Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Σε όποιον δεν του αρέσει να βλέπει επιχειρήματα τεκμηριωμένα με νόμους, που αφορούν την προκυρηξη μπορεί να αποχωρήσει από εδώ. Δεν τον υποχρεώνει κανένας να τα βλέπει.
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Παιδιά σε επικοινωνία μου με το τμήμα εκπαίδευσης σχολής λιμενοφυλακων μου είπαν τα εξής: Ο ΑΣΕΠ έστειλε τα αποτελέσματα από τις ενστάσεις. Από Δευτέρα ξεκινάει η επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών να τα εξετάζει και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε πκε και πίνακες ενστάσεων. Αν θέλετε πάρτε κι εσείς τηλέφωνο στο υπουργείο και ζητήσετε το αρμόδιο τμήμα να σας πουν τα ίδια από Δευτέρα. Μην μαλώνετε! Αγάπη μόνο
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 63
Όσοι δεν πετύχαμε μπορούμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας και στην προκήρυξη 15.000 ΕΠΟΠ που θα βγει άμεσα!
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Vegeta1993 το ότι υπάρχει ο νόμος δεν σημαίνει ότι εσύ ως απλός υποψήφιος Θα κάνεις κάτι. Δεν εννοείται τίποτα.Η Ν. Δ θα βγάλει δικιά της φέτος
. Αυτό που κάνανε οι 101 ΛΦ (Επιλαχόντες ο τελευταίος με 11 απολυτήριο - ΞΕΦΤΙΛΑ), ήταν με πολιτική δύναμη. Τότε ο υφυπουργός έλεγε στα κανάλια θα βγει νέα προκήρυξη 300 ΛΦ και δεν μπορεί να πάρει άλλους επιλαχόντες γι΄αυτό το λόγο. Το ένα ακυρώνει το άλλο. Στο τέλος τον πούλησαν και γι' αυτό το σύριζα έφαγε μαυρίλα και ας την έβγαλε τελευταίες μέρες. Τι κέρδισαν; Τίποτα. Αν όπως ισχυρίζεσαι πάρουν επιλαχόντες, φαντάσου τι έχει να γίνει στις εκλογές αφού περιμένει τόσο κόσμος να δώσει, μαζί και οι κομμένοι των ανωτάτων.
Σημείωση: Τότε να μην λέει κανένας μας ότι νεότερο ακούει, παρά μόνο αν αυτό φέρει υπογραφή.

Σημείωση: Τότε να μην λέει κανένας μας ότι νεότερο ακούει, παρά μόνο αν αυτό φέρει υπογραφή.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Φέτος ήταν αξιοκρατικά όσο αφορά τα αθλητικά. Το ΔΜΣ δεν μου άρεσε που είχε μεζούρα, γιατί όπως και να το κάνεις κάποιοι στερήθηκαν και έχασαν βάρος. Αλλά όπως είδες οι σωματαράδες
κόπηκαν.

-
- Υπολοχαγός
Και ειδικοί φρουροί μπαίνουν με 10 απολυτήριο, από εκεί κρίνεται η αξία του ανθρώπου; Εφόσον η προκήρυξη λέει 10 ελάχιστο απολυτήριο ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;Papadopoulos,coast και upopsifios no.09 είσαι το ίδιο άτομο σε όλα τα προφίλ σου λες το ίδιο πράγμα απολυτήριο 11 α, καινούργια προκυρηξη, παιδιά ανωτάτων.
Ξαναλέω δεν μπορούν να βγάλουν άλλη προκυρηξη εντός του έτους χωνεψε το το λέει ο νόμος, δεν είμαστε τριτοκοσμική χώρα, έτσι έγινε στους Σημαιοφόρους του 2013 περίμεναν έναν χρόνο.
Όσον αφορά την αξιοκρατία στα αθλήματα δεν θα σχολιάσω τι έγινε στις έλξεις και ότι ξέχασαν να μετρήσουν ένα γύρο στα παιδιά που έτρεχαν τα 2 κμ,
Δεν φτάνει που παραπληροφορεις όλη την ώρα με ημερομηνίες, λες και πράγματα από το μυαλό σου.
Ξαναλέω δεν μπορούν να βγάλουν άλλη προκυρηξη εντός του έτους χωνεψε το το λέει ο νόμος, δεν είμαστε τριτοκοσμική χώρα, έτσι έγινε στους Σημαιοφόρους του 2013 περίμεναν έναν χρόνο.
Όσον αφορά την αξιοκρατία στα αθλήματα δεν θα σχολιάσω τι έγινε στις έλξεις και ότι ξέχασαν να μετρήσουν ένα γύρο στα παιδιά που έτρεχαν τα 2 κμ,
Δεν φτάνει που παραπληροφορεις όλη την ώρα με ημερομηνίες, λες και πράγματα από το μυαλό σου.
- topgun22
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
KΑι που τα λέτε τώρα ρε παιδιά τι θα γίνει... Ότι έγινε έγινε! Καλημέρα. Ας πάμε στο θέμα του νήματος. Λοιπόν μιας και ο προαναφερόμενος είπε ότι εφυγαν απο το ασεπ. Λογικά θα το τρέξει το ΛΣ τώρα με πκε και ενστάσεις όποιο έχουν δικαιωθεί και πιστεύετε ότι αρχές Οκτώβρη θα έχει κατάταξη; Κάποιος που μπορεί να γνωρίζει θα ήταν καλό να μας πει μια ιδέα να κανονίσουμε με τις δουλειές μας διότι κάποιοι θα έρθουμε από επαρχία και νησιά.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Vegeta1993 έγραψε:Και ειδικοί φρουροί μπαίνουν με 10 απολυτήριο, από εκεί κρίνεται η αξία του ανθρώπου; Εφόσον η προκήρυξη λέει 10 ελάχιστο απολυτήριο ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;Papadopoulos,coast και upopsifios no.09 είσαι το ίδιο άτομο σε όλα τα προφίλ σου λες το ίδιο πράγμα απολυτήριο 11 α, καινούργια προκυρηξη, παιδιά ανωτάτων.
Κάνεις λάθος ένα προφίλ έχω. Όταν η προκήρυξη ζητάει 49 ΛΦ και μετά παίρνει και άλλους 150 αυτό είναι εις βάρος των παιδιών που ήταν μέσα στους πρώτους 49, αλλά και αυτών που περίμεναν νέα προκήρυξη από τότε. Δεν γίνεται μέσα στους 49 να υπάρχουν απολυτήρια 16,5 και άνω και μετά να παίρνουν και τον άλλο με 11 απολυτήριο. Πέφτει αυτομάτως το κύρος και το επίπεδο της σχολής.
Όλοι ικανοί είμαστε, αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις.
Μαζεύουμε μόρια ξοδεύοντας χρήματα και στο τέλος βλέπουμε ότι δεν τα χρειαζόμασταν, γιατί μπορούσαμε να μπούμε επιλαχόντες!
Πετάγεσαι ξαφνικά από το πουθενά και ναι Είσαι ένα γκρινιάρης.
Τα αθλητικά φέτος: Οι πρώτοι υποψήφιοι στα 2 χιλιόμετρα, το κατάλαβαν ότι έτρεξαν 1 γύρο παραπάνω αλλά δεν σταμάτησαν, φοβούμενοι μην τους κόψουν. Δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε, και να λες πάλι καλά που ήταν εντός 12λεπτου... Το ΑΣΕΠ από την αρχή δεν ήταν προετοιμασμένο.
Τι έγινε στις έλξεις;
Ότι μερικά άτομα έπαιρναν μισές; Αλεξιπτωτιστής δεν μπορούσε να πάρει, όπως και ΟΒΑ.
Θα σου το ξαναπώ, εκείνοι που πήγαν απροπόνητοι και είχαν γνωστούς δεν πέρασαν. Και φέτος οι λίστες των αθλημάτων δεν πειράχτηκαν όπως το 2016

Άσε τους νόμους. Μάθαμε όλοι τώρα, δικηγόροι είστε;
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα δεις τη νέα προκήρυξη και μετά δεν θα ξαναγράψεις εδώ.
Δεν έβαλα και υπογραφή όπως ξέρεις σε ότι μαθαίνω. Δεν πέφτουν οι ημερομηνίες πάντα. Σου το έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το νήμα αν δεν γράφει ο καθένας τι μαθαίνει από μέσα πριν βγει κάτι.
papadopoulos1988 έγραψε:Vegeta1993 έγραψε:Και ειδικοί φρουροί μπαίνουν με 10 απολυτήριο, από εκεί κρίνεται η αξία του ανθρώπου; Εφόσον η προκήρυξη λέει 10 ελάχιστο απολυτήριο ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;Papadopoulos,coast και upopsifios no.09 είσαι το ίδιο άτομο σε όλα τα προφίλ σου λες το ίδιο πράγμα απολυτήριο 11 α, καινούργια προκυρηξη, παιδιά ανωτάτων.
Κάνεις λάθος ένα προφίλ έχω. Όταν η προκήρυξη ζητάει 49 ΛΦ και μετά παίρνει και άλλους 150 αυτό είναι εις βάρος των παιδιών που ήταν μέσα στους πρώτους 49, αλλά και αυτών που περίμεναν νέα προκήρυξη από τότε. Δεν γίνεται μέσα στους 49 να υπάρχουν απολυτήρια 16,5 και άνω και μετά να παίρνουν και τον άλλο με 11 απολυτήριο. Πέφτει αυτομάτως το κύρος και το επίπεδο της σχολής.
Όλοι ικανοί είμαστε, αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις.
Μαζεύουμε μόρια ξοδεύοντας χρήματα και στο τέλος βλέπουμε ότι δεν τα χρειαζόμασταν, γιατί μπορούσαμε να μπούμε επιλαχόντες!
Πετάγεσαι ξαφνικά από το πουθενά και ναι Είσαι ένα γκρινιάρης.
Τα αθλητικά φέτος: Οι πρώτοι υποψήφιοι στα 2 χιλιόμετρα, το κατάλαβαν ότι έτρεξαν 1 γύρο παραπάνω αλλά δεν σταμάτησαν, φοβούμενοι μην τους κόψουν. Δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε, και να λες πάλι καλά που ήταν εντός 12λεπτου... Το ΑΣΕΠ από την αρχή δεν ήταν προετοιμασμένο.
Τι έγινε στις έλξεις;
Ότι μερικά άτομα έπαιρναν μισές; Αλεξιπτωτιστής δεν μπορούσε να πάρει, όπως και ΟΒΑ.
Θα σου το ξαναπώ, εκείνοι που πήγαν απροπόνητοι και είχαν γνωστούς δεν πέρασαν. Και φέτος οι λίστες των αθλημάτων δεν πειράχτηκαν όπως το 2016. Επιτέλους ''αξιοκρατία''.
Άσε τους νόμους. Μάθαμε όλοι τώρα, δικηγόροι είστε;
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα δεις τη νέα προκήρυξη και μετά δεν θα ξαναγράψεις εδώ.
Δεν έβαλα και υπογραφή όπως ξέρεις σε ότι μαθαίνω. Δεν πέφτουν οι ημερομηνίες πάντα. Σου το έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το νήμα αν δεν γράφει ο καθένας τι μαθαίνει από μέσα πριν βγει κάτι.
ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ
ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΑΕΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΛΙΑΠΑ
-
- Υπολοχαγός
Ε αυτό που μου είπες με ξεπερνάει δεν έχουν σημασία οι νόμοι 😂
-
- Υπολοχαγός
Γιατί σε ενοχλούν οι νόμοι δεν μπορώ να καταλάβω, εγώ εκεί στηρίζω την επιχειρηματολογία μου. Και λέω γενικά κάτι που ισχύει. Εσύ παραπληροφορεις με ημερομηνίες και νέες προκυρηξεις. Σ' αρέσει ή όχι θα έχεις συναδέλφους με 11 απολυτήρια στο λιμενικό.
Βρε παιδιά, ειλικρινά τώρα μιλάτε σοβαρά όταν κάνετε λόγο για αξιοκρατία στα αθλήματα; Ώρες ώρες νιώθω ότι έδωσα σε αλλη προκηρυξη. Θα μιλήσω μόνο για τις γυναίκες γτ έχω εμπιστοσύνη μόνο σε ο, τι είδα με τα μάτια μ. Έκαναν τα στραβά μάτια κ το έχω ξαναγράψει στο φόρουμ. Υπήρχε κοπέλα που δεν μπορούσε να πετάξει τη σφαίρα, όπως κ κοπέλα που δεν έβγαλε το χιλιαρι σε 4.20. Κ μια χαρά πέρασαν κ οι δύο. Είτε μας αρέσει είτε όχι έγιναν πολλά στραβά. Γιατί πάτε να ωραιοποιήσετε καταστάσεις; Αναφορικά με τα απολυτήρια, έχω απολυτήριο 18. Κ είμαι επιλαχούσα. Δεν μ αξίζει να περάσω, σωστά; Από τη στιγμή π είστε επιτυχόντες γιατί σταζετε τόσο πολύ δηλητήριο ορισμένοι; Καταφέρατε κ περάσατε κ μπράβο σας. Γιατί ασχολείστε εμμονικα με τον υπόλοιπο κόσμο;
- topgun22
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Λοιπόν κλάψες! Για να πούμε κάτι ουσιώδες. Εχουν αρχίσει και έρχονται απαντητικά μειλ απο τα αποτελέσματα των ενστάσεων στους ενιστάμενους. Είδαμε λίγο φως.
Καλησπέρα παιδιά! Οι 34 συνολικά ενστάσεις που έγιναν ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες σωστά; Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα βγούνε και οι τελικοί πίνακες να υποθέσω;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Θβ007 που εμαθες οτι ηταν 34 οι ενστάσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες