Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Παιδια. Με 14.300 (γενικη σειρα) έχεις κανείς ελπίδες. Είχα ξαναρωτήσει αλλά μόνο ένα παιδί απάντησε... Μπορώ να έχω την γνώμη κι άλλων;
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 38
- Επικοινωνία:
Ναι φίλε μου και μάλιστα πολλές...
Μη φοβάσαι υπομονή και μακάρι να τα πούμε στη σχολή... Μπορεί να είμαστε στην ίδια γιατί εχω 14640... Οπότε κοντά είμαστε... 

- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 32
Φιλε αγγελε και εγω απο επαλ ειμαι, πολυτεκνος επισης και εβγαλα 1750 μορια αρα δυστηχως σου παιρνω την θεση 

Κανεις ετσι ψιλο-στανταρ σαν εμενα δεν υπαρχει ρε παιδια (16.259) ; Ππολυ περιεργο γιατι εχω μιλησει με πολλα παιδια στο σταδιο οπου κανουμε προπονηση για τα αθληματα και στο νοσοκομειο για εξετασεις και 99% εχουν γραψει 13-14 το πολυ 15. Μονο ενας εγραψε 16.900! Αρα η βαση ισως κυμανθει σε τετοια επιπεδα ξερω γω!
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Pattakos έγραψε:Κανεις ετσι ψιλο-στανταρ σαν εμενα δεν υπαρχει ρε παιδια (16.259) ; Ππολυ περιεργο γιατι εχω μιλησει με πολλα παιδια στο σταδιο οπου κανουμε προπονηση για τα αθληματα και στο νοσοκομειο για εξετασεις και 99% εχουν γραψει 13-14 το πολυ 15. Μονο ενας εγραψε 16.900! Αρα η βαση ισως κυμανθει σε τετοια επιπεδα ξερω γω!
φιλε υπαρχει ειδικο μερος που μπορω να παω για να κανω προπονηση για τα συγκεκριμενα αθληματα;
Pattakos έγραψε:Κανεις ετσι ψιλο-στανταρ σαν εμενα δεν υπαρχει ρε παιδια (16.259) ; Ππολυ περιεργο γιατι εχω μιλησει με πολλα παιδια στο σταδιο οπου κανουμε προπονηση για τα αθληματα και στο νοσοκομειο για εξετασεις και 99% εχουν γραψει 13-14 το πολυ 15. Μονο ενας εγραψε 16.900! Αρα η βαση ισως κυμανθει σε τετοια επιπεδα ξερω γω!
Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η κλιμάκωση του ΓΒΠ...
gregory-90 έγραψε:Φιλε αγγελε και εγω απο επαλ ειμαι, πολυτεκνος επισης και εβγαλα 1750 μορια αρα δυστηχως σου παιρνω την θεση
τωρα φιλε με ρημαξες... Καλη επιτυχια μεγαλε
Ρε εσεις απο επαλ εχετε δειλωσει στρατιωτικες πρωτη επιλογη;μακαρι να περασετε εκει εγω ειμαι απο επαλ γενικι σειρα και εχς βγαλει
1682 με 35 ατομα π ειναι φετος μακαρι να πεσουν ειναι η δευτερη χρονια που δεινω... ¨/
1682 με 35 ατομα π ειναι φετος μακαρι να πεσουν ειναι η δευτερη χρονια που δεινω... ¨/
balf έγραψε:Ρε εσεις απο επαλ εχετε δειλωσει στρατιωτικες πρωτη επιλογη;μακαρι να περασετε εκει εγω ειμαι απο επαλ γενικι σειρα και εχς βγαλει
φιλε εχεις αρκετες πιθανοτητες... Περνας πιστευω... Και εγω απο επαλ ειμαι αλλα ειμαι με τους πολυτεκνους και μας δινουν μονο τρεις θεσεις... Και την μια μου την πηρε το παληκαρι πιο πανω... Οσο για το τι δειλωσα... Μονο αστυνομια... Σμυ κτλ απορριφθηκα λογο ηλικιας... Αλλα πιστευω βαζεις πρωτη επιλογη και αστυνομια και στρατιωτικες μετα δεν ξερω πως γινετε...
Εισαι ο πρωτος που μου λεει πως εχω πιθανωτητες...
μακαρι να περασουμε... !
μακαρι να περασουμε... !
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Και εγω μονο αστυνομια δηλωσα δεν με ενδιαφερουν οι στρατιωτικες σχολες
Ρε φιλε εδωσες 2η φορα και εβγαλες μονο 1680 απο επαλ Α; Αυτο σημενει πως δεν διαβασες το χειμωνα... Δεν θελω να φανω σκληρος γιατι καταλαβενω τις προσπαθειες των παιδιων αλλα με 16,8 μην εχεις την απετησει να μπεις σε μια σχολη που εχει τερμα ζητηση... Οπως ειναι η αστυφυλακων. Μην συγκρινεις το 2009 που η βαση στο επαλ Α κατεβηκε 1671 (η καπου εκει) γιατι απλουστατα δεν ειχε αναβει ποτε! Ηταν η 1η φορα που λειτουργησαν τα επαλ Α και αυτο παιζει τερααααστιο ρολο... Αυτο που λεω ισχυει και για καπιους αλλους που εδωσαν 2η και 3η φορα και εβγαλαν 17 (και κατι) ! Εδω εγω εβγαλα 1865 και εχω τερμα αγχος μεχρι την μερα των βασεων (οπως και καποια αλλα ατομα απο εδω μεσα που μιλαω) ... Σιγουρα θα υπαρξει μια πτωση αλλα οχι ως το 1700. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Η βαση στα επαλ Α θα κυμανθει το λιγοτερο απο 1780 εως 1820... Εδω θα ημαστε και θα το δειτε! Οπως ειπα και πριν δεν θελω να φανω σκληρος και συγνωμη για το υφος αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να κρυβομαστε πισω απο ψευτικες ελπιδες...balf έγραψε:Ρε εσεις απο επαλ εχετε δειλωσει στρατιωτικες πρωτη επιλογη;μακαρι να περασετε εκει εγω ειμαι απο επαλ γενικι σειρα και εχς βγαλει
mpampis έγραψε:Ρε φιλε εδωσες 2η φορα και εβγαλες μονο 1680 απο επαλ Α; Αυτο σημενει πως δεν διαβασες το χειμωνα... Δεν θελω να φανω σκληρος γιατι καταλαβενω τις προσπαθειες των παιδιων αλλα με 16,8 μην εχεις την απετησει να μπεις σε μια σχολη που εχει τερμα ζητηση... Οπως ειναι η αστυφυλακων. Μην συγκρινεις το 2009 που η βαση στο επαλ Α κατεβηκε 1671 (η καπου εκει) γιατι απλουστατα δεν ειχε αναβει ποτε! Ηταν η 1η φορα που λειτουργησαν τα επαλ Α και αυτο παιζει τερααααστιο ρολο... Αυτο που λεω ισχυει και για καπιους αλλους που εδωσαν 2η και 3η φορα και εβγαλαν 17 (και κατι) ! Εδω εγω εβγαλα 1865 και εχω τερμα αγχος μεχρι την μερα των βασεων (οπως και καποια αλλα ατομα απο εδω μεσα που μιλαω) ... Σιγουρα θα υπαρξει μια πτωση αλλα οχι ως το 1700. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Η βαση στα επαλ Α θα κυμανθει το λιγοτερο απο 1780 εως 1820... Εδω θα ημαστε και θα το δειτε! Οπως ειπα και πριν δεν θελω να φανω σκληρος και συγνωμη για το υφος αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να κρυβομαστε πισω απο ψευτικες ελπιδες...balf έγραψε:Ρε εσεις απο επαλ εχετε δειλωσει στρατιωτικες πρωτη επιλογη;μακαρι να περασετε εκει εγω ειμαι απο επαλ γενικι σειρα και εχς βγαλει
φιλος ενα πραμα θα πω... Αν εγραφες εσυ 1600 με 1750 τοτε ειμαι σιγουρος θα εμπαινες και εσυ ς αυτη τ διαδικασια "να μαζεψεις ελπιδες" ... Το μηνυμα σου δεν μου λεει κατι... Και αυτο που πηρα απο αυτο ειναι οτι κατεκρινες τις βαθμολογιες των παιδιων λεγοντας πως δεν διαβασαν 1ον... Και 2ον οτι μας πασαρες ως προτυπο την βαθμολογια σου... Συγχαρητηρια εγραπσες σχεδον αριστα δε λεω... Αλλα δεν μπορεις να λες πως αυτος που εγραψε 1650 - 1750 δεν διαβασε ή δεν προσπαθησε... Δλδ εσυ με 1865 εισαι αριστος και ο αλλος με 1700 δεν ειναι... Αρα δεν δικαιουται να ελπιζει...
Λοιπον και απο την μερια μου...1) δεν με ενδιαφερει πως πηραν τα παιδια το μνμ μου... Εγω ειπα την γνωμη μου οτι ειναι σχεδον αδυνατων μην πω αδυνατων να πεσει η βαση κατω απο το 1780 που ειναι μαθηματικα τεκμηριωμενο!2) ναι κατεκρινα τις χαμηλες βαθμολογιες γιατι παει να πει πως το παιδι δεν το θελει Με την καρδια του η δεν προσπαθισε επαρκος να μπει στη σχολη. Αλλιως δεν θα σηκωνε κεφαλι του απο το βιβλιο ολο το χειμωνα προκειμενου να το πετυχει οπως ολοι αυτοι που βγαλαν πανω απο 1850 3) πασαρα τον βαθμο μου οχι ως προτυπο αλλα ως την μεγαλη προσπαθεια και το μεγαλο αγχος που εξακολουθω να εχω (οπως ολα τα παιδια με τον βαθμο μου) μεχρι την μερα των βασεων.aAGGELOSs έγραψε:mpampis έγραψε:Ρε φιλε εδωσες 2η φορα και εβγαλες μονο 1680 απο επαλ Α; Αυτο σημενει πως δεν διαβασες το χειμωνα... Δεν θελω να φανω σκληρος γιατι καταλαβενω τις προσπαθειες των παιδιων αλλα με 16,8 μην εχεις την απετησει να μπεις σε μια σχολη που εχει τερμα ζητηση... Οπως ειναι η αστυφυλακων. Μην συγκρινεις το 2009 που η βαση στο επαλ Α κατεβηκε 1671 (η καπου εκει) γιατι απλουστατα δεν ειχε αναβει ποτε! Ηταν η 1η φορα που λειτουργησαν τα επαλ Α και αυτο παιζει τερααααστιο ρολο... Αυτο που λεω ισχυει και για καπιους αλλους που εδωσαν 2η και 3η φορα και εβγαλαν 17 (και κατι) ! Εδω εγω εβγαλα 1865 και εχω τερμα αγχος μεχρι την μερα των βασεων (οπως και καποια αλλα ατομα απο εδω μεσα που μιλαω) ... Σιγουρα θα υπαρξει μια πτωση αλλα οχι ως το 1700. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Η βαση στα επαλ Α θα κυμανθει το λιγοτερο απο 1780 εως 1820... Εδω θα ημαστε και θα το δειτε! Οπως ειπα και πριν δεν θελω να φανω σκληρος και συγνωμη για το υφος αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους χωρις να κρυβομαστε πισω απο ψευτικες ελπιδες...balf έγραψε:Ρε εσεις απο επαλ εχετε δειλωσει στρατιωτικες πρωτη επιλογη;μακαρι να περασετε εκει εγω ειμαι απο επαλ γενικι σειρα και εχς βγαλει
φιλος ενα πραμα θα πω... Αν εγραφες εσυ 1600 με 1750 τοτε ειμαι σιγουρος θα εμπαινες και εσυ ς αυτη τ διαδικασια "να μαζεψεις ελπιδες" ... Το μηνυμα σου δεν μου λεει κατι... Και αυτο που πηρα απο αυτο ειναι οτι κατεκρινες τις βαθμολογιες των παιδιων λεγοντας πως δεν διαβασαν 1ον... Και 2ον οτι μας πασαρες ως προτυπο την βαθμολογια σου... Συγχαρητηρια εγραπσες σχεδον αριστα δε λεω... Αλλα δεν μπορεις να λες πως αυτος που εγραψε 1650 - 1750 δεν διαβασε ή δεν προσπαθησε... Δλδ εσυ με 1865 εισαι αριστος και ο αλλος με 1700 δεν ειναι... Αρα δεν δικαιουται να ελπιζει...
Μην ακούτε κανένα και καμία εδώ μέσα. Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των βάσεων τον Αύγουστο. Και 10.000 μόρια να έχεις γράψει έχεις κάποιες ελπίδες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των ατόμων που δήλωσαν αστυφυλάκων. Πίστη πάνω απ'όλα! Μην πτοείστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες