Ακτινογραφία θώρακα για την κατάταξη
Απ'οσο έχω διαβάσει οι περισσότεροι γράφουν πως το μοναδικό βιβλιάριο που πρέπει να δώσουμε είναι το γκριζο-γαλάζιο που είχαμε μικροί για να μπορούν να δουν τι εμβόλια κάναμε και όχι το βιβλιάριο ασθένειας οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε 2 βδομάδες που θα μπώ και γώ αυτό θα έχω.
- anestis98
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Μμ, ωραια τοτε αδερφε μου ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!

Καλησπέρα. Εν έτη 2018 αν παρουσιαστώ χωρίς την ακτινογραφία τι θα γίνει; Θα μου την πουν;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Πάντως τιμητική δεν θα σου δώσουνΣτρατιώτης πεζικού έγραψε:Καλησπέρα. Εν έτη 2018 αν παρουσιαστώ χωρίς την ακτινογραφία τι θα γίνει; Θα μου την πουν;
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Όταν λέει φωτογραφία σφραγισμένη τι ακριβώς εννοεί; Κάνω κάτι εγώ, ή απλά πάω μία φωτό στο νοσοκομείο και το αναλαμβάνουν αυτοί;
Θέλει απλά μια φωτογραφία. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το νοσοκομείο. Θα σου ζητησουν παραπεμπτικο οποτε παρε και το χαρτι καταταξης μαζι σου.
Σε κεντρο υγειας ΙΚΑ-ΠΕΔΥ βγαζουν;
Παιδιά, όσοι πήγατε, είχατε κλείσει ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία πριν ή πήγατε κατευθείαν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εγώ πήγα σήμερα στο νοσοκομείο Σερρών. Απλώς τους έδωσα το χαρτί κατάταξης και μου συραψαν πάνω Την ακτινογραφία και τη φωτογραφία μου μαζί με τη γνωμάτευση του ιατρού. Χωρίς ραντεβού.
Καλησπέρα και από μένα. Πήγα και γώ σε ένα κέντρο υγείας σήμερα και έβγαλα την ακτινογραφία. Είχα φωτογραφίες παλιές και καινούργιες με και χωρίς μούσι. Και δίνοντας το φάκελο μου με τα έγγραφα και τις φωτογραφίες, η φωτογραφία που έβαλαν πάνω στην ακτινογραφία είναι με μούσια ενώ είχα και χωρίς.
. Τους το είπα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο η γιατρός όσο και η γραμματέας. Θα έχω κάποιο θέμα πιστεύετε;

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μην αγχώνεσαι σειρουλα
Κι εγώ με μούσια είμαι στη φωτογραφία. Δε τους πέφτει λόγος τι κάνουμε πριν και μετά τη θητεία.

Με το καλό σειρά! Καλή θητεία να έχουμε! Που παρουσιάζεσαι αν επιτρέπεται;
Καλησπερα αν σου βρουν κατι το οτιδηποτε λεω τωρα εγω στην ακτινογραφια τι γινεται; μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα?
Καλησπερα,
Θα δεχτουν ακτινογραφια θωρακα η οποια εχει βγει απο ιδιωτικη κλινικη;
Ευχαριστω
Θα δεχτουν ακτινογραφια θωρακα η οποια εχει βγει απο ιδιωτικη κλινικη;
Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες