Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
ΕΠΟΠ -ΟΒΑ μάλλον πρώτα και μετά σφ
Παιδιά κάτι άσχετο η προκήρυξη για ς. Φ θα έχουν δικαίωμα μόνο όσοι είναι από εκεί ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Συνήθως ναι είναι περιφερειακες προκηρύξεις εκτός αν δεν συμπληρώσουν άτομα που την κάνουν παννελαδικη
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Ακουσα στης ειδησεις οτι η πανεπιστημιακη αστυνομια θα στελεχωθει απο ειδικους φρουρους. Αν ισχυσει αυτο οσοι μπουν θα ειναι αστυνομικο πρωσοπικο οπως οι συνοριοφυλακες.
Πότε το άκουσες; Και που;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Charlie Harper 13 έγραψε:Ακουσα στης ειδησεις οτι η πανεπιστημιακη αστυνομια θα στελεχωθει απο ειδικους φρουρους. Αν ισχυσει αυτο οσοι μπουν θα ειναι αστυνομικο πρωσοπικο οπως οι συνοριοφυλακες.
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν θα μπορεις να φυγεις; Αν ειναι εφ οπως ειπαν. Χθες. Στο σταρ το πολυ πολυ να σε περιοριζει 4-5 χρονια μαξ!
Αυτά είναι εικασίες, αν δε βγει το ΦΕΚ δε ξέρουμε, δες το αλλιώς αν φύγουν στα 4-5 μετά τι θα γίνει θα ξανά βγάλει προκήρυξη πάλι απ την αρχή ή θα στείλει άτομα για ειδική εκπαίδευση από άλλες υπηρεσίες; Εμένα θα με βόλευε να είναι 5 χρονια γιατί είμαι από μακριά και Δε θέλω να κάτσω Αθήνα αλλά αν δε το δω γραμμένο...
Μη το πάρεις στραβά, Απλά το βλέπω αντικειμενικά!
Δε κατάλαβα τι εννοούσε με αυτό που έδειξαν οι ειδήσεις. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με τα 4 5; Και τι εννοούσε για αστυνομικό προσωπικό και τα σχετικά ;
Τι εννοείς να φύγεις ; Να περάσουν 5 χρόνια και μετά να σε διώξουν ;
-
Στέλιος44 έγραψε:Μη το πάρεις στραβά, Απλά το βλέπω αντικειμενικά!
Δεν το παιρνω στραβα απλα σου λεω οτι αν ειναι εφ θα μπορεις να φυγεις γτ εχω ρωτησει και το εχω ψαξει δεν γινετςι να εισαι μονιμα καπου οσο για το ποιιυς θα βαλει θα βαζει νεους αστυφυλακες οπως εβαλε και στην οδο. Ή επισης καιντο αλλο πιστευεις οτι χρειαζονται 1000οππι; Και οτι και τα 1000 ατομα που θα πρει θα πανε μονο σε 4 πανεπιστημια; Δηλαδη 250 ατομα στο καθενα να κανουν τι; Θα εξναι περισσοτεροι αστυνονμικοι παρα φοιτητες
-
Gpap95 έγραψε:Τι εννοείς να φύγεις ; Να περάσουν 5 χρόνια και μετά να σε διώξουν ;
οχι να περασουν 5 χρονια και να πας σε αλκη υπηρεσια αν θες αυτο λεω αν εισαι εφ.
Φίλε Λουκά, οι οππι φαντάζομαι ότι δε θα περιορίζεται μόνο σε Αττική αλλά γενικότερα σε πανεπιστήμια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε άλλες πόλεις. Γνώμη μου πάντα
-
Gpap95 έγραψε:Φίλε Λουκά, οι οππι φαντάζομαι ότι δε θα περιορίζεται μόνο σε Αττική αλλά γενικότερα σε πανεπιστήμια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε άλλες πόλεις. Γνώμη μου πάντα
Επειδη το χω ψαξει αρκετα εχει βγει η κεραμεως στο ραδιοφωνο και νμζω το χει πει και ο χρυσοχοιδης οτι θα μπει αρχικα στα 4 που δημιουργουνται τα περισσοτερα προβληματα και οχι σε ολη την ελλαδα.
Και τότε πως θα μοιραστούν 1000 άτομα σε 4 πανεπιστήμια ; Ή θα πάρουν λιγότερους ή θα είναι περισσότερα τα πανεπιστήμια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης