Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Δηλ ναουμε αν υπηρχαν 3 ατομα λεμε τωρα που συγκεντρωναν τα ιδια μορια θα παιζανε αμπεμπαμπλομ; Αχαχαχ η θα γινοτανε επιλογη του πιο ομορφου; Η ομορφης; Μαθε τι Ζωντανα σφαχθηκαν για τα ευχαριστω πανω στο τραπεζι και ποσα ακομα κατω απο το τραπεζι και ας μιλησουμε μετα για αξιοκρατια και μορια και ατομα. Χαχαχαχ
Παντα φιλικα αυτα ε; Γιατι τα βλεπουμε. Τεσπα. Αντε παιδια καλη στραδιοδρομια σε ολους. Οι μοναδες σας περιμενουν πως και πως

cristi έγραψε:Δηλ ναουμε αν υπηρχαν 3 ατομα λεμε τωρα που συγκεντρωναν τα ιδια μορια θα παιζανε αμπεμπαμπλομ; Αχαχαχ η θα γινοτανε επιλογη του πιο ομορφου; Η ομορφης;
βασει βαθμου στο πτυχιο ή απολυτηριο φανταζομαι
Καλα το ειπες φανταζεσαι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Καλημερα σε ολους/ολες!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους επιτυχοντες!
εγω ακαταλληλη στις αθλητικες δοκιμασιες... Τι ειρωνια να περιμενω τοσους μηνες...
αναθεμα τις κωλοελξεις! Κριμα τα μορια!
καλη συνεχεια παιδια!
εγω ακαταλληλη στις αθλητικες δοκιμασιες... Τι ειρωνια να περιμενω τοσους μηνες...
καλη συνεχεια παιδια!
cristi έγραψε:Καλα το ειπες φανταζεσαι.
βασει του βαθμου του πτυχιου ή του απολυτηριου, χωρις το φανταζομαι
θα μου πεις οταν μπηκες εσυ τι βυσμα εβαλες εχει αρκετη ωρα που σε ρωτησα
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
mila82 έγραψε:Καλημερα σε ολους/ολες!
καλη συνεχεια παιδια!
ευχαριστουμε! Κριμα

Εγω δεν χρειαστηκε να βαλω βυσμα. Και θα μεινω εδω.
δεν θα επεκταθω.

Εμεις κ να θελαμε δεν θα μπορουσε να βοηθησει αυτη ειναι η ατυχια
Παιδια εγω πληρωμα ερπυστριοφορων εχω 199 κ ο τελαιυταιος μπηκε 100 τι να κανω βοηθηστε σας παρακαλω τα χω χασει
Γεια σας παιδια σας παρακολουθω αρκετο καιρο απλα εχω να πω πως ειχα δωσει το 2006 κ ενω ημουν εκτος την δευτερα μπηκα επιλαχων βεβαια δεν με πηραν ποτε... Τωρα εχω 420 μορια για ατ οπλων κ ειμαι επιλαχων οτι κ να πουμε για αξιοκρατια κ διαφανεια ειναι λιγο τελικα!
Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ 300 ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
; έγραψε:ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ 300 ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
Δεν τα υπολογιζω μου τα αναφερει στον ονοματικο πινακα, εκει που γραφεις την ταυτοτητα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 13 επισκέπτες