Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από pro777 »

Στην επιτροπή απαλλαγών τι χαρτιά χρειάζονται μόνο του στρατιωτικού γιατρού που μας έχει γράψει όταν πήγαμε και το χαρτί κατάταξης η και όλα τα άλλα για την πάθηση μας;
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

pro777 έγραψε: ο νόμος λέει ότι σε εξετάζει ο γιατρός αλλά στην ουσία απλά βλέπει το χαρτί σου άρα το χαρτί σου βλέπει και είναι σαν να σε εξεταζειΙε γώ έχω μια φωτοτυπία από δημόσιο νοσοκομείο που γράφει το πρόβλημα μου. Σου κρατάνε τα χαρτιά μετά η απλά το βλέπουν;

Στο φρουραρχειο απλα βλεπει ο γιατρος του φρουραρχειου την γνωματευση και γραφει την παθηση. Στην επιτροπη απαλλαγων σου κρατανε την γνωματευση που εχεις απο τον γιατρο.

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

pro777 έγραψε:Στην επιτροπή απαλλαγών τι χαρτιά χρειάζονται μόνο του στρατιωτικού γιατρού που μας έχει γράψει όταν πήγαμε και το χαρτί κατάταξης η και όλα τα άλλα για την πάθηση μας;

Ταυτοτητα, το χαρτι που ηρθε απο στρατολογια για να περασεις επιτροπη και οτι χαρτι σχετιζεται με την παθηση σου

pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από pro777 »

Πιο χαρτι κρατάνε απο γιατρό τον στρατιωτικό που αντέγραψε την γνωμάτευση η την δικιά σου γνωματευση;
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

pro777 έγραψε:Πιο χαρτι κρατάνε απο γιατρό τον στρατιωτικό που αντέγραψε την γνωμάτευση η την δικιά σου γνωματευση;

Την δικη σου γνωματευση κρατανε στην επιτροπη απαλλαγων

Άβαταρ μέλους
antreas606
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από antreas606 »

xristos1925 έγραψε:
pro777 έγραψε:Στην επιτροπή απαλλαγών τι χαρτιά χρειάζονται μόνο του στρατιωτικού γιατρού που μας έχει γράψει όταν πήγαμε και το χαρτί κατάταξης η και όλα τα άλλα για την πάθηση μας;

Ταυτοτητα, το χαρτι που ηρθε απο στρατολογια για να περασεις επιτροπη και οτι χαρτι σχετιζεται με την παθηση σου

Ρώτησα γι'αυτό πιο πάνω, εγώ δεν έχω χαρτί που σχετίζεται με την πάθησή μου γιατί την γνωμάτευση του γιατρού την πήραν στην στρατολογία, μπορώ να πάω χωρίς κάποιος χαρτί που να σχετίζεται με την πάθησή μου;

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

antreas606 έγραψε:
xristos1925 έγραψε:

Ρώτησα γι'αυτό πιο πάνω, εγώ δεν έχω χαρτί που σχετίζεται με την πάθησή μου γιατί την γνωμάτευση του γιατρού την πήραν στην στρατολογία, μπορώ να πάω χωρίς κάποιος χαρτί που να σχετίζεται με την πάθησή μου;

Φιλε μου τι ανησυχεις; Και εγω επιτροπη περιμενω, τι περιεμενεις να σε βαλουν φανταρο με αυτα που βλεπουμε τον τελευταιο καιρο; Δεν μπαινει κανεις φανταρος αυτη την περιοδο, απο ιουνιο και βλεπουμε

pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από pro777 »

Ο νόμος λέει ότι εξετάζεται αλλά στην ουσία εξετάζουν το χαρτί σου εμένα πχ είναι φωτοτυπία από δημόσιο νοσοκομείο.. Τ παίζει δν ξερω
Ντακο

Δημοσίευση από Ντακο »

Έχω πάρει το παραπεμπτικό από ρουφ μετά το φρουραρχείο για 401 από τις 6 μαρτη γνωρίζει κανείς τι γίνετε λόγω του ιού;
Άβαταρ μέλους
antreas606
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λοιπόν παιδιά, θα προσπαθήσω το πρωί να πάρω τηλέφωνο στην επιτροπή απαλλαγών να κλείσω ραντεβού ή απλά θα πάω εκεί αν δεν τα καταφέρω. Όταν έκανα την διαδικασία φρουραρχείου δεν έβγαλα κάποια φωτοτυπία επομένως αφού κατέθεσα τα πάντα στο στρατολογικό γραφείο, τώρα δεν έχω κάποιο χαρτί.

Βέβαια παίζει το εξής σενάριο, εγώ είχα αρχικά γνωμάτευση από ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος όμως μου είχε γράψει μια γνωμάτευση πολύ ότι να'ναι, δεν έλεγε καν πως προτείνει να πάρω αναβολή, επομένως σκέφτηκα να πάω σε έναν καλό ιδιωτικό με καλή φήμη στην πόλη, και χρησιμοποίησα την δική του γνωμάτευση στο φρουραρχείο, που ήταν πιο σοϊκή.

Τώρα θαρρώ πως θα ήταν αυτογκόλ να πάω στην επιτροπή απαλλαγών με γνωμάτευση από γιατρό που δεν πήγα ποτέ νωρίτερα στο φρουραρχείο ε; Καλύτερα να πάω χωρίς χαρτί; Τι λέτε;

Ευχαριστώ πολύ

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε μου κανε τις κινησεις που νομιζεις και παρε ενα τηλ να σου λυσουν τις αποριες. Μακαρι τα προβληματα μας αυτο τον καιρο να ηταν αν θα παμε φανταροι η οχι ενω ειμαστε σε καραντινα παγκοσμιος. Επιτροπη περναω και εγω και δεν με νοιαζει καθολου

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

antreas606 έγραψε:Λοιπόν παιδιά, θα προσπαθήσω το πρωί να πάρω τηλέφωνο στην επιτροπή απαλλαγών να κλείσω ραντεβού ή απλά θα πάω εκεί αν δεν τα καταφέρω.Όταν έκανα την διαδικασία φρουραρχείου δεν έβγαλα κάποια φωτοτυπία επομένως αφού κατέθεσα τα πάντα στο στρατολογικό γραφείο, τώρα δεν έχω κάποιο χαρτί.

Βέβαια παίζει το εξής σενάριο, εγώ είχα αρχικά γνωμάτευση από ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος όμως μου είχε γράψει μια γνωμάτευση πολύ ότι να'ναι, δεν έλεγε καν πως προτείνει να πάρω αναβολή, επομένως σκέφτηκα να πάω σε έναν καλό ιδιωτικό με καλή φήμη στην πόλη, και χρησιμοποίησα την δική του γνωμάτευση στο φρουραρχείο, που ήταν πιο σοϊκή.

Τώρα θαρρώ πως θα ήταν αυτογκόλ να πάω στην επιτροπή απαλλαγών με γνωμάτευση από γιατρό που δεν πήγα ποτέ νωρίτερα στο φρουραρχείο ε; Καλύτερα να πάω χωρίς χαρτί; Τι λέτε;

Ευχαριστώ πολύ

πες την αληθεια, μου το πηραν το χαρτι

Άβαταρ μέλους
antreas606
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

socratis1000 έγραψε: Φιλε μου κανε τις κινησεις που νομιζεις και παρε ενα τηλ να σου λυσουν τις αποριες. Μακαρι τα προβληματα μας αυτο τον καιρο να ηταν αν θα παμε φανταροι η οχι ενω ειμαστε σε καραντινα παγκοσμιος. Επιτροπη περναω και εγω και δεν με νοιαζει καθολου

Ένας λογος παραπάνω να θέλω να είμαι κλεισμένος σπίτι μου και όχι στον Έβρο. Ευχαριστώ.
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από pro777 »

Πρέπει το χαρτί να είναι πρόσφατο; Δεν το λέει κάπου στο φεκ.
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

pro777 έγραψε:Πρέπει το χαρτί να είναι πρόσφατο; Δεν το λέει κάπου στο φεκ.
Καλο ειναι να ειναι καλου κακου εως και περιπου 1-2 μηνες πριν την ημερομηνια καταταξης...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης