Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
μακαρι να εχεις δικιο ρε φιλε...ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι η αναμονη θα εξαντλησει τις αντοχες πολλων εδωμεσα.
Καποιες σκεψεις κυριοι, τροφη για σκεψη...... Καταρχην, οπου και να κλειδωσαν οι βασεις θα υπαρξουν μειωσεις συν τω χρονω. Κι αυτο γιατι :
- Στανταρ εχουν κανει τα χαρτια τους κι αρκετες κοπελες, που σε αρκετες περιπτωσεις εχουν και ψηλα απολυτηρια - ενιαιου - και διαφορα χαρτια και διπλωματα που βαρια βαρια εχουν αρκετα μορια... Δεδομενου λοιπον οτι πλεον οι αθλητικες δοκιμασιες αποσκοπουν και στο να απομακρυνουν τις γυναικες απο το σωμα (δεν το λεω γιατι το εγκρινω, αλλα ειναι μια πραγματικοτητα), αρκετες απο αυτες θα κοπουν στα αθληματα, αρα θα αδειασουν θεσεις.
Τωρα οκ, ειπαμε οτι θα περνανε ετσι τον κοσμο για να μην χρειαζεται οι της επιτροπης να επιβλεψουν ξανα αλλους για τα αγωνισματα και να τελειωνουν νωριτερα... Αλλα αυτο πιστευω για οριακες διαφορες, κατα τα αλλα αμα πατησεις το 1000αρι σε 5 λεπτα την εκατσεσ...
- Δευτερον, στανταρ κι η προκυρηξη της πυροσβεστικης θα απορροφησει ατομα, ποσο μαλλον αφου εισαγωγη στις σχολες θα'ναι απο 2012, αρα πολλοι που θα χουν περασει και στην πυροσβεστικη, και κατοπιν στα αγωνισματα της, λενε bye bye στην αστυνομια και πανε για εκει.
- Τριτον και τελευταιον, πολλες φορες κανοντας την βολτα μου στην αθηνα ειδα νεα παιδια σωματικης διαπλασης επιπεδου υπο του μηδενος, να ειναι ηδη στο επαγγελμα... Αυτοι μαλλον περασανε σε παλιοτερες σειρες που δεν ηταν κι ιδιαιτερα αυστηροι στα αγωνισματα.
Που σημαινει στην πραξη, πολλοι απο εκεινους με τα πολλα μορια ειναι παρομοια παιδια που ναι μεν σκιζουν σε απολυτηρια, διπλωματα κ. Τ. Λ αρα εχουν ψηλα μορια, ομως δεν το'χουν με τα αγωνισματα καθολου, αρα θα εχουμε κι απο κει περικοπες.
Θα μου πειτε "σιγα, τοσο καιρο θα'χαν καταπιαστει να κανουν καμια προπονηση, αρα λογικα δεν θα χουν θεμα... "
Και ομως κυριοι σας πληροφορω, οτι στο γυμναστηριο που πηγαινω υπαρχουν ατομα με 2500+ μορια που μολις τον τελευταιο μηνα αποφασισαν οτι ειναι ωρα να κανουν οτι ποτε στην ζωη τους μεχρι τωρα δεν εκαναν...
Τα συμπερασματα δικα σας.
Προταση μου λοιπον, και να περασει ο καιρος, οταν τελικα ανακοινωθει και η τελικη λιστα επιτυχοντων, κοιταξτε την καλα, γιατι θα εχουν αδειασει ενα σωρο θεσεις ενδιαμεσα, και μπορει να χωσουν αλλον με λιγοτερα μορια απο εσασ... Εγινε και περσι αυτο.
Αρα μεχρι τελουσ... Παντα τα εχετε το νου σας.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Φιλε σιμεων ποτε δεν ειπα οτι η βαση ειναι 2310. Εγω ειπα οτι μου ειπε ο αστυνομικος που με πηρε!
κ αργοτερα που ρωτησα στο α. Τ μου ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν ξέρουν για ποιες θεσεις ειναι ουτε ποσο ειναι η βαση!
κ αργοτερα που ρωτησα στο α. Τ μου ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν ξέρουν για ποιες θεσεις ειναι ουτε ποσο ειναι η βαση!
Οποτε ο αστυνομικος αλλα σε ε'ιπε στο τηλ και αλλα μετα. Λαθος καταλαβα
L.S 1871 έγραψε:Οπως ειχα πει κ πιο πριν στις 11.20 με πηραν τηλ απο το α. Τ κ μου ειπαν οτι ειμαι ενας απο τους τελευταιους επιτυχοντες (μ.2310) κ να περασω απο το α. Τ για να με ενημερωσουν για την κληρωση. Στη 1 πηγα στο α. Τ για να υπογραψω οτι ελαβα γνωση και μου εδωσαν κ 2 χαρτια οπου εκει με ενημερωνουν για πιο θεμα πρεπει να βρισκομαι την δευτερα 3-9-2011 στη Σ. Α. Ε. Α (εκει θα γινει η κληρωση καταξης). Σε αυτο αναφερει καθαρα οτι προκειται για τις 960 θεσεις Α κατ κ για τις 240 θεσεις Β κατ. Χωρις να λεει για επιλαχοντες κ κατι τετοιο (μπορει βεβαια να μην το γραφουνε για οικονομια χαρτιου ή για καποιο αλλο λογο που δεν ξερω)
Οπως ειχα πει κ πριν δεν θελω να παιξω με την αγωνια κανενος γι αυτο ρωτησα τον αστυνομικο μηπως ξερει για ποιες θεσεις γινεται (η κληρωση) ή μηπως ξερει που περιπου ειναι η βαση και μου απαντησε με ειλικρινεια λεγοντας μου "" φιλε μου δεν ξέρω""...
δηλαδη το χαρτι λεει ξεκαθαρα οτι με 2310 εισαι απο τους τελευταιους επιτυχοντες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Συνεχίζουμε στο ΚΨΜ 

Οχι ATHIS δεν λεει πουθενα κατι τετοιο, δεν ειναι κατατοπιστικο απο την αποψη οτι δεν δινει τις πληροφοριες που θα θελαμε. Πχ επιτυχον ή επιλαχον κλπ!
τωρα τι να πω παμε με βαση 2360 κ οτι καλο ας ερθει.
παντως μακαρι η βαση να ειναι υψηλη 2500-2600 κ παιδια με σπουδες κλπ να μπουν ωστε οι κυριοι της κυβερνησεως να δουν που "καταντησαν" αυτα τα ατομα... ! Αλλα πραγματα οραματιστηκαν κ σπουδασαν κ με αλλα ασχολουνται!
τωρα τι να πω παμε με βαση 2360 κ οτι καλο ας ερθει.
παντως μακαρι η βαση να ειναι υψηλη 2500-2600 κ παιδια με σπουδες κλπ να μπουν ωστε οι κυριοι της κυβερνησεως να δουν που "καταντησαν" αυτα τα ατομα... ! Αλλα πραγματα οραματιστηκαν κ σπουδασαν κ με αλλα ασχολουνται!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Με τον athis εχουμε το ίδιο πρόβλημα απότι κατάλαβα.και εγώ Εχω 23700 και μου είπε (μια κυρία με πολιτικά) οταν την ρώτισα την σειρά μου οτι είμαι 1540 + (δεν θυμάμαι ακριβός).
οταν πείρα τηλέφωνο Όμωσ Μου είπε οτι τα μόρια δεν Βγήκαν Ακόμη αλλα μετα την κλήρωση) ...
ΑΥΤΟ που με τρώει η Περιέργεια Είναι τι σειρά ήταν αυτή;
μήπως ειναι απλά μια σειρά που δείχνει ποσοι ισοψηφούν;
ξέρει Κάποιοσ Να με Απαντήσει;
οταν πείρα τηλέφωνο Όμωσ Μου είπε οτι τα μόρια δεν Βγήκαν Ακόμη αλλα μετα την κλήρωση) ...
ΑΥΤΟ που με τρώει η Περιέργεια Είναι τι σειρά ήταν αυτή;
μήπως ειναι απλά μια σειρά που δείχνει ποσοι ισοψηφούν;
ξέρει Κάποιοσ Να με Απαντήσει;
Παιδιά μακάρι οι βάσεις να είναι χαμηλές γιατί έχω 2300 και τις τελευταίες μέρες με τα όσα διαβάζω δεν μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία μου, χωρίς υπερβολή. Αν η βάση είναι 2300, υποθετικά πάντα, όπως διάβασα παραπάνω θα είμαστε μέσα εμείς με τα 2300; Πάντως καλή δύναμη σε όλους και να θυμάστε ότι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε με κάθε επισημότητα!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
νιώθω πολύ Καλύτερα Αν όντος είναι έτσι !battle3 έγραψε:Λοιπόν παιδιά, μόλις γύρισα από το τμήμα. Ισοβαθμούσα με άλλα 4 άτομα! Σε καλούν για να υπογράψεις ότι έλαβες γνώση για την κλήρωση η οποία θα γίνει Δευτέρα χωρίς απαραίτητη την φυσική σου παρουσία. Πάντως δεν ξέρανε αν ήμουν επιτυχών ή επιλαχών... Επίσης από ότι κατάλαβα αυτά τα 1500,1650 κτλ είναι αύξων αριθμός και όχι θέση. Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε τουλάχιστον. Η ισοβαθμία μου ήταν στο α/α 1600+
Τουλαχιστον να ξερουμε αν ημαστε επιλαχων
Δηλαδη τι σου ειπαν στο τμημα; εισαι μεσα με 2660; η επιλαχων;
Μόλις μίλησα τηλ με κάτι φίλους που είναι στα πράγματα και μου επιβεβαίωσαν βάση 2360.

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Ρε ξεκολληστε... Αυτο που σου λενε απο το τμημα... Ειναι αυξοντας αριθμος ισοβαθμιας... Και δεν αρχιζει απο το 0 να πηγαινει μεχρι το 1700... Δεν εχει καμια σχεση αυτος ο αριθμος... Υπομονη λιγες μερες ακομα... Μακαρι οπως λενε τα παιδια εδω στο φορουμ να ειναι η βαση στα 2360 γιατι εχω 2510
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες