Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Ρωτηστε το 542 γραφειο που γραφει μια κοπελα στο φορυμ οτι γινονται καταλλεγιεσ... δεν βλεπω καταταξη!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Τι είναι αυτό το γραφείο; Τηλέφωνο ξέρει κανείς;ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Ρωτηστε το 542 γραφειο που γραφει μια κοπελα στο φορυμ οτι γινονται καταλλεγιεσ... δεν βλεπω καταταξη!
Είναι το γραφείο που δίνει ελπίδες στα άτομα που δεν πέρασαν! Μην ψαρώνεις. Η ΚΟΠΕΛΑ και ο ΠΟΛΙΤΗΣ είναι απλά κομπλεξικά άτομα (ίσως και το ίδιο άτομο) που προσπαθεί -ούν να μας ρίξουν το ηθικό! Έχουμε περάσει. Δεν αλλάζει αυτό ακόμα και με τη νέα κυβέρνηση. Απλά μας καθυστερούν την κατάταξη με όλα αυτά που συμβαίνουν! Υπομονή. Θα μας καλέσουν!
Βρε παιδιά, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Αν, όπως λέτε, γίνονται καταγγελίες, τότε κι εμείς θα κινηθούμε νομικά και θα δικαιωθούμε κιόλας. Μέσω ΑΣΕΠ δεν είναι η όλη διαδικασία; Εξάλλου είχε δοθεί και χρόνος συγκεκριμένος για ενστάσεις. Δεν πιστεύω ότι η κατάταξή μας εξαρτάται από οποιαδήποτε καταγγελία.
Μηπως πρεπει ολοι μαζι σαν επιτυχοντες να κανουμε κατι και να μην αφηνουμε τον χρονο να κυλαει για να μην βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων; Μια σκεψη εκανα απλα... Ιδεες;
Oσον αφορά εμένα είχα πει πως εκτιμώ και ελπίζω να γινει η κατάταξή μας αρχες με μεσα Μαρτίου χωρίς να έχω καμια επίσημη ενημερωση.panagiota90 έγραψε:Η έγκριση του υπουργού υπάρχει... Του Βαρβιτσιώτη. Τώρα μένει η έγκριση από τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακύβευσης και η έγκριση του αρχηγού του Λ. Σ. Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Κάποια παιδιά είχατε πει για 5 με 13 Μαρτίου ότι θα γίνει η κατάταξη. Είχατε κάποια ενημέρωση ή κάνετε υποθέσεις;
Εσυ φίλε "Πολίτη" γιατί δεν παιρνεις ο ίδιος τηλέφωνο αυτό το περιβόητο 542 γραφείο υπουργού (που ούτε καν τι γραφείο είναι αυτό ούτε σε ποιο υπουργείο ανήκει λέει κανείς) ;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Ρωτηστε το 542 γραφειο που γραφει μια κοπελα στο φορυμ οτι γινονται καταλλεγιεσ... δεν βλεπω καταταξη!
Η κοπέλα ντύθηκε πολίτης λόγω αποκριών

Ας σταματήσουν να κινδυνολογούν διάφορα άτομα εδώ μέσα (τύπου ΠΟΛΙΤΗς, ΚΟΠΕΛΑ, κτλ.). Έχετε κάποια έγκυρη πληροφορία είτε για την κατατάξη είτε για την ακύρωση; Μοιραστείτε την. Δεν έχετε; Μη γράφετε τίποτα. Δε μας ενδιαφέρει "τι ακούσατε" κ "τι βλέπετε".Ανεξαρτήτως των προσωρινών αποτελεσμάτων του Οκτώβρη, οι τελικοί πίνακες δημοσιεύτηκαν 29/12/2014. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες. Έχετε πολλούς γνωστούς σας που πέρασαν με προκήρυξη σε κάποιο σώμα κ κατατάχθηκαν νωρίτερα; Με αυτούς τους ρυθμούς κυλούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Σας αρέσει; Καλώς, κάντε υπομονή κ κάποια στιγμή θα μπούμε. Δε σας αρέσει; Κανείς δε σας υποχρέωσε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, ψάξτε για άλλη δουλειά.
Το 542 ειναι το γραφειο του υπουργου κ. Μυστηριους και οι υπολοιποι που θελετε να ενημερωθήτε. Δειτε το σχετικο βιντεο που καποιος εδω εχει ανεβασει παραπανω να δειτε τι λεει ο κ. Δριτσας.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Κι εσύ από την πλευρά σου αγαπητή Μαριάννα υποθέσεις κάνεις με το να λες "κάποια στιγμή θα μπούμε". Εκτός κι αν έχεις πληροφορίες σχετικές. Δυστυχώς, όμως, δεν φαίνονται πολύ αισιόδοξα τα πράγματα με την νέα ηγεσία του υπουργείου. Και δεν θεωρώ κινδυνολογία το ότι ενδιαφερόμαστε για κάτι τόσο σημαντικό. Ας βγει κάποιος να μας δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση από το υπουργείο. Ακόμα και στη διεύθυνση εκπαίδευσης όταν τους ρωτάς αν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η κατάταξη λένε "δεν ξέρω".μαριάννα έγραψε:Ας σταματήσουν να κινδυνολογούν διάφορα άτομα εδώ μέσα (τύπου ΠΟΛΙΤΗς, ΚΟΠΕΛΑ, κτλ.). Έχετε κάποια έγκυρη πληροφορία είτε για την κατατάξη είτε για την ακύρωση; Μοιραστείτε την. Δεν έχετε; Μη γράφετε τίποτα. Δε μας ενδιαφέρει "τι ακούσατε" κ "τι βλέπετε".Ανεξαρτήτως των προσωρινών αποτελεσμάτων του Οκτώβρη, οι τελικοί πίνακες δημοσιεύτηκαν 29/12/2014. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες. Έχετε πολλούς γνωστούς σας που πέρασαν με προκήρυξη σε κάποιο σώμα κ κατατάχθηκαν νωρίτερα; Με αυτούς τους ρυθμούς κυλούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Σας αρέσει; Καλώς, κάντε υπομονή κ κάποια στιγμή θα μπούμε. Δε σας αρέσει; Κανείς δε σας υποχρέωσε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, ψάξτε για άλλη δουλειά.
Ο τελευταίος στον οποίο αναφερόμουν ήσουν εσύ. Γιατί πολλάκις έχεις μοιραστεί ανακοινώσεις με links από το διαύγεια, κτλ. Ή έχεις γράψεις τι ακριβώς σου απάντησαν στο τηλ. Έχω βαρεθεί αυτούς τους άσχετους που πρώτη φορά τους βλέπουμε κ μπαίνουν κ γράφουν ό, τι τους κατέβει απλά για να προκαλέσουν σύγχυση. Αυτή την γκρίνια κ την παραπληροφόρηση βαρέθηκα.Κ για το αν είμαι κ εγώ αγχωμένη δε χρειάζεται να το αναφέρω. Δεν υπάρχει κανένας από τους 110 που να μην νιώθει ακριβώς όπως εσύ. Κ ούτε χρειάζεται να πούμε με λεπτομέρειες τι σκεφτόμαστε κ πώς είναι η ψυχολογία μας από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι το βράδυ. Νομίζω ότι όλοι το ίδιο νιώθουμε κ ο σκοπός δεν είναι να μετρήσουμε με τον πήχη ποιος είναι περισσότερο αχγωμένος.
Καλησπεριζω και συγχαιρω για την επιτυχια τους, αν και καθυστερημενα, ολους τους συνυπψηφιους μου!
Σας ενημερώνω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κλειδώσω το νήμα μέχρι νεοτέρας ανακοινώσεως από το hcg.gr καθώς παρατηρώ ότι άνευ λόγου και αιτίας δημιουργείται εσκεμμένα σύγχυση από ορισμένους και ενώ εγώ ο ίδιος σας έχω ενημερώσει ουκ ολίγες φορές ότι η κατάταξη σας θα ολοκληρωθεί κανονικά το επόμενο διάστημα χωρίς να παρουσιαστεί ουδεμία αναβολή, μεταβολή, αλλαγή ή ακύρωση του διαγωνισμού εσείς συνεχίζεται να αναπαράγεται ιστορίες από την κρύπτη γράφοντας με στα παλαιά των υποδημάτων σας. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι είναι άδικο για εσάς τους ίδιους περισσότερο.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για ελέφαντες, αρκούδες και "καλοθελητές" αποτυχημένους ζηλιάρηδες του συγκεκριμένου διαγωνισμού και δεν χρίζουν καν σχολιασμού ή περαιτέρω σημασίας.
ΥΓ: Μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει για την τύχη του νήματος. Μέχρι τότε αν κάποιος δεν έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία από εμένα να μοιραστεί εδώ μέσα προς ενημέρωση των επιτυχόντων υποψηφίων να μην τολμήσει να ξανά ποστάρει το οτιδήποτε ανούσιο γιατί δεν θα φανώ επιεικής.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για ελέφαντες, αρκούδες και "καλοθελητές" αποτυχημένους ζηλιάρηδες του συγκεκριμένου διαγωνισμού και δεν χρίζουν καν σχολιασμού ή περαιτέρω σημασίας.
ΥΓ: Μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει για την τύχη του νήματος. Μέχρι τότε αν κάποιος δεν έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία από εμένα να μοιραστεί εδώ μέσα προς ενημέρωση των επιτυχόντων υποψηφίων να μην τολμήσει να ξανά ποστάρει το οτιδήποτε ανούσιο γιατί δεν θα φανώ επιεικής.
Αγαπητοι δοκιμοι υπαξιωματικοι.
Ειμαι υπηρετων στην Αστυνομια. Η διαδρομη μου ειναι περιεργη, καθως ειμαι ενας απο τους πρωην δημοτικους αστυνομικους που μεταταχθηκαν εκει, αλλα σας πληροφορω πως ηταν πληρως κατ επιλογην. Και πριν οταν εκανα τα χαρτια μου για δημοτικη αστυνομια αντι για ειδικος φρουρος το 2008, οταν βγηκαν ταυτοχρονα οι προκυρηξεις (συνειδητα: Καλυτερος μισθος και ανακριτικος υπαλληλος, αλλο που η πολιτεια απαξιωσε πληρως και κατηργησε μια υπηρεσια που υπαρχει σε ολη την ευρωπη) και τωρα, που δεν δηλωσα πουθενα αλλου στις μεταταξεις, πλην αστυνομιας. Δεν ξερω τι εκαναν αλλοι πρωην συναδελφοι μου και αν τους αρεσει η δεν τους αρεσει η δουλεια τους, αλλα δεν με απασχολει. Εγω δηλωσα εξαρχης οτι ειμαι συνειδητοποιημενος.
Βλεπω καποια κοινα μεταξυ μας γιαυτο και σας νιωθω. Οι προσβολες περι βυσματος και βολεματος δινουν και παιρνουν. Εγω προσωπικα βασανιζομαι σε μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ εδω και ενα μιση χρονο. Περυσι μαλιστα εβλεπα και την απολυση μπροστα μου, παροτι μονιμος υπαλληλος και νομιμα και αξιοκρατικα προσληφθεις. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. Οποιος σας λεει οτι δεν θα σας παρουν βγαζει το κομπλεξ του. Ακουστε τον ΔΥΚ. Δεν τον ξερω αλλα τα λεει σωστα. Να τανε η ζηλεια ψωρα... Εγω γνωριζω ατομα που περασαν πληρως με την αξια τους, επιτυχοντες. Μην αφηνετε κανεναν να σας προσβαλλει. Ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας, δεν ειστε κλεφτοκοταδες επειδη γραψατε και αγωνιστηκατε καλυτερα απο αλλους, ουτε επειδη βρηκατε δουλεια. Δεν θα απολογηθειτε για τιποτα.
Αυτα πολιτες και κοπελες. Κανετε υπομονη θα μπειτε και θα ειναι ολα καλυτερα. Αν σας τρωει το αγχος με 4 μηνες δικιολογημενης καθυστερησης, που μεσολαβησαν εκλογες, αν σας τυχει κανα ναυαγιο, τι θα κανετε, θα παρετε υπογλωσσιο; Ηρεμηστε. Καλη σταδιοδρομια
Ειμαι υπηρετων στην Αστυνομια. Η διαδρομη μου ειναι περιεργη, καθως ειμαι ενας απο τους πρωην δημοτικους αστυνομικους που μεταταχθηκαν εκει, αλλα σας πληροφορω πως ηταν πληρως κατ επιλογην. Και πριν οταν εκανα τα χαρτια μου για δημοτικη αστυνομια αντι για ειδικος φρουρος το 2008, οταν βγηκαν ταυτοχρονα οι προκυρηξεις (συνειδητα: Καλυτερος μισθος και ανακριτικος υπαλληλος, αλλο που η πολιτεια απαξιωσε πληρως και κατηργησε μια υπηρεσια που υπαρχει σε ολη την ευρωπη) και τωρα, που δεν δηλωσα πουθενα αλλου στις μεταταξεις, πλην αστυνομιας. Δεν ξερω τι εκαναν αλλοι πρωην συναδελφοι μου και αν τους αρεσει η δεν τους αρεσει η δουλεια τους, αλλα δεν με απασχολει. Εγω δηλωσα εξαρχης οτι ειμαι συνειδητοποιημενος.
Βλεπω καποια κοινα μεταξυ μας γιαυτο και σας νιωθω. Οι προσβολες περι βυσματος και βολεματος δινουν και παιρνουν. Εγω προσωπικα βασανιζομαι σε μια ενδιαμεση κατασταση μεταξυ εδω και ενα μιση χρονο. Περυσι μαλιστα εβλεπα και την απολυση μπροστα μου, παροτι μονιμος υπαλληλος και νομιμα και αξιοκρατικα προσληφθεις. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. Οποιος σας λεει οτι δεν θα σας παρουν βγαζει το κομπλεξ του. Ακουστε τον ΔΥΚ. Δεν τον ξερω αλλα τα λεει σωστα. Να τανε η ζηλεια ψωρα... Εγω γνωριζω ατομα που περασαν πληρως με την αξια τους, επιτυχοντες. Μην αφηνετε κανεναν να σας προσβαλλει. Ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας, δεν ειστε κλεφτοκοταδες επειδη γραψατε και αγωνιστηκατε καλυτερα απο αλλους, ουτε επειδη βρηκατε δουλεια. Δεν θα απολογηθειτε για τιποτα.
Αυτα πολιτες και κοπελες. Κανετε υπομονη θα μπειτε και θα ειναι ολα καλυτερα. Αν σας τρωει το αγχος με 4 μηνες δικιολογημενης καθυστερησης, που μεσολαβησαν εκλογες, αν σας τυχει κανα ναυαγιο, τι θα κανετε, θα παρετε υπογλωσσιο; Ηρεμηστε. Καλη σταδιοδρομια
Αν διαβάσετε στο ΕΘΝΟΣ στο ένθετο εργασία λέει:Ένστολο προσωπικόΟι προσλήψεις ένστολου προσωπικού που έχουν προγραμματιστεί για το 2015 εντοπίζονται στις εξής υπηρεσίες:
Λιμενικό: «Τρέχει» ο διαγωνισμός για 49 λιμενοφύλακες προερχόμενους από το Εμπορικό Ναυτικό και τις Ειδικές Δυνάμεις και απομένει να προκηρυχθούν άλλες 200 θέσεις για αποφοίτους Λυκείου.
Για τη δική μας δεν λέει, εννοείται.
Λιμενικό: «Τρέχει» ο διαγωνισμός για 49 λιμενοφύλακες προερχόμενους από το Εμπορικό Ναυτικό και τις Ειδικές Δυνάμεις και απομένει να προκηρυχθούν άλλες 200 θέσεις για αποφοίτους Λυκείου.
Για τη δική μας δεν λέει, εννοείται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες