Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Παιδιά ακουστική οξύτητα πόσο είναι το επιτρεπόμενο όριο;
Κανουν ακουογραμμα στους υποψηφιους
Υπάρχει κανείς να μου απαντήσει παρακαλώ!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Εν τελει τα ανεφερει το ΦΕΚ. Μην βαριεσαι και μπες να το δεις. ΦΕΚ Α 17/2014 Googlare το θα βρεις ολες τις απαντησεις.
nikytheguy έγραψε:Παιδιά ακουστική οξύτητα πόσο είναι το επιτρεπόμενο όριο;
οχι! Εμας τουλαχιστον! Απλα σε ρωτανε βουηζουν τ αυτια ς; Αν εχετε προβλημα με τα αυτια σας κτλ... Δεν τα κοιταζουν καν τ αυτια!
\317ρης έγραψε:Βοηθησες πολυ φιλεναδα. Αρα Το τατου παρολο που δεν θα φαινοταν με στολη... Το κοβουν οπως καταλαβα με την φραση "Οι λιμενικοι πρεπει να ειναι ευπρεπεις" συμφωνα με τα λεγομενα της ειρηνης. Καλο αυτο γθατι γεμισαμε τατουατζιδες και Swagers...
παιδια δεν ξερω! Κρατησαν τα ονοματα οσοι ειχαν τατου αλλα δεν ξερω μην το δεσετε σχοινι κορδονι... Ισως και να μην τους αφορα τοσο... Δεν ξερω θα δειξει στις επομενες φασεις...
Εγω παλι εχω αλλη απορια! Αφου εγιναν ολα αυτα χτες αρα στην ανυε πανω απο 2 ωρες δεν θα κανουμε ετσι δεν ειναι; Εκει τελειωσαμε 1 η ωρατο μεσημερι αρα πριν της 1 στην ανυε θα εχουμε τελειωσει; Ξερει καποιος να μ πει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Εξαρτάται από τα διαλείμματα που θα κάνουν τα μέλη της ΑΝΥΕ.
Υ. Γ Σε παρακαλώ να μην στέλνεις συνεχόμενα μηνύματα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Τις εξετάσεις που κάναμε τις κρατανε ή μας τα δίνουν πισω; Γιατι λεει να τα έχουμε μαζι μας και στην ΑΝΥΕ...
Η ΑΝΥΕ είναι απέναντι σχεδόν απο την έξοδο της μαρίνα Ζέας (αν ξερει καποιος απο πειραια ας πει) πάνω στην στροφή;
Η ΑΝΥΕ είναι απέναντι σχεδόν απο την έξοδο της μαρίνα Ζέας (αν ξερει καποιος απο πειραια ας πει) πάνω στην στροφή;
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
σωστά τα λες. Στην οδό Ακτή Μουτσοπούλου 66chris-tina έγραψε:Τις εξετάσεις που κάναμε τις κρατανε ή μας τα δίνουν πισω; Γιατι λεει να τα έχουμε μαζι μας και στην ΑΝΥΕ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Παιδια παντως εγω πιστευω οτι δεν θα την κοψουν την κοπελα για το τατου και γενικα μονο κανεναν που εχει μανικι κτλ! Αποψη μου!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Εγω πιστευω θα την κόψουν !
Greek_Army έγραψε:Εξαρτάται από τα διαλείμματα που θα κάνουν τα μέλη της ΑΝΥΕ.
γιατι εχετε γινει τοσο παραξενοι; Δλδ σε ενοχλει που απαντησα σε 2 ατομα και μετα ρωτησα και γω κατι; Πραγματικα δεν προκειτε να ξαναστειλω οχι οτι σε νοιαζει αν δεν ξαναστειλω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μου την πεις! Τεσπα... Δεν ειμαι παιδακι να καθομαι να μαλωνω και να ασχολουμε γιατι εστειλα 3 και οχι 1 μνμ.
-
- Στρατηγός
Το φόρουμ έχει κανόνες θα μπορούσες να απαντήσεις στα δύο άτομα και να ρωτήσεις και εσύ κάτι και Όλα αυτά σε ένα μήνυμα καθώς υπάρχει η δυνατότητα της μορφοποίησης "επεξεργασίας", από εκεί και πέρα αν εσύ θεωρείς πως σου την είπα είναι δικό σου θέμα, φαντάσου να μην έγραφα και το σε "παρακαλώ".
Και επειδή είμαστε παράξενοι θα έπρεπε να είσαι ενήμερη πως οι κομμένες λέξεις σε στυλ SMS απαγορεύονται ( Σωστά ελληνικά ή διαγραφή ) .
Και επειδή είμαστε παράξενοι θα έπρεπε να είσαι ενήμερη πως οι κομμένες λέξεις σε στυλ SMS απαγορεύονται ( Σωστά ελληνικά ή διαγραφή ) .
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Είστε άσχετοι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα με το τατουάζ κ οταν περάσω θα ανεβάσω φοτο μου με το τατουάζ μου. οσο για την κοπέλα που το ειχε στο πισινό γούστο της !!! τράβατε άσχημα ζόρια εδώ μέσα.. η προκυρηξη πουθενά δε λεει ότι απαγορεύονται , ούτε για τα εμφανή σημεία.. Μεταξύ σας τα λέτε ολα.. Εγω εχω δει πολλούς λιμενικούς με τατουάζ μονο φίλους εχω δυο. Φουλ Καατινια πια
Καλά ηρέμησε, ο καθένας έχει την άποψη του όπως και εσύ έχεις την δική σου. Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα κόψουν κάποιον για το τατουάζ εκτός και αν είναι σε σημεία τύπου λαιμός και γενικότερα κάνουν μπαμ ή είναι εντελώς αντιαισθητικά και αυτό με πολύ επιφύλαξη.
-
- Στρατηγός
Κυρα-κουλα έγραψε:Είστε άσχετοι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα με το τατουάζ κ οταν περάσω θα ανεβάσω φοτο μου με το τατουάζ μου. Οσο για την κοπέλα που το ειχε στο πισινό γούστο της ! Τράβατε άσχημα ζόρια εδώ μέσα. Η προκυρηξη πουθενά δε λεει ότι απαγορεύονται, ούτε για τα εμφανή σημεία. Μεταξύ σας τα λέτε ολα. Εγω εχω δει πολλούς λιμενικούς με τατουάζ μονο φίλους εχω δυο. Φουλ Καατινια πια
Μην συγχίζεσαι και μην χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς, κανείς δεν έγραψε πως απαγορεύονται τα τατουάζ γενικά , απλά δεν είναι όλα τα σχέδια επιτρεπτά, τώρα για το αν τα λέμε μεταξύ μας θα φανεί και δεν γινόμαστε κατίνες που εκφράζουμε την άποψη μας για ένα τατουάζ που θεωρητικά και πρακτικά δεν είναι καλή εικόνα για ένα στρατιωτικό σώμα.
Ούτε στο παρελθόν έλεγε καμία προκήρυξη για τατουάζ και όμως υπήρχαν άτομα που κόπηκαν και ξέρεις τι έκαναν; Κατέθεσαν προσφυγή έγινε το δικαστήριο και το μόνο που κατάφεραν ήτανε να χάσουνε χρόνο και χρήμα, αλλά είμαστε άσχετοι εμείς εδώ μέσα, ευτυχώς ήρθες εσύ να μας διαφωτήσεις και να μας μάθεις πως λειτουργεί το Λιμενικό Σώμα.
Και αφού είμαστε άσχετοι, μάθε λοιπόν, πως για θέματα εμφάνισεις και ενδυμασίας, με μια απλή αναφορά από ανώτερο γίνεται ΕΔΕ βάσει ΣΠΚ και ένας λιμενικός μπορεί να αποστρατευτεί από το Σώμα μέσα σε μια ημέρα έτσι απλά.
Μην μας κάνεις μαθήματα, ήρθες το 2014 να μας πεις πως λειτουργεί το Λιμενικό, ήμαρτον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες