Κάπου πρέπει να λέει η προκήρυξη ότι απαγορεύεται άλλη ημερομηνία. Τεσπα... Καλή επιτυχία σε όλους.Giorgospcline έγραψε:Σιγά μη μας κάνουν και σωματικό έλεγχο για να δουν ποιος έχει ρολόι... Ανεπίσημα γνωρίζω ότι μπορείς να έχεις και ρολόι στο χέρι σου και μπουκάλι με νερό... Το τι θα γίνει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα το δούμε... Επίσης άλλο είναι να χαρίζουν 10 δευτερόλεπτα στο 1000λιάρι ή 10 εκατοστά στο μήκος και άλλο να περνάνε κάποιον που κάνει 3 μέτρα μήκος και 5 λεπτά 1000άρι... Πάντως να ξέρετε ότι τα βύσματα θα κάνουν τους τραυματισμένους και θα αγωνιστούν άλλη ημερομηνία ή άλλη ώρα από τους υπόλοιπους...
Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 41
Κάνε ότι θες δεν μας ενδιαφέρει 317ρη. Αν έχεις συνέχεια μπροστά σου άτομα και πρεπει να τα προσπερνάς και να πηγαίνεις αριστερά δεξιά τότε αμφιβάλλω για τι 1000άρι μιλάμε... Για αυτές τις περιπτώσεις μιλάω... Αν ο άλλος είναι μπροστά σου και ξαφνικά πέσει κάτω τι γίνεται; Εκεί θέλω να σε δω, να λες να κοπεί στο 4:31... Κι εγώ το βγάζω κάτω από 4:20 πλέον όμως δεν ξέρω τι θα συναντήσω στο διάδρομο του σταδίου... Θα μας βάλουν τσούρμο να τρέχουμε και ο ένας θα πέφτει στον άλλο.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Αν πεσει, επεσε. Τι με ενδιαφερει... να προσεχε... να μην επεφτε. Και εγω αν πεσω... επεσα. μολις σηκωθω θα αυξησω το ρυθμο μου και ΑΝ τα καταφερω... περασα, αλλιως ΑΛΕ και εγω!!! Τι ακριβως δεν καταλαβαινετε δηλαδη... πραγματικα λεω κατι το παραλογο; Αν κανω 4:31 και με κοψουν δεν θα πω τιποτα... θα παρω τα μπογαλακια μου και σε αλλη παραλια! ΑΥΤΑ!
Εμαθα απο φιλη μου σημερα οτι εγιναν τραγελαφικα πραγματα και τις περασαν ολες! Συγκεκριμενα μια κρατιοταν απο το διαχωριστικο σχοινι και την εβγαλαν εξω στα τελευταια μετρα... Τρομερη αξιοκρατεια! Θα παμε 600 ατομα για γραπτα και εκει θα γινει πανικος...
Γενικα βλεπω μια ελαστικοτητα στις επιτροπες... Απο μερια τους δεν ειναι και κακο, μια θεση στο λιμενικο ειναι καλη μεσα σε τετοιες περιοδους που ζουμε, και θελουν να βοηθησουν οσους μπορουν να προχωρησουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Το οτι η προκυρηξη λεει καποια ορια δε παει να πει οτι θα τηρηθούν αυστηρά. Οτι γουςταρουν θα κανουν. οι ίδιοι δε κανουν οπως ο 317. Αμα αυτοί θελουν να ειναι ελαστικοί πεντε δεκα δευτερόλεπτα τραβά τους εσυ βίντεο. Στεναχώρια τους. Αμα αντιδράσεις νομιζω οτι αξιοκρατικά θα σε πετάξουν εξω. Κινητά κ ρολόγια να τα βγάλουμε ειπαν αλλα δε κάνανε και κανεναν έλεγχο. Κ τε αθλήματα τυπική διαδικασία ειναι για αυτούς οκ εχουν σκοπο να κόψουν γιατι δε γινεται να προχωρήσουμε τόσοι πολυ αλλα πιστευω πως οπως τα ονειρεύεται ο 317 δε θα ειναι. Κ αντί να χαίρεται που περασε ο ίδιος θα λυπάται για τους υπολοιπους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Θα μας τρελανεις βραδυατικα; Να γεμισει το λιμενικο γυναικες και γυναικουλες δηλαδη; Να μπουν ατομα που δεν κανουν για το σωμα και να παρουν την θεση απο καποιον που πραγματικα την αξιζει; Τι λογικη ειναι αυτη; Οι περισσοτεροι αν ολοι ανεργοι ειμαστε... αυτο δεν σημαινει οτι θα διοριστουν και οι 920 που απομειναμε.. !
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Φιλε μην ανησυχεις αρχιζεις σαν τσουρμο αλλα μετα απο λιγο αραιωνουν τα πραγματα καποιοι μενουν πισω αλλοι φευγουν σφεντονα, και αλλοι ενδιαμεσα αλλα στο ρυθμο του ο καθενας αντε να εισαι με αλλα 2-3 ατομα μαζι και αν, δεν προκειται να ειναι οπως βλεπεις στους αγωνες στιβου που πανε ολοι μαζι. Εχω περασει, για αλλο σωμα και επιτυχως, την διαδικασια και γι αυτο στο λεω.Giorgospcline έγραψε:Κάνε ότι θες δεν μας ενδιαφέρει 317ρη. Αν έχεις συνέχεια μπροστά σου άτομα και πρεπει να τα προσπερνάς και να πηγαίνεις αριστερά δεξιά τότε αμφιβάλλω για τι 1000άρι μιλάμε... Για αυτές τις περιπτώσεις μιλάω... Αν ο άλλος είναι μπροστά σου και ξαφνικά πέσει κάτω τι γίνεται; Εκεί θέλω να σε δω, να λες να κοπεί στο 4:31... Κι εγώ το βγάζω κάτω από 4:20 πλέον όμως δεν ξέρω τι θα συναντήσω στο διάδρομο του σταδίου... Θα μας βάλουν τσούρμο να τρέχουμε και ο ένας θα πέφτει στον άλλο.
Τα ορια ειναι αυστηρα. Στο σταδιο θα ειναι πολλα ματια... Υποψηφιοι και συγγενεις κ φιλοι. Θα κρτανε πολλοι χρονομετρα για να 'επιβλεπουν' την διαδικασια, και να ξερετε κανενας λιμενικος δεν θα παιξει την δουλεια του κορωνα γραμμα για κανεναν. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και με μια αναφορα πας σε διαθεσιμοτητα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Nikos_pro στο δικο μου μηνυμα απαντας η στο παραπανω;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Θα χαιρομαι που θα περασουν οσοι πιάσουν τα ορια... και όχι η σαρα και η μαρα και ο καθε καημενος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σιγα μην ειναι συγγενείς κ φιλοι! Δε πιστευω.. γελάω με την ιδεα. Μια διαδικαςια ειναι δε παίρνουμε καμια πρόκριση η κανα μετάλλιο ελεος.. Τεσπα ας περιμένουνε να δουμε εγω επιμένω οτι η επιτροπή θα κανει οτι θελει με την έννοια ελάχιστης βοήθειας οταν το θελει.. έχουνε ξανα περασει εκατοντάδες τέτοιες προκηρύξεις κ δε νομιζω οτι κάποιος υποψήφιος κατάφερε τιποτα μεχρι στιγμής.. Ε κ οσο για τους γονείς σημερα γέλαγανε οι ομάδαρχες καταρχήν τους άφησαν απεξω φυσικα κ δε τους άρεσε καν η ιδεα οτι κοιτούσαν απο εξω.. Κ επειδη περάσαμε απο το στίβο δε πρόκειται να ξέρουν οι απεξω καν τι γινεται μεσα δε φαινεται τιποτα , κ εκτος αυτού πέταξε κ ενας υψηλόβαθμος τι ήρθανε οι γονείς σας απορώ αν περάσετε εννια μηνες εκπαίδευση θα στέκονται απεξω ; Αυτα οποτε χλωμό να γινει εκδήλωση παρτυ με γονείς κ φιλους
tsao έγραψε:Τα ορια ειναι αυστηρα. Στο σταδιο θα ειναι πολλα ματια... Υποψηφιοι και συγγενεις κ φιλοι. Θα κρτανε πολλοι χρονομετρα για να 'επιβλεπουν' την διαδικασια, και να ξερετε κανενας λιμενικος δεν θα παιξει την δουλεια του κορωνα γραμμα για κανεναν. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και με μια αναφορα πας σε διαθεσιμοτητα
δυστυχως δεν αφηνουν κανεναν μεσα εκτος απο τους διαγωνιζομενους! Ειναι μεσα στη σχολη ευελπιδων και δεν μπαινουν πολιτες. Και σημερα ετσι εγινε. Επισης περσι δεν αφηναν ουτε χρονομετρο ουτε ρολοι να εχεις πανω σου στο χιλιαρι. Το ξερω απο ατομο που εδωσε περσι! Και εγω θα ηθελα πολυ να εχω μαζι μου για να ειμαι σιγουρη για το tempo αλλα μαλλον δεν θα αφησουν οπως περσι
Στο παραπανω παει γιατι με εκνευρισε απιστευτα... Εχω μεινει εκτος για μολις 2 θεσεις το 2011 και κατα 99% λογω τετοιων ελαστικοτητων που προαναφερθηκαν δεν ειμαι στο σωμα!Κυρα-κουλα έγραψε:Nikos_pro στο δικο μου μηνυμα απαντας η στο παραπανω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες