Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Κανενα νεοοοοο;
Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

toro έγραψε:Κανενα νεοοοοο;
Προσωπικη μου αποψη φιλε toro, ειναι οτι μεχρι τον Απριλη που ειναι οι εκλογες δε θα εχουμε καποιο νεο. Απο τοτε και μετα πιστευω πως κατι μπορει ν΄ακουστει

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Τον απριλη τελικα ειναι οι εκλογες; Συμφωνω μαζι σου.
panagos

Δημοσίευση από panagos »

Παιδιά μην παραμυθιαζομαστε ολοι εδω μεσα, ο θειος μου ειναι αξιωματικος στη γ. Α. Δ. Α. Και μου ειπε πως δεν υπαρχει περιπτωση να βγει προκυρηξη για τουλάχιστον 1 χρόνο αφου αποφητησει αυτη η σειρα... Οποτε μερικοι μη διαδίδουν φημες εδω μεσα και μην ονειροβατουν και εμεις ας ψαξουμε να βρούμε καμιά δουλειά γιατί θα μας φαει το σκοτάδι
vaso st.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vaso st. »

Εννοεις οτι ουτε το 2012 δεν θα βγαλει το σεπτεμβριο... ;
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Ολοι θελουμε να αποκατασταθουμε και να εχουμε μια ομορφη ηρεμη ζωη με σταθερο μισθο, οικογενεια κτλ κτλ... αλλα ρε παιδια η Ελλάδα δεν χρειαζεται αλλους ειδικους φρουρους και δεν εχει να τους πληρωσει, γιατι να σας προσλαβει; Για να γινετε κ εσεις δημοσιοι υπαλληλοι και να κανετε αφαιμαξη στο κρατος; , γιατι γ. ω την ατυχια μου ειστε εγωιστες και δεν σκεφτεστε τιποτ αλλο παρα τον εαυτο σας;

mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mastixas »

Παρακολουθω το θέμα εδω και καιρό, όπως και πολλοί άλλοι, και αναρτήσεις σαν και τις προηγούμενες δεν προσφέρουν σε κάτι και δεν μας βοηθουν. Ναί, περιμένουμε να γίνουμε ειδικοί φρουροί γιατί κάποιοι το θέλουμε πραγματικά. Και η Ελλάδα (δυστυχώς ναι) χρειάζεται και άλλους γιατί έρχονται δύσκολες ώρες και όποιος μπαίνει τώρα σε αυτό το σώμα γνωρίζει ότι τα χρήματα είναι πολύ λίγα για το ρίσκο που θα παιρνει κάθε μέρα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένει "ομορφη ηρεμη ζωη με σταθερο μισθο, οικογενεια κτλ κτλ. " Αυτα να τα πείτε σε άλλους που στελεχωνουν άλλα γραφεία και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα και να αφήσετε εμας να ονειρευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φιλε μου στο ευχομαι να μπεις, γιατι σου αρεσει αλλα πιστεψε με εισαι η εξαιρεση στον κανονα, το 90% θελει να μπει για να βολευτεί και μη μου πεις οτι δεν συμφωνεις... Οσο για την Ελλαδα, θελω να μου πεις ποιος εβαλε μεσα τους πακιστανους; Ο περβεζ μουσαραφ; Τους αλβανους ο Ενβερ Χοτζα; Τους βουλγαρους ο Ζιβκοβ; οχι οι ελληνες τους εβαλαν μεσα τους ξενους και μονο εμεις φταιμε για το χαλι μας

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

roverr24 έγραψε: Φιλε μου στο ευχομαι να μπεις, γιατι σου αρεσει αλλα πιστεψε με εισαι η εξαιρεση στον κανονα, το 90% θελει να μπει για να βολευτεί και μη μου πεις οτι δεν συμφωνεις... Οσο για την Ελλαδα, θελω να μου πεις ποιος εβαλε μεσα τους πακιστανους; Ο περβεζ μουσαραφ; Τους αλβανους ο Ενβερ Χοτζα; Τους βουλγαρους ο Ζιβκοβ;οχι οι ελληνες τους εβαλαν μεσα τους ξενους και μονο εμεις φταιμε για το χαλι μας

εσυ σιγουρα ψηφιζεις πασοκ...

Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

roverr24 έγραψε:Ολοι θελουμε να αποκατασταθουμε και να εχουμε μια ομορφη ηρεμη ζωη με σταθερο μισθο, οικογενεια κτλ κτλ... Αλλα ρε παιδια η Ελλάδα δεν χρειαζεται αλλους ειδικους φρουρους και δεν εχει να τους πληρωσει, γιατι να σας προσλαβει; Για να γινετε κ εσεις δημοσιοι υπαλληλοι και να κανετε αφαιμαξη στο κρατος; γιατι γ. Ω την ατυχια μου ειστε εγωιστες και δεν σκεφτεστε τιποτ αλλο παρα τον εαυτο σας;

Την αφαιμαξη στο κρατος την εκαναν και την κανουν οι φρουροι και γενικοτερα τα σωματα ασφαλειας οι αυτοι που σε εκαναν αποικια της Γερμανιας; Απο το 1981 μεχρι σημερα εχουν γινει τοσα σκανδαλα (γι αυτο και φτασαμε εδω που φτασαμε) που εσυ το μονο που εχεις να πεις ειναι αυτη την εξυπναδα;

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οπα, χαλαρωσε φιλε μου, εγω ειπα ότι δεν χρειάζονται  αλλοι φρουροι και οχι οτι οι φρουροι εφαγαν τα λεφτα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Φιλε μου roverr24 αν δεν χρειαζονται οι φρουροι η αστυφυλακες οταν θα σου συμβει κατι και θα παρεις το 100 θα σου πουν λογο ελειψεις προσωπικου ολοι στην βαρδια ειναι σε περιστατικο καλεσε παλι αργοτερα! Αλλα εσυ θα εχεις αναγκη εκεινη την στιγμη
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χρειαζεται να μπαινουν τοσοι οσοι αποστρατευονται, η αστυνομια εχει προσωπικο απλα δεν το χρησιμοποιει σωστα...
Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

roverr24 έγραψε: Οπα, χαλαρωσε φιλε μου, εγω ειπα ότι δεν χρειάζονται Αλλοι φρουροι και οχι οτι οι φρουροι εφαγαν τα λεφτα...
Εγω χαλαρος ειμαι, εσυ μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Αυτος που ειναι στα σωματα ασφαλειας και βρισκεται καθε μερα σε κινδυνο δεν εχει καμια σχεση με το δημοσιο υπαλληλο που ολοι γνωριζουμε. Μη συγχεεις ανομοια πραγματα. Οι φρουροι γιατι δε χρειαζονται για σενα; Για να μη σε φερουν σε ακομα πιο δυσκολη οικονομικη κατασταση; Γι αυτο μιλας για αφαιμαξη του κρατους; Θα περιμενα παντως να σε πειραζει περισσοτερο που εχουμε 300 (αυτοι ειναι η βιτρινα γιατι υπαρχουν ακομα πιο πολλοι) που ετρωγαν τοσα χρονια με χρυσα κουταλια και σε εκαναν προτεκτορατο για τα επομενα +30 ετη, παρα ενας φρουρος που ριψοκινδυνευει και παιρνει το μηνα 800 ευρω (και αν παιρνει τοσα). Γιατι αν σου συμβει κατι (που ευχομαι να μη σου συμβει ποτε) αυτον που λες οτι δε χρειαζεται θα καλεσεις να σε βοηθησει.

ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Πες τα... πες τα... και καποιος πρεπει να τα πει αυτα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες