Έχω μια απορία. Είχα την εντύπωση ότι η γνυμανστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης των πεζοναυτών. Ο φίλος kampf ανέφερε παραπάνω ότι, γυμναστική γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό ισχυεί μόνο για το κέντρο ή για όλη διάρκεια της θητείας;
Σε εμενα η γνυμανστική αποτελουσε κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης μονο στο ΛΥΒ. Σαν νεοσυλεκτος τα απογευματα εκανα μονος μονοζυγο στο Πευκο. Στη Μοναδα καναμε καθε Δευτερα οπου και μας ξεπατωνανε μεχρι αηδιας. Στη μεταθεση δεν ηξερα τι θα πει γυμναστικη...
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου αν και ξενέρωσα τελείως. Είχα την εντύπωση ότι θα γυμναζόμαστε καθημερινά. Αν είναι να πάω Ε. Δ και να σαπίσω εν τέλει, καλύτερα πεζικό να "ξύνομαι".
Έχω μια απορία. Είχα την εντύπωση ότι η γνυμανστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης των πεζοναυτών. Ο φίλος kampf ανέφερε παραπάνω ότι, γυμναστική γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό ισχυεί μόνο για το κέντρο ή για όλη διάρκεια της θητείας;
Σε εμενα η γνυμανστική αποτελουσε κομμάτι της καθημερινής εκπαίδευσης μονο στο ΛΥΒ. Σαν νεοσυλεκτος τα απογευματα εκανα μονος μονοζυγο στο Πευκο. Στη Μοναδα καναμε καθε Δευτερα οπου και μας ξεπατωνανε μεχρι αηδιας. Στη μεταθεση δεν ηξερα τι θα πει γυμναστικη...
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου αν και ξενέρωσα τελείως. Είχα την εντύπωση ότι θα γυμναζόμαστε καθημερινά. Αν είναι να πάω Ε. Δ και να σαπίσω εν τέλει, καλύτερα πεζικό να "ξύνομαι".
Και οι ασκησεις καλη γυμναστικη ειναι. Να σου πω και κατι αν εχετε καλο προγραμμα ασκησεων και κουραστικο τοτε η γυμναστικη μαλλον δε χρειαζετε... Αν θες μονο γυμναστικη πανε στο γυμναστιριο της γειτονιας σου. Πεζοναυτης πας για τις ασκησεις
10 μέρες αποκλείεται! Το πολύ να παίρνεις 3-4 μέρες άδεια αν ανήκεις στην εθνική ομάδα και με έγγραφα επικυρωμένα από την ομοσπονδία, για 10 μέρες που λες αυτά ισχύουνε για το αν θα πάρεις καλή θέση
PETROS έγραψε:Ναι μετα τα πεν εννοω. Δινω εναν αγωνα καθε μηνα εχω ακουσει οτι μπορουν για καθε αγωνα ξεχωριστα να μου δινουν εως και 10 μερες αδεια; Ισχυει; Ειναι πολυ δυσκολο να μου δινουν αδεια;
Φιλε μου αν Ημουν Δοικας σου Δεν θα σου εδεινα. Για φαντασου κανετε 9μηνες θητεια και θες στους 6 που σου μενουν να πηγαινεις για αγωνες δηλαδη καθε μηνα 10 μερες; Συνολο 60; Και ποση η κανονική; Ε αντε και παρατηστε μας! Να πατε Πεζικο να τα κανετε αυτα! Δεν ξερω! Αποψη μου. Αυτα παλιοτερα δεν τολμουσες να τα πεις... Τωρα τι να πω.
Χωρις να γνωριζω καλα το ζητημα νομιζω οτι πρεπει να εισαι σε καποιο ομαδα να εχεις χαρτι απο την ομαδα και οι αγωνες να ειναι καποιου επιπεδου... Αλλα καθε μηνα;
Να κανω μια ερωτηση για να καταλαβω. Αν δεν πας τι επιπτωσεις θα εχεις;
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΕΞΗΣ: /stratologia/adeies_2.asp Διακεκριμένη πράξη θεωρείται και η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες Εθνικών ή Ολυμπιακών ομάδων ατομικών ή ομαδικών αθλημάτων, ή αθλητικών συλλόγων ή σωματείων πρώτης ή δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Η τιμητική αυτή άδεια δεν είναι υποχρεωτική και η διάρκειά της καθορίζεται για κάθε φορά:
Μέχρι τριάντα (30) ημέρες για όσους κατακτούν πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση σε Ολυμπιακούς, σε Παγκόσμιους ή Πανευρωπαϊκούς αγώνες ή διοργανώσεις
Μέχρι είκοσι (20) ημέρες για όσους συμμετέχουν σε αγώνες Εθνικών και Ολυμπιακών ομάδων σε επίσημες διοργανώσεις, ανάλογα με τη διάρκεια των διοργανώσεων
Μέχρι δέκα (10) ημέρες για όσους συμμετέχουν στην προετοιμασία για επίσημες διοργανώσεις
Τρεις (3) ημέρες για όσους συμμετέχουν σε μεμονωμένους αγώνες στο εσωτερικό και πέντε (5) ημέρες στο εξωτερικό
Για τη χορήγηση υποβάλλεται βεβαίωση από την οποία να προκύπτει η συμμετοχή σε διοργάνωση, αγώνες ή προετοιμασία:
Προκειμένου περί συμμετεχόντων σε Εθνικές ή Ολυμπιακές ομάδες, βεβαίωση από την αρμόδια Ομοσπονδία ή άλλη αρχή
Προκειμένου περί συμμετεχόντων σε συλλόγους ή σωματεία από τους συλλόγους ή τα σωματεία αυτά
Greek_Army έγραψε:Φυσικά και δεν απαίτησες και όπως διάβασες εξαρτάται καθαρά απο τον διοικητή σου εκτός και αν τον πιέσει η ομοσπονδία
Οπως γραφει ο ιδιος "Η τιμητική αυτή άδεια δεν είναι υποχρεωτική" Αρα οσο και να πιεσει αν δεν θελει ο Δοικας δε τη δινει. Και μετα "Μέχρι δέκα (10) ημέρες για όσους συμμετέχουν στην προετοιμασία για επίσημες διοργανώσεις" δηλαδη πανελληνιες, παγκοσμιες και γενικα κατι "ΕΠΙΣΗΜΟ". Τουρνουα που γινεται καθε μηνα δεν ξερω ποσο "ΕΠΙΣΗΜΟ" ειναι.
dennis έγραψε:1) οσοι επιλεγονται οδηγοι και πανε Σπαρτη, δεν περνανε τα ΠΕΝ με τη σειρά τους; Τα παιρνανε με την επομενη; Και αν ναι, οσο οι αλλοι ειναι με μπερε, οι οδηγοι ειναι με το τζοκευ;
2) Τελευταια διαβαζω πως στην Αυλωνα δε λεει και τοσο οσο λεει στο Βολο... Δηλαδη στην Αυλωνα δεν υπαρχουν οι καθιερωμενες ασκησεις π. Χ. Αποβασεις σε νησια, χειμερινη διαβιωση,50χλμ, πορειες, βολες
3) Υπαρχει διαφορα αναμεσα στους λοχους που σε καταττασουν (για Αυλωνα αναφερομαι)
4) Χρωσταω ακομα 1 μαθημα για πτυχιο, αν τους πω οτι χρωσταω π. Χ.6-7 ωστε να παρω μεγαλυτερη αδεια θα μου δωσουν ή γενικως δε δινουν φοιτητικες αδειες πανω απο 2-3 μερες, οσο δηλαδη για 1-2 μαθηματα
1) Ισως να μην περασεις ποτε ΠΕΝ κατα συνεπεια να μην σου δωσουν ποτε μπερε και οταν πας στη μοναδα να σου πουν "Γιατι δε φορας μπερε; Που ειναι ο Μπερες σου; " Οποτε καλου κακου παρε ενα μπερεδακι να το εχεις...
4) Μην πεις κατι τετοιο γιατι μαλλον δεν θα μπορεις να το αποδειξεις. Αυτο ομως που εγω στη Ζ'ΜΑΚ δεν χρειαστηκε να αποδειξω ειναι οτι ολοκληρωσα προετοιμασα και παουσιασα την Πτυχειακη μου Μαζι με 1-2 μαθηματακια
Greek_army το να παρεις βεβαιωση οτι εδωσες ειναι το πιο ευκολο (ετσι εκαναν καποιοι γνωστοι), μπαινεις στο αμφιθεατρο οταν οι αλλοι δινουν το μαθημα, δινεις μια λευκη κολλα, παιρνεις το μαγικο χαρτακι και την κανεις ... ετσι κι αλλιως Να ξαναδωσεις καποιο μαθημα δεν απαγορευεται με τον ισχυρισμο οτι θες να ανεβασεις το μεσο ορο του πτυχιου!
dennis έγραψε:Greek_army το να παρεις βεβαιωση οτι εδωσες ειναι το πιο ευκολο (ετσι εκαναν καποιοι γνωστοι), μπαινεις στο αμφιθεατρο οταν οι αλλοι δινουν το μαθημα, δινεις μια λευκη κολλα, παιρνεις το μαγικο χαρτακι και την κανεις ... ετσι κι αλλιως Να ξαναδωσεις καποιο μαθημα δεν απαγορευεται με τον ισχυρισμο οτι θες να ανεβασεις το μεσο ορο του πτυχιου!
Εγώ απάντησα στην ερώτηση που έκανε το παιδί, προφανώς το έχει δηλώσει και στην στρατολογία ότι χρωστάει ένα μάθημα, τώρα τι μπορεί να κάνει ο καθένας εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Αύγ 07, 2010 3:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army, διαβασα ολο το φορουμ, το ξεσκονισα, μηπως ξερεις αν π. Χ. Μεινεις Αυλωνα και τους 9 μηνες, θα κανεις ολες τις ασκησεις (πορειες,50αρα, βολες, χειμερινη διαβιωση, αποβασεις σε νησια) ;
dennis έγραψε:Greek_Army, διαβασα ολο το φορουμ, το ξεσκονισα, μηπως ξερεις αν π. Χ. Μεινεις Αυλωνα και τους 9 μηνες, θα κανεις ολες τις ασκησεις (πορειες,50αρα, βολες, χειμερινη διαβιωση, αποβασεις σε νησια) ;
Διάβασε στην σελίδα 56 το ποστ του general το παιδί υπηρετεί στους πεζοναύτες και πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαφορές ανάμεσα σε βόλο και αυλώνα!