Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Πως εισαι τοσο σιγουρος;
expedition έγραψε:Πριν το Δεκέμβρη μη περιμένετε κάτι.
Μεγαλε γκουρου απο που πηγαζει ολο αυτο?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
O γκουρού είσαι εσύ που έλεγες στις 12 Φεβρουαρίου 2014 αναφερόμενος στη προκήρυξη Ε. Φ. Ότι "Οταν θα βγει θελω να σας δω ολους σας. " Και έχουμε 16 Σεπτεμβρίου και δεν έχει βγει τίποτα. Για του λόγου το αληθές /forum/forum_posts.asp?TID=12045&PID=334286#334286. Έχω άδικο;toro έγραψε:expedition έγραψε:Πριν το Δεκέμβρη μη περιμένετε κάτι.
Μεγαλε γκουρου απο που πηγαζει ολο αυτο;
Για το λιμενικό άσε να γνωρίζω κάτι παραπάνω... Από Δεκέμβρη και βλέπουμε. Και αν θες επιβεβαίωση εδώ θα είμαστε και θα το δεις.
Πονηρε το ελεγα και το λεω ακομα οτι θα βγει... αν ημουνα γκουρου θα ξερα και την ημερομηνια!
Και το λεω ακομα.. οταν θα βγει θελω να σας δω ολους!
- expedition
- Υπολοχαγός
Δες μας. Βγουν δε βγουν οι προκηρύξεις, δε μου καίγεται καρφάκι φίλε μου. Όταν εγώ έδινα πριν κάποια χρόνια πέρασα εκεί που ήθελα. Λόγω θέσεως λοιπόν σήμερα έχω την ευχέρεια να περνούν σε γνώση μου ως αυτήκοος μάρτυρας κάποιες πληροφορίες που αφορούν τα συγκεκριμένα θέματα τα οποία θεωρώ ότι είναι καλό να τα μοιράζομαι στο forumtoro έγραψε:Και το λεω ακομα. Οταν θα βγει θελω να σας δω ολους!

Μονο ο υπουργος ξερει ποτε θα βγει η προκυρηξη... ουτε ανωτεροι ουτε ανωτατοι αξιωματικοι ουτε ο αρχιεπισκοπος... δηλαδη ελεος ρε παιδια!!!
- expedition
- Υπολοχαγός
Η προκήρυξη μικρέ δεν είναι ένα χαρτάκι που βγαίνει ξαφνικά σε 1 ωρίτσα. Θέλει μεγάλη προετοιμασία από πίσω. Τη προετοιμασία αυτή τη κάνουν Αξιωματικοί υπό την επίβλεψη του εκάστοτε Αρχηγού ο οποίοι για να "τρέξουν" όλο αυτό το πράγμα το γνωρίζουν αρκετά πριν το μάθετε εσείς. Υπενθυμίζω ότι το παρόν θέμα αφορά το Λιμενικό.PANIC έγραψε:Μονο ο υπουργος ξερει ποτε θα βγει η προκυρηξη... Ουτε ανωτεροι ουτε ανωτατοι αξιωματικοι ουτε ο αρχιεπισκοπος... Δηλαδη ελεος ρε παιδια!
Σημειωτέον ότι δεν είπα το πότε θα βγεί αλλά ότι πριν το Δεκέμβρη αποκλείεται. Ξέρω τι γράφω και θυμάμαι πολύ καλά τι γράφουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Έτσι για να γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος.

Το 'μικρε' μεγαλε ελπιζω να μην το ειπες ειρωνικα διοτι δεν με ξερεις.. χωρις παρεξηγηση... παμε παρακατω.. παντα καποιος/α θα βγει να μας πει οτι εχει καποιο ανωτατο στελεχος μεσα που γνωριζει σιγουρα τι προκειτε να γινει με την προκυρηξη και παντα μενουμε στο μηδεν... τωρα αν εσυ αδελφε κανεις ολη την εκαστοτε προετοιμασια η συμμετεχεις με καποιον τροπο σε αυτη της προκυρηξης τοτε να πω οκ εχεις δικιο... τα υπολοιπα που μου ανεφερες για την διαδικασια εκδοσης της προκυρηξης τα ξερουμε και μεις πανω κατω... δεν ημαστε τοσο ασχετοι.. φιλικα παντα
Μιλαμε παντα για λιμενικο.. χωρις να αναφερομαι σε διαφορετικη προκυρηξη..
- expedition
- Υπολοχαγός
Το μικρέ πήγαινε ηλικιακά (και βαθμολογικά εφόσον επιτύχεις σε κάποιο διαγωνισμό ή σχολή). Ήδη έχω γράψει αρκετά και δε πρόκειται να αναρτήσω εδώ το βιογραφικό μου ή το ποιος είμαι (ούτε και ενδιαφέρει κανένα). Αν θες ρώτα τη διαχείριση του forum και συγκεκριμένα τον Greek_Army.PANIC έγραψε:Το 'μικρε' μεγαλε ελπιζω να μην το ειπες ειρωνικα διοτι δεν με ξερεις. Χωρις παρεξηγηση... Παμε παρακατω. Παντα καποιος/α θα βγει να μας πει οτι εχει καποιο ανωτατο στελεχος μεσα που γνωριζει σιγουρα τι προκειτε να γινει με την προκυρηξη και παντα μενουμε στο μηδεν... Τωρα αν εσυ αδελφε κανεις ολη την εκαστοτε προετοιμασια η συμμετεχεις με καποιον τροπο σε αυτη της προκυρηξης τοτε να πω οκ εχεις δικιο... Τα υπολοιπα που μου ανεφερες για την διαδικασια εκδοσης της προκυρηξης τα ξερουμε και μεις πανω κατω... Δεν ημαστε τοσο ασχετοι. Φιλικα παντα
Κλείνοντας επειδή δε πρόκειται να ξαναγράψω μέχρι να υπάρχει κάτι νεότερο υπενθυμίζω ότι όποιος θέλει λαμβάνει υπόψη τις πληροφορίες και όποιος δε θέλει με γεια του με χαρά του. Απλά τα πράγματα...

Σωστος...
Πέραν από τα γραφόμενα μου στην προηγούμενη σελίδα, ουδέν νεότερον από την πλευρά μου κύριοι και κυρίες. Φυσικά όπως έγραψα και προηγουμένως για οτιδήποτε νεότερο θα σπεύσω κατευθείαν 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
expedition έγραψε: Αν θες ρώτα τη διαχείριση του forum και συγκεκριμένα τον Greek_Army.
Είσαι ωραίο παιδί, ευγενικός, έμπιστος και πάνω απ'όλα έχεις καλή καρδιά, αυτά γνωρίζω

expedition έγραψε:
Κλείνοντας επειδή δε πρόκειται να ξαναγράψω μέχρι να υπάρχει κάτι νεότερο υπενθυμίζω ότι όποιος θέλει λαμβάνει υπόψη τις πληροφορίες και όποιος δε θέλει με γεια του με χαρά του. Απλά τα πράγματα...
Εσύ ορίζεις το πότε θα γράψεις κάτι που θεωρείς πως θα φανεί χρήσιμο, από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει από μόνος του τι θα πιστέψει και τι όχι.
Eγώ προσωπικά σε σέβομαι και γνωρίζω πως αυτά που γράφεις δεν είναι τυχαία.
Χαίρετε. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε δυο προκηρύξεις ταυτόχρονα. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες