζομαι τη Δευτερα το χρηματιστηριο. Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Signaller έγραψε:Διαβαζω οτι καπως παει να τα μαζεψει ο Τσιπρας. Για να δουμε... Ας ελπισουμε ολα να κυλησουν ομαλα.

Φανταζομαι τη Δευτερα το χρηματιστηριο.Εικόνα

Αυτά είναι καπιταλιστικά ρε συ.

Δεν τα αναγνωρίζει η κυβέρνηση γιατί είναι εναντιον του κεφαλαίου και δεν την ενδιαφέρει το χρηματιστήριο!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 96
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

yandr έγραψε:Ντάξει Νάσο. Θα την καταρρεύσουμε και την Γερμανία και την ΕΕ και φυσικά αν καταρρεύσει η ΕΕ καταρρέει η παγκόσμια οικονομία.Σαν να λέμε ότι χρεοκόπησε ο δήμος κάτω λεστινίτσας και έπεσε ο NASDAQ.

Οκ, ο καθένας ας πιστεύει ό, τι θέλει. Μεγαλοϊδεαστισμός και ψευτοτσαμπουκάς.

Κάπως έτσι σκέφτονταν οι Αμερικάνοι το 2008 και είπαν να αφήσουν να καταρρεύσει η Lehman, άλλο αν την επομένη έτρεχαν να σώσουν τις τράπεζες και ασφαλιστικές με τα TARP.

Κάπως έτσι σκέφτονταν και το 2012 οι Γερμανοί ότι "θα έβγαινε η Ελλάδα και όλα καλά, πάμε παραπέρα" μέχρι που ξεροκατάπιαν τη γλώσσα τους όταν εμπειρογνώμονες τους είπαν ότι "δεν γίνεται και μη το ρισκάρετε".

Αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα, θα μας έδιωχναν ήδη από το 2010.

sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sakalom »

yandr έγραψε:
sakalom έγραψε:Α ρε Ελληνα, δεν πιανεσαι πουθενα. Αντι να ευχαριστεις που εστω Για ενα λεπτο καποιος ορθωσε αναστημα εναντι στην σαπιλα κ τα ειπε με το ονομα τους.

Ποια σαπίλα ρε μεγάλε; Σαπίλα η ΕΕ; Έχει βγει ποτέ από το χωριό σου να δεις πως είναι η σαπίλα;

Και ποιο ανάστημα; Ανάστημα ορθώνεις όταν δανείζεις. Όχι όταν δανείζεσαι. Ξεκολλάτε ρε.

. Αν εχω βγει απο το χωριό μου; Αχαχαχ. Με ενα 1 πτυχιο 2 μεταπτυχιακά και 3 χρόνια κάρτα ανεργίας. Τι θες να μου πεις; Αν εχω βιώσει την σαπίλα του πολιτικού συστήματος στο οποίο εισαι υποστηρικτής; Να πιστέψω για χρέη τα οποια δεν δημιούργησα. Με τα χρέη των άλλων χωρών τι γίνεται; Τι προσπαθείς να μας πεις; Οτι θα πιασω πάτο; Τον εχω πιασει ήδη φιλε μου. Καλυτερα να πέσω με ψηλά το κεφάλι. Δεν θα μπω σε ύφος αντιπαραθεσεις μαζί σου μιας κ οτι κ να μου πεις τα βιώματά μου είναι πιο δυνατά.

sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sakalom »

Συγγνώμη για τυχών ορθογραφικά. Τ9.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

sakalom έγραψε:Αν εχω βιώσει την σαπίλα του πολιτικού συστήματος στο οποίο εισαι υποστηρικτής; Να πιστέψω για χρέη τα οποια δεν δημιούργησα. Με τα χρέη των άλλων χωρών τι γίνεται; Τι προσπαθείς να μας πεις; Οτι θα πιασω πάτο; Τον εχω πιασει ήδη φιλε μου. Καλυτερα να πέσω με ψηλά το κεφάλι. Δεν θα μπω σε ύφος αντιπαραθεσεις μαζί σου μιας κ οτι κ να μου πεις τα βιώματά μου είναι πιο δυνατά.

Αν με τον χαρακτηρισμό σαπίλα αναφέρεσαι στην Ελλάδα, προφανώς συμφωνούμε.

Σιγά μην υποστηρίξω το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εξωτερικό.

Ως προς τα υπόλοιπα...

1. Τα χρέη των άλλων χωρών εξυπηρετούνται κανονικά από όσα βλέπω. Ακόμη και αυτοί που μπήκαν σε πρόγραμμα βγήκαν.

Άλλωστε σκοπός των χωρών δεν είναι να αποπληρώσουν τα χρέη τους αλλά να τα κρατήσουν σε εξυπηρετήσιμα επίπεδα.

2. Τον πάτο δεν τον έχεις πιάσει. Θα τον πιάσεις αν συγκρουστούμε με την ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, εφόσον έχεις 2 μεταπτυχιακά δεν καταλαβαίνω τι περίμενες 3 χρόνια στην Ελλάδα;

Ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων και εργαζομένων έχει θεσπιστεί στην ΕΕ.

Δεν είναι θεωρητικό αυτό, πρακτικό είναι.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

yandr έγραψε: Τα χρέη των άλλων χωρών εξυπηρετούνται κανονικά από όσα βλέπω. Ακόμη και αυτοί που μπήκαν σε πρόγραμμα βγήκαν.
Πολύ εύστοχη παρατήρηση. Πρώτοι μπήκαμε και ακόμα να βγούμε. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια, το μόνο που γίνεται είναι μια κουτοπόνηρη προσπάθεια για επικοινωνιακή διαχείρηση της χρεωκοπίας και όχι για αντιμετώπισή της.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή χιούμορ διαθέτουμε μέχρι να επέλθει η καταστροφή, το παρακάτω έχει την πλάκα του

Εικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πάντως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να μας κρατήσει στα ευρώ και να επιβιώσει από τη σύγκρουση με την ΕΕ, θα βγαίνει για 40 χρόνια. Θα είναι η απόλυτη αποστόμωση για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που ισχυρίζονταν ότι δεν γίνεται καλύτερη διαπραγμάτευση. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά... Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η σύγκριση με τον Βενιζέλο είναι περιττή. Κοίτα να δείς που ο "κομμουνιστής" θα μας βγεί πιο "πραγματιστής".

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και η ΑΜ, ο τέως Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος είναι υπέρ του Τσίπρα Εικόνα ΠΗΓΗ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορεί να μου εξηγήσεις κάποιος γιατί δεν θέλουν να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός; Όπως επίσης τι είδους "ανταγωνιστικότητα" προσφέρει η αύξηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα/φάρμακα/τουρισμό;

Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ορκίστηκε η νέα Βουλή

Με την ορκωμοσία της νέας Βουλής άνοιξε και επίσημα η αυλαία της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς στην Χώρα μας υπό την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα. Για πρώτη φορά οι περισσότεροι από τους μισούς πολιτικούς ορκίστηκαν με Πολιτικό όρκο.
Υπό έντονο διεθνές ενδιαφέρον και παρουσία 87 πρέσβεων χωρών, τελέστηκε η ορκωμοσία της Βουλής με την έναρξη της συνεδρίασης να κηρύσσει Ο παλαιότερος Βουλευτής Γιάννης Τραγάκης.
Οι νεοεκλεγέντες Βουλευτές ορκίστηκαν με θρησκευτικό, πολιτικό και μουσουλμανικό όρκο.

Τον πολιτικό όρκο επέλεξε η συντριπτική πλειοψηφία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ αλλά και ορισμένοι Βουλευτές του Ποταμιού.

Ο αγιασμός και η θρησκευτική ορκωμοσία των βουλευτών τελέστηκε υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Απών ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα στο Βερολίνο με τον Γερμανό ομόλογό του Βολφγκανγκ Σόιμπλε.

Σημειώνεται ότι η νέα Βουλή θα εκλέξει αύριο τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της ενώ οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου.

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ στις 13 Φεβρουαρίου αναμένεται η ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

koutipandoras.gr

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης