Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Διασώστη για σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ; Τι θα γίνει θα παραμείνουν τα ίδια μόρια?
DYK, μπορείς να μας αναφέρεις κάποια πράγματα για την ειδικότητα σου; Πχ που βρίσκεσαι τώρα, με μεταθέσεις ΕΠΟΠ τι παίζει γενικά, υπηρεσίες τον μήνα, συνθήκες εργασίας, συμπεριφορά ανώτερων, κλπ κλπ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οψόμεθα, εχω κάποια ελπίδα γιατι ειναι ελλειπης ως προς την ενημέρωση η λίστα λείπει μοριοδοτηση, στρατιωτικης θητειας, σπουδαστων ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ. Πόσο περιπου χρονικό διάστημα θα δοθεί για κατάθεση δικαιολογητικων σε περίπτωση που βγει εντός Δεκέμβριου, θεωρείς μέχρι αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρομαι για ΠΝΔιασωστης31 έγραψε:Ναι αυτό πιστεύω, αφού τα άρθρα λένε προϋπηρεσία από 3 μηνες μέχρι 6 και πανω,100 μόρια.Τα θητείας θα παραμείνουν πιστεύω.
ΕΠΑΛ επας κλπ σαν όλα τα απολυτηρια επί 12.
Και μόρια ΑΕΙ τει ιεκ μόνο σε ειδικότητες που ζητάνε συγκεκριμένη εξειδίκευση, όπως στο ναυτικο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
1 μηνα τουλάχιστον για αιτήσεις. Το φεκ μπορεί να βγει και αύριο που λέμε, οι αιτήσεις μπορεί να ξεκινάνε και 1,5 μετά όμως. Εγώ πιστεύω όλες οι ειδικότητες θα είναι με λύκειο μόνο. Άρα δε θα υπάρχουν μόρια φοιτητών και πτυχίων οπουδήποτε (δηλαδή με πτυχίο παιδαγωγικων να δηλώνουν ΤΘ και να παίρνουν 460 μόρια).
Και κάποιες που χρειάζεται εξειδίκευση θα ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ.
Και κάποιες που χρειάζεται εξειδίκευση θα ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ.
Χρηστάρα, ίσως και να έχεις και δίκιο αλλά προσπαθω να μην το βλέπω έτσι. Εχω μάθει παρα πολλα πραγματα, αποκτάς τεχνογνωσια, Έχει τρέξιμο αλλά εκπαιδευεσαι. Και όπως προανεφερε και ο φίλος μας ο Λευτέρης τ αγαθά κόποις κτώνται.XristosMP έγραψε:Στην τελικη ας τους εδινε ενα 50αρι παραπανω μορια. Για μενα αυτο δειχνει οτι δεν τους υπολογιζει σαν θεσμο παρα μονο σαν φθηνα χερια.

Δικό μου λάθος αλλά είναι φίλοι εδώ και σας διαβάζω, εγώ ενδιαφέρομαι για ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ. Πάνω κάτω το ίδιο θα ισχυει και για το ένδοξο ΠΝ;Διασωστης31 έγραψε:1 μηνα τουλάχιστον για αιτήσεις. Το φεκ μπορεί να βγει και αύριο που λέμε, οι αιτήσεις μπορεί να ξεκινάνε και 1,5 μετά όμως.Εγώ πιστεύω όλες οι ειδικότητες θα είναι με λύκειο μόνο. Άρα δε θα υπάρχουν μόρια φοιτητών και πτυχίων οπουδήποτε (δηλαδή με πτυχίο παιδαγωγικων να δηλώνουν ΤΘ και να παίρνουν 460 μόρια).
Διασωστης31 έγραψε:1 μηνα τουλάχιστον για αιτήσεις. Το φεκ μπορεί να βγει και αύριο που λέμε, οι αιτήσεις μπορεί να ξεκινάνε και 1,5 μετά όμως.Εγώ πιστεύω όλες οι ειδικότητες θα είναι με λύκειο μόνο. Άρα δε θα υπάρχουν μόρια φοιτητών και πτυχίων οπουδήποτε (δηλαδή με πτυχίο παιδαγωγικων να δηλώνουν ΤΘ και να παίρνουν 460 μόρια).
ο δυκ με πληοροφοριες μεσω στε ειπε οτι θα παιρνουν μορια Σπουδαστες τει αει
Navy έγραψε:Χρηστάρα, ίσως και να έχεις και δίκιο αλλά προσπαθω να μην το βλέπω έτσι. Εχω μάθει παρα πολλα πραγματα, αποκτάς τεχνογνωσια, Έχει τρέξιμο αλλά εκπαιδευεσαι. Και όπως προανεφερε και ο φίλος μας ο Λευτέρης τ αγαθά κόποις κτώνται.XristosMP έγραψε:Στην τελικη ας τους εδινε ενα 50αρι παραπανω μορια. Για μενα αυτο δειχνει οτι δεν τους υπολογιζει σαν θεσμο παρα μονο σαν φθηνα χερια.
Eννοειτε αυτο, μα δεν το λεω για κακο ισα ισα αυτο λεω οτι θα επρεπε εστω για τα ματια του κοσμου να δωσει τουλαχιστον 50 μορια για να δειξει οτι εκανε κατι. Για εσας προφανως και ειναι μια ομορφη εμπειρια και ταυτοχρονα εκπαιδευση.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Νικολα, ο δυκ ειπε οτι θα παίρνουν, οχι οτι θα παίρνουν γενικά. Κατα πασα πιθανότητα θα παίρνουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες και οχι οπως το 08-09 που ειχε παντου το ''τουλάχιστον απολυτήριο''
NIkooolas έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:1 μηνα τουλάχιστον για αιτήσεις. Το φεκ μπορεί να βγει και αύριο που λέμε, οι αιτήσεις μπορεί να ξεκινάνε και 1,5 μετά όμως.Εγώ πιστεύω όλες οι ειδικότητες θα είναι με λύκειο μόνο. Άρα δε θα υπάρχουν μόρια φοιτητών και πτυχίων οπουδήποτε (δηλαδή με πτυχίο παιδαγωγικων να δηλώνουν ΤΘ και να παίρνουν 460 μόρια).
ο δυκ με πληοροφοριες μεσω στε ειπε οτι θα παιρνουν μορια Σπουδαστες τει αει
Συμφωνώ γτ μετά τι νόημα έχει να δίνει μόρια στους φοιτητές; Δεν έχει λογική
Δεν ξέρω νομίζω στρατό ξηράς θα το κάνουν πάλι "τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου" και ΠΝ και ΠΑ όπως ήταν παλιά... Θα δείξει
Γιατί να το λες για κακο; Εχεις απόλυτο δίκιο, θα επρεπε και ίσως στους παλαιοτερους αλλά δεν αλλάζει κάτι τώρα. Εμείς εδώ, προσπαθουμε να το βλέπουμε πιο αισιοδοξα. Αντε να δουμεδουμε αν θα δωθουν επιπλέον μόρια για θητεια, προυπηρεσια κλπXristosMP έγραψε:Eννοειτε αυτο, μα δεν το λεω για κακο ισα ισα αυτο λεω οτι θα επρεπε εστω για τα ματια του κοσμου να δωσει τουλαχιστον 50 μορια για να δειξει οτι εκανε κατι. Για εσας προφανως και ειναι μια ομορφη εμπειρια και ταυτοχρονα εκπαιδευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 08, 2020 4:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λευτέρη, ΦΙΛΕ δεν έχω λόγια! Καλη επιτυχια.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαγκια σου και μπραβο που μπορεις να αποταμιευεις τετοιους καιρους και μακαρι να τα κανεις χ2 αυτα καποια μερα. Αλλα οπως καταλαβαινεις δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη να εχουν καλες δουλειες.
2 συναδελφους πριν κατι χρονια εχασα με μηχανακι ντελιβερι, κανανε 2 δουλειες για να μπορουν να αγοραζουν τα φαρμακα των γονιων τους και δυστυχως τους πηρε ο Θεος μαζι τους. Καταλαβες τωρα τι εννοω;
Οτι μαζι με την αγαπη για τον Στρατο θα σε κανει και η αναγκη να δηλωσεις, διοτι η πεινα ειναι ασχημο πραγμα και τον Ελληνα δεν του αρεσει να μη προσφερει στην οικογενεια του.
Ξεφευγω ομως απτο θεμα, με λιγα λογια λοιπον η αγαπη και η αναγκη πανε μαζι εν ετη 2020 φιλε μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 08, 2020 4:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε λίγες μέρες φίλε Mark26 εγώ θα γίνω το στρώμα και εσύ θα κοιμασαι πάνω και όχι μόνο
Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω... Για την προκήρυξη κάνεις τα χαρτιά σου για μια μόνο ειδικότητα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες