1250 τουλPlayer7 έγραψε: Παιδια απο ποσα μορια και πανω θεωρειτε οτι υπαρχουν ελπιδες για την κατηγορια ειδικων δυναμεων; Πειτε ενα νουμερο..
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Geokr έγραψε:1250 τουλPlayer7 έγραψε: Παιδια απο ποσα μορια και πανω θεωρειτε οτι υπαρχουν ελπιδες για την κατηγορια ειδικων δυναμεων; Πειτε ενα νουμερο..
Μπούρδες που θα είναι 1250... Το πολυ 1150... Τι είναι τα μόρια στραγάλια?
Εξάλλου να δείτε και στο Πολ το μέσο όρο των βαθμολογιών...Tetras έγραψε:Μπούρδες που θα είναι 1250... Το πολυ 1150... Τι είναι τα μόρια στραγάλια;
Ξέχασα δίνουν μόνο τα παιδιά από το φόρουμ και είναι και πολλές οι θέσειςTetras έγραψε:Εξάλλου να δείτε και στο Πολ το μέσο όρο των βαθμολογιών...
Geokr έγραψε: [Ξέχασα δίνουν μόνο τα παιδιά από το φόρουμ και είναι και πολλές οι θέσεις
Αναλογικά να το βλέπεις... Εγώ δεν είδα τόσο ανεβασμένα μόρια εδώ μέσα το φορούν είναι η μικροεικονα των αποτελεσμάτων... Και το λέω εγώ που έχω 1260 μόρια. Απλά μιλάω αντικειμενικά.
. Τα αθλήματα ειδικών δυνάμεων... είναι αρκετά δύσκολα νομίζω..Geokr έγραψε:1250 τουλPlayer7 έγραψε: Παιδια απο ποσα μορια και πανω θεωρειτε οτι υπαρχουν ελπιδες για την κατηγορια ειδικων δυναμεων; Πειτε ενα νουμερο..
Φίλε μου δεν έχω κανένα λόγο να λέω πράγματα στον αέρα... Μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τη προκυρηξη, είδα τη μοριοδότηση, έκανα κάποιους υπολογισμούς στο αν έκανα εγώ αίτηση και μετά έβαλα τη λογική σύμφωνα και με τον αριθμό που ζητάει η προκυρηξη... Και είπα με πλήρη αντικειμενικότητα... Είμαστε σε επίπεδο που από τους 155 σίγουρα ένα παρά πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει μεγάλο απολυτήριο, πτυχίο, δίπλωμα υπολογιστών,1 άριστη ξένη γλώσσα και ένα β2... Ακόμα και ταχύπλοο! Εγω παράδειγμα έβγαζα 1250 χωρίς ειδικές δυνάμεις, θες να μου πεις σε όλη τη Ελλάδα δεν βρίσκονται 40 άτομα γενική κατηγορία με τα παραπάνω και 60 ΕΔ;Tetras έγραψε:Ξέχασα δίνουν μόνο τα παιδιά από το φόρουμ και είναι και πολλές οι θέσεις
Αναλογικά να το βλέπεις... Εγώ δεν είδα τόσο ανεβασμένα μόρια εδώ μέσα το φορούν είναι η μικροεικονα των αποτελεσμάτων... Και το λέω εγώ που έχω 1260 μόρια. Απλά μιλάω αντικειμενικά.
Πάντα στις ειδικές Δυνάμεις ήταν χαμηλή η βάση δεν είναι το ίδιο ειδικές δυνάμεις με γενική σειρά... Είσαι ειδικές δυνάμεις;Geokr έγραψε: Φίλε μου δεν έχω κανένα λόγο να λέω πράγματα στον αέρα... Μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τη προκυρηξη, είδα τη μοριοδότηση, έκανα κάποιους υπολογισμούς στο αν έκανα εγώ αίτηση και μετά έβαλα τη λογική σύμφωνα και με τον αριθμό που ζητάει η προκυρηξη... Και είπα με πλήρη αντικειμενικότητα... Είμαστε σε επίπεδο που από τους 155 σίγουρα ένα παρά πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει μεγάλο απολυτήριο, πτυχίο, δίπλωμα υπολογιστών,1 άριστη ξένη γλώσσα και ένα β2... Ακόμα και ταχύπλοο! Εγω παράδειγμα έβγαζα 1250 χωρίς ειδικές δυνάμεις, θες να μου πεις σε όλη τη Ελλάδα δεν βρίσκονται 40 άτομα γενική κατηγορία με τα παραπάνω και 60 ΕΔ;
Δες λίγο τον πίνακα των ειδικών
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Tetras έγραψε:Πάντα στις ειδικές Δυνάμεις ήταν χαμηλή η βάση δεν είναι το ίδιο ειδικές δυνάμεις με γενική σειρά... Είσαι ειδικές δυνάμεις;
Φέτος θα είναι ψηλά μεγάλε. Δε ξέρω πόσο ψηλά αλλά θα είναι ψηλά. Μην κοιτάς προηγούμενες προκυρηξεις δεν έχουν σχέση με αυτή. Σου μιλάω για την ΕΔ κατηγορια.
Το κοίταξα πριν λίγο όπως είπα 1250, με επιλαχόντες άντε να πέσει 1200 και στις δυο κατηγορίες γενική και ΕΔTetras έγραψε:Πάντα στις ειδικές Δυνάμεις ήταν χαμηλή η βάση δεν είναι το ίδιο ειδικές δυνάμεις με γενική σειρά... Είσαι ειδικές δυνάμεις;
Σωστά το είχα ξεχάσει αυτό... Ψυχομετρικά καθώς ειδικά στα αγωνίσματα κόβουν αρκετά γιαυτο είπα άντε να πάει στη χειρότερη 1200 αντί για 1250Delta έγραψε:Τα αθλήματα ειδικών δυνάμεων... Είναι αρκετά δύσκολα νομίζω.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Εγώ κοπέλα είμαι και τα βγάζω πάντως, αλλά δεν είμαι η μέση κοπέλα. Ένας μέσος άντρας τα βγάζει χωρίς πολλή προσπάθεια θεωρώ.DeltaΤα αθλήματα ειδικών δυνάμεων... Είναι αρκετά δύσκολα νομίζω.[/QUOTE έγραψε:[quote=DeltaΤα αθλήματα ειδικών δυνάμεων... Είναι αρκετά δύσκολα νομίζω.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Liontarina Μακράν το πιο δύσκολο σημείο στα αθλήματα Ε. Δ. είναι οι 10 έλξεις. Ο μέσος ανδρας σε καμία περίπτωση δεν βγαζει 10 strict έλξεις με ανοιχτή λαβή. Είδα ανδρες στις καταδρομές απο 2-3 έλξεις να βγάζουν 6-7 μετά από δύο μήνες αλλά 10 με τίποτα. Χρειάζεται να έχεις ένα υπόβαθρο αλλιώς δεν... Μιλάμε για strict πάντα οχι kipping και partials.
κολύμβηση βγαίνει άνετα από μέσο άντρα..Laskaris έγραψε:Liontarina Μακράν το πιο δύσκολο σημείο στα αθλήματα Ε. Δ. είναι οι 10 έλξεις. Ο μέσος ανδρας σε καμία περίπτωση δεν βγαζει 10 strict έλξεις με ανοιχτή λαβή. Είδα ανδρες στις καταδρομές απο 2-3 έλξεις να βγάζουν 6-7 μετά από δύο μήνες αλλά 10 με τίποτα. Χρειάζεται να έχεις ένα υπόβαθρο αλλιώς δεν... Μιλάμε για strict πάντα οχι kipping και partials.
Νομιζω δεν απαραιτητο να κανεις ανοιχτη λαβη.. οπως θες.. και εσωτετικη κλειστη λαβη μπορεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες