Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

εκαμ ελλας έγραψε:Το ξερω οτι ακουγονται πολλα απο πολους... Αλλα η πηγη που εχω ειναι αυτη που υπογραφη την εγκριση για το αν θα βγει ή οχι... Μου ειπε οτι θα βγει το καλοκαιρι και οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ειμαστε ειδη μεσα στις σχολες... Μου ειπε κατα 99,9 τα εκατο ειναι τελειωμενο... Τωρα δεν μπορω να σας πω παραπανω πραγματα για το τι και πως... Ευχομαι και εγω να βγει, παντως και παλιοτερα οτι μου εχει πει εχει βγει...

φιλε μου, βλεπεις ποσα ατομα ονειρευονται την αστυνομια, εστω και μια στο εκατομυριο να μην ισχυουν αυτα που λες να ξερεις οτι κανεις μεγαλο κακο με την παραπληροφορησει. Ο ιδιος ο υπουργος εχει πει οτι μεχρι το 2015 δεν θα γινουν προσληψεις και εσυ μας τα ανατρεπεις ολα με αυτο που μας λες, ευχομαι να υπαρχει καπνος σε ολα αυτα. Αα και κατι αλλο κανε ενα προφιλ Γιατι Αυτη η προχειροτητα δεν μου αρεσει.Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

εκαμ ελλας έγραψε:Το ξερω οτι ακουγονται πολλα απο πολους... Αλλα η πηγη που εχω ειναι αυτη που υπογραφη την εγκριση για το αν θα βγει ή οχι... Μου ειπε οτι θα βγει το καλοκαιρι και οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ειμαστε ειδη μεσα στις σχολες... Μου ειπε κατα 99,9 τα εκατο ειναι τελειωμενο... Τωρα δεν μπορω να σας πω παραπανω πραγματα για το τι και πως... Ευχομαι και εγω να βγει, παντως και παλιοτερα οτι μου εχει πει εχει βγει...

Καμία τριάδα για το στοίχημα έχει να μας δώσει η πηγή σου; Που θα είστε και στις σχολές μέχρι το τέλος του χρόνου...

Oι αστυνομικές σχολές δεν θα δεχθούν ιδιώτες για τα επόμενα 2 χρόνια.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Μη φτιαχνεται κλιμα παιδια γιατι θα πεσει ακυρο και θα ξενερωσουν πολλα ατομα... Ειμαστε που ειμαστε ξενερωμενοι... Να μιλησετε με ονοματα αν ειναι να πειτε κατι... Μπορω και εγω να βγω να πω οτι θα παρει 1200 ατομα το καλοκαιρι 100% απο τη γαδα το εμαθα ξερω γω... Οι περισσοτεροι θα πουν τι λεει ο μακακας αλλα καποιοι θα το πιστεψουν... Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Στο σαιτ του ασεπ λεει οτι υπουργειο προστασιας του πολιτη ανακινωσε 13 14 15 δεν θα παρει ενστολο προσοπικο και απο το δεκαεξι θα παρει μιωμενο 50%
Άβαταρ μέλους
jack
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από jack »

Θα Ήθελες Να μας Παραθέσεις Μήπως Και το λινκ ;
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apache »

jack έγραψε:Θα Ήθελες Να μας Παραθέσεις Μήπως Και το λινκ ;

Το λινκ τι το θες;
Αυτα ειναι γνωστα απο οταν ψηφιστηκε το μεσοπροθεσμο του 13-15
Άβαταρ μέλους
jack
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από jack »

Τι το θέλω συγγνώμη φίλε μου κοροϊδευόμαστε ; Αρκετή παραπληροφόρηση έχει πέσει εδο μέσα, αλλά πέραν αυτού εάν δεν έχει τεκμηριωμένα νέα δεν νομίζω ότι έχει το δικαίωμα να βγαίνει στο φόρουμ και να λέει ότι του κατέβει περί ασεπ κλπ. Εκτός βεβαία εάν το γυρίσουμε στην επιστημονική φαντασία και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.

Υ. Γ. Να θυμίσω μόνο ότι έρχονται 7,5 δις από τρόικα άμεσα.

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apache »

jack έγραψε:Τι το θέλω συγγνώμη φίλε μου κοροϊδευόμαστε ; Αρκετή παραπληροφόρηση έχει πέσει εδο μέσα, αλλά πέραν αυτού εάν δεν έχει τεκμηριωμένα νέα δεν νομίζω ότι έχει το δικαίωμα να βγαίνει στο φόρουμ και να λέει ότι του κατέβει περί ασεπ κλπ. Εκτός βεβαία εάν το γυρίσουμε στην επιστημονική φαντασία και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.

Υ. Γ. Να θυμίσω μόνο ότι έρχονται 7,5 δις από τρόικα άμεσα.

Για ποια παραπληροφορηση μιλας;
Το τελευταιο που εχει ψηφιστει και ισχυει μεχρις στιγμης για τις προσληψεις στο δημοσιο μιλαει για 0 προσληψεις στον υπουργειο δημοσιας ταξης την τριετια 12-13-14.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άβαταρ μέλους
jack
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από jack »

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν σου την παρέμβαση γιατί το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει, όμως αν μου επιτρέπετε έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί ο συντάκτης της συγκεκριμένης παραγράφου συγχέει γενικά ένστολο προσωπικό με τα 580 άτομα των παραγωγικών σχολών. Τώρα εάν το βλέπω λάθος δεκτή η κάθε Γνώμη.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μαλλον αυγουστο 500 ατομα. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Θα σας ελεγα τωρα αλλα θα φαω διαδυκτιακη ''καμπανα''
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Ναι μωρε μεχρι τον μαιο καπιοι λενε θα βγει για σοφρωνιστικους αλλοι λενε θα βγει εποπ και εδω λενε και για ειδικους φρουρους ολοι τρελιτσα πουλατε; Το εχετε πιστεψει; Απο τον δεκεμβρη μιλανε ολοι μπας και βγαλουν λιγες θεσεις για σοφρωνιστικους και ακομα βλεπουμε τα αστερια εγινε σαλος με την ομηρια στα τρικαλα και ο υπουργος δικαιοσυνης και καλα σηκωσε γη και ουρανο για να επανδρωσει της φυλακες μεχρι και συσκεψη με τον σαμαρα ειχε περι του θεματος και ακομα μας εχουν στον περιμενε... Παρτε το χαμπαρι δεν υπαρχουν κονδυλια. Διαβαστε το μακροπροθεσμο και μην ονειροπολειτε. Οποιος θελει να μπει αστυνομια τωρα μονο μεσω πανελαδικων και οι επιτυχοντες το 2015 θα ξεκινησουν ! Οσο αναφορικα τωρα με τους ειδικους φρουρους τυχαιο ηταν που λιγες μερες πριν πουν τα ναι στην βουλη για τα μνημονεια ξαφνικα βγηκε προκυρηξη για 1200"; Οχι για 500 ουτε για 700 αλλα για 1200... Ειναι ξεκαθαρο πως βγηκε η προκηρυξη γτ μετα δεν θα μπορουν να κανουν προσληψεις γιατι πολυ απλα μας εχουν δεσμευσει ! Εδω στο φορουμ ειναι ωραιο να λεεει ο καθενας την γνωμη του αλλα μην ξεφευγουμε ημαρτων ρε παιδια. Γνωμη μου ειναι πως ο θεσμος τον ειδικων φρουρον αργοπεθαινει. Ειμαι και εγω ενας απο εσας που περιμενει πως και πως την προκηρυξη αλλα πρεπει να ξυπνησουμε και να αντικρυσουμε την αληθεια στα ματια... Γιαυτο λοιπον σηκωθειτε απο τα κρεβατια σας και ανοιξτε λιγο τους οριζοντες σας στο τροπο σκεψης γιατι μας εχουν κανει προβατα. Μπορει να μην μας ψεκαζουν αλλα υπαρχουν αλλοι τροποι να μας κανουν πλυση εγκεφαλου και πιστεψτε με το εχουν καταφερει. Γιατι μας καθοδηγουν με βαση το χρημα και ο ανθρωπος δυστηχως κυνηγαει το χρημα.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από dimitris mak »

=
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GiannisK »

Υπομονη παιδια... ΤΙποτα δν ειναι σιγουρο. Ουτε οτι δεν θα παρει αλλα ούτε οτι θα παρει... !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες