Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)
Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με το υψος τι γινεται; Φετος εχουν 1,65 αναστημα και για ανδρες και για γυναικες. Τα εκανα τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια αλλα δεν εχω το αναστημα που ζητανε κ εχω 1,60 να παω να δωσω Τα αγωνισματα ή ειναι δυσκολο να περασω; Θα με κοψουν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
greek-wom έγραψε: Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με το υψος τι γινεται; Φετος εχουν 1,65 αναστημα και για ανδρες και για γυναικες. Τα εκανα τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια αλλα δεν εχω το αναστημα που ζητανε κ εχω 1,60 να παω να δωσω Τα αγωνισματα ή ειναι δυσκολο να περασω; Θα με κοψουν;
βασικα φετος ολες κατω απο 1.65 τις εκοβαν, αλλα δεν χανεις τιποτα να το προσπαθησεις
greek-wom έγραψε:Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με το υψος τι γινεται; Φετος εχουν 1,65 αναστημα και για ανδρες και για γυναικες. Τα εκανα τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια αλλα δεν εχω το αναστημα που ζητανε κ εχω 1,60 να παω να δωσω Τα αγωνισματα ή ειναι δυσκολο να περασω; Θα με κοψουν;
Να μου έλεγες ότι είσαι άς πούμε 1.64 να πώ πάει στο διάολο. Αλλά με 1.60 όταν το όριο είναι 1.65 πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Εδω εμενα κόψανε που ημουν 1,64 δε μπορω να σου πω κατι, απο αυτο βγαλε συμπερασμα!
Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω?
Και εγω 1.63,5 Ειμαι αλλα πέρισυ δεν με κόψανε στο στρατό ξηρας (περισσοτερο λόγω προσόντων) ... Φέτος θα γινει χαμός ομως και ειμαι προετοιμασμενη για όλα!?IEEOCO έγραψε:Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω;
-
- Συνταγματάρχης
Marinaki έγραψε:?IEEOCO έγραψε:Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω;
Και εγω 1.63,5 Ειμαι αλλα πέρισυ δεν με κόψανε στο στρατό ξηρας (περισσοτερο λόγω προσόντων) ... Φέτος θα γινει χαμός ομως και ειμαι προετοιμασμενη για όλα!
Μαρινα με το υψος που εχεις περασες επιτροπη; Καμια σχεση με περυσι. Μια κοπελα μου ελεγε οτι ειναι 1,58 και περυσι την εβαλαν 1,64. Ενω φετος ενω εβαλε βυσμα μεσα απο το νοσοκομειο την εκοψαν.(για στρατο ξηρας μιλαω)
Αθηνα περασα... ! Κοιτα αυτο που λες οτι περισυ της εβαλαν ποντους ... Εμενα περισυ μου κοψανε πόντους γιατι μια νοσοκομα και ενας νοσοκομος μας μετρουσε. Τωρα παρασκηνιακα δεν ξερω τι παιζει...anna.nikos έγραψε:Marinaki έγραψε:?IEEOCO έγραψε:Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω;
Και εγω 1.63,5 Ειμαι αλλα πέρισυ δεν με κόψανε στο στρατό ξηρας (περισσοτερο λόγω προσόντων) ... Φέτος θα γινει χαμός ομως και ειμαι προετοιμασμενη για όλα!
Μαρινα με το υψος που εχεις περασες επιτροπη; Καμια σχεση με περυσι. Μια κοπελα μου ελεγε οτι ειναι 1,58 και περυσι την εβαλαν 1,64. Ενω φετος ενω εβαλε βυσμα μεσα απο το νοσοκομειο την εκοψαν.(για στρατο ξηρας μιλαω)
marinaki παρα πολλα παιζονται με αυτο ειναι η αρχη για "κοψιμο"
Ακριβως γιαυτο λεω και εγω Οτι δεν θα προλαβω να χαρω λίγο θα δω πολυ συντομα την πόρτα της εξόδου!cristi έγραψε:marinaki παρα πολλα παιζονται με αυτο ειναι η αρχη για "κοψιμο"
Μεσα στο συστημα ζεις και ξερεις πως κινουνται τα "νηματα" και το τι γινεται απλα κανε οτι το καλυτερο για σενα
-
- Συνταγματάρχης
Marinaki έγραψε:anna.nikos έγραψε:Μαρινα με το υψος που εχεις περασες επιτροπη; Καμια σχεση με περυσι. Μια κοπελα μου ελεγε οτι ειναι 1,58 και περυσι την εβαλαν 1,64. Ενω φετος ενω εβαλε βυσμα μεσα απο το νοσοκομειο την εκοψαν.(για στρατο ξηρας μιλαω)Marinaki έγραψε:?IEEOCO έγραψε:Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω;
Αθηνα περασα... ! Κοιτα αυτο που λες οτι περισυ της εβαλαν ποντους ... Εμενα περισυ μου κοψανε πόντους γιατι μια νοσοκομα και ενας νοσοκομος μας μετρουσε. Τωρα παρασκηνιακα δεν ξερω τι παιζει...
μαρινα για στρατο ξηρας μιλασ; Εισαι κατω απο 1.65 και σε περασαν?
Γεια σας! Μια ερωτηση θα ηθελα να σας κανω... Σε περιπτωση που καποιος κατα την υπηρετηση του στον στρατο εχει περασει απο στρατοδικειο επειδη οδηγουσε μεθυσμενος αλλα η συσχετηση με το γεγονος εχει τελειωσει Εδω και εναν χρονο, μπορει μπει εποπ;
Ναι για στρατό ξηράς λεω. Με βγαλανε δεν ξερω και εγω πως 1.63,50 αλλα στα χαρτια που πηγαν στην επιτροπή γραψανε 1.63. Τελικά ομως δεν με κόψανε.anna.nikos έγραψε:Marinaki έγραψε:anna.nikos έγραψε:Μαρινα με το υψος που εχεις περασες επιτροπη; Καμια σχεση με περυσι. Μια κοπελα μου ελεγε οτι ειναι 1,58 και περυσι την εβαλαν 1,64. Ενω φετος ενω εβαλε βυσμα μεσα απο το νοσοκομειο την εκοψαν.(για στρατο ξηρας μιλαω)Marinaki έγραψε:?IEEOCO έγραψε:Παιδια καλημερα σας εχω κανει τα χαρτια μου για στρατολογια ειμαι 1.64 και 51 κιλα περναω;
Αθηνα περασα... ! Κοιτα αυτο που λες οτι περισυ της εβαλαν ποντους ... Εμενα περισυ μου κοψανε πόντους γιατι μια νοσοκομα και ενας νοσοκομος μας μετρουσε. Τωρα παρασκηνιακα δεν ξερω τι παιζει...
μαρινα για στρατο ξηρας μιλασ; Εισαι κατω απο 1.65 και σε περασαν;
Αυτα ειναι παιδες εμεις με 1,64, μελος αθλητικου συλλογου απο τα 16 μου στο kick boxing δλδ δεν καναμε τι να πει κανεις! Για γελια και για κλαματα ειναι !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες